ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca finançament


Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Les subvencions, una eina imprescindible avui

La crisi econòmica ha suposat un replantejament de la manera en la que ens financem els ajuntaments. Els recursos propis conti...que ens anima i ens impulsa per continuar tenint propostes a sobre de la taula i a no deixar d’avançar com a municipi.

Llum verda a la primera fase del parc de la Parellada

Sovint tenim, com a societat, una tendència excessiva a veure els nostres infants amb una mirada paternalista. És cert ... mandat i ho fa, a més, donant veu a un sector de la nostra població que ha d’aportar molt en els propers anys.

Esforçant-nos pel finançament

La crisi econòmica ha provocat canvis profunds en molts aspectes del nostre dia a dia, també en les administracions. Si...orç que han realitzat en moments passats. Ara tot l’esforç que sigui possible, ha de venir de les nostres mans.

A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Una benvinguda ciutadana al nou camí Ral

La reurbanització del camí Ral realitzada ha estat molt més que una millora puntual d’una de les principal...a festa ciutadana més i una excusa més per gaudir en els nostres espais públics del municipi en el que vivim.

Afrontar el problema de l’alcohol entre els joves

Aquests dies posem en marxa des de l’Ajuntament de Begues una campanya que està destinada a conscienciar sobre el proble... que amb la participació de tothom, podrem garantir que així sigui. Comptem també amb la vostra responsabilitat.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.

Més a prop de la restauració de l’antiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

AMB, la força de la unió

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaça Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
habitatge (2) · parc del garraf (7) · llei (3) · 2017 (3) · mobilitat (7) · transparència (13) · biblioteca (6) · centre de dia (2) · consulta (11) · 2018 (4) · tapatast (2) · explosió (1) ·  (247) · coronavirus (17) · tecnologia (5) · pobresa energètica (1) · felicitació (2) · catalunya (25) · aplec (1) · diputació de barcelona (4) · abocador (4) · salut (2) · sostenibilitat (7) · esport (11) · 902 (2) · LRSAL (4) · alcaldia (16) · solidaritat (13) · cultura (35) · lleure (31) · 2019 (10) · entitats (24) · eleccions (8) · AMB (7) · refugiats (1) · alta tensió (4) · empresa (2) · joventut (11) · comerç (10) · dona (10) · equipaments (12) · OAC (1) · Nadal (8) · ordenances (2) · pedrera (4) · infants (3) · seguretat (13) · yu (1) · AMI (5) · patrimoni; (22) · pobresa energètica, (1) · 9N (5) · civisme (8) · parellada (1) · policia local (7) · alcohol (1) · LOEPSF (2) · festa major (10) · parlament (3) · sanitat (4) · 2014 (2) · participació, (1) · carnestoltes (1) · finançament (2) · reflexions (275) · patrimoni (17) · pressupostos (13) · gent gran (16) · ermita (3) · pagesia (2) · participació (29) · 25N (3) · Eramprunyà (1) · petit casal (1) · família (7) · centre cívic (9) · desnonaments (1) · parc metropolità (2) · reflexions (3) · ensenyament (5) · 2016 (1) · camí ral (9) · ocupació (4) · patrimoni; (9) · carretera (2) · hospital (1) · serveis (26) · subvencions (4) · medi ambient (23) · telecomunicacions (2) · cinema (1) · Bruguers (1)