ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca esport


2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

Les entitats, al servei de la població

Les activitats i competicions esportives, les propostes solidàries, el lleure i la cultura i moltes altres de les iniciatives ...efinitiva, fareu de la nostra població un municipi més divers i cohesionat. No ho dubteu: participeu de les entitats.

Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaça Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.

El xiulet que marca el final de temporada

És evident que cada jove esportista o cada equip afrontava el moment amb major o menor satisfacció en funció de ...ts i els animen a continuar esforçant-se. Ells són els que porten a la samarreta, veritablement, el número 10.

Hi ha un espai a l’agenda

Tot just fa uns dies que hem començat a gaudir d’una temperatura més agradable i ja tenim per endavant activitats...a seva confecció i, per la seva varietat, estic plenament convençuda que trobareu també en ella el vostre espai.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alcaldia (16) · 2017 (3) · pobresa energètica, (1) · pobresa energètica (1) · pressupostos (11) · 25N (3) · medi ambient (23) · finançament (2) · hospital (1) · desnonaments (1) · explosió (1) · sanitat (4) · reflexions (3) · esport (11) · parc metropolità (2) · centre de dia (2) · patrimoni; (9) · transparència (13) · participació (28) · 2016 (1) · subvencions (4) · AMB (7) · ensenyament (5) · parlament (3) · comerç (9) · serveis (25) · Eramprunyà (1) · empresa (2) · ordenances (2) · abocador (4) · 2014 (2) · 2019 (10) · biblioteca (6) · entitats (21) · carretera (2) ·  (218) · eleccions (8) · AMI (5) · LRSAL (4) · alta tensió (4) · patrimoni; (22) · pedrera (4) · solidaritat (12) · catalunya (25) · aplec (1) · habitatge (2) · lleure (29) · patrimoni (15) · salut (1) · LOEPSF (2) · 2018 (4) · Nadal (7) · alcohol (1) · equipaments (11) · petit casal (1) · felicitació (2) · cultura (33) · policia local (7) · yu (1) · camí ral (9) · pagesia (1) · consulta (11) · Bruguers (1) · parellada (1) · telecomunicacions (2) · família (6) · OAC (1) · reflexions (247) · tapatast (2) · joventut (11) · parc del garraf (7) · ocupació (3) · seguretat (13) · civisme (8) · refugiats (1) · carnestoltes (1) · mobilitat (6) · tecnologia (4) · festa major (9) · llei (3) · infants (3) · participació, (1) · diputació de barcelona (4) · cinema (1) · ermita (3) · 902 (2) · 9N (5) · centre cívic (9) · sostenibilitat (7) · dona (10) · gent gran (14)
BeguesApp