ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca equipaments


Pressupostos municipals per al 2015: més i millors serveis a les persones

Amb l’aprovació dels comptes públics per a aquest 2015 l’Ajuntament de Begues reforça i fins i tot m...at de vida, continuïtat en la fiscalització de la despesa i respecte per la situació de les economies familiars.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Arriba el moment del Centre Cívic

El diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans defineix “cívic” com allò “relatiu o perta...possibilitat d’esdevenir un referent en la seva matèria a nivell comarcal. Dissabte ho podrem constatar tots plegats.

El rigor econòmic és una doble obligació

En primer lloc hem de considerar el respecte que, com a gestors públics, hem de tenir pels diners que són de tots i de ... maximitzar el capital del que disposem i, en definitiva, incrementar el treball municipal. Aquesta és la única clau.

Una nova rutina

A la nostra vila l’arribada de l’agost significa una pèrdua d’acceleració, però en cap cas una...uo;energies i ens aporti el temps per a plantejar nous projectes i iniciatives. Que tingueu la millor de les vacances possible.

Hi ha un espai a l’agenda

Tot just fa uns dies que hem començat a gaudir d’una temperatura més agradable i ja tenim per endavant activitats...a seva confecció i, per la seva varietat, estic plenament convençuda que trobareu també en ella el vostre espai.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
felicitació (2) · civisme (8) · refugiats (1) · Bruguers (1) · 2018 (4) · llei (3) · 2014 (2) · ermita (3) · salut (1) · serveis (25) · abocador (4) · parc metropolità (2) · 2017 (3) · habitatge (2) · carretera (2) · ordenances (2) · explosió (1) · equipaments (11) · cultura (33) · 2016 (1) ·  (218) · subvencions (4) · entitats (21) · sanitat (4) · centre cívic (9) · festa major (9) · 9N (5) · parlament (3) · telecomunicacions (2) · patrimoni (15) · tecnologia (4) · patrimoni; (22) · LOEPSF (2) · AMI (5) · participació (28) · AMB (7) · camí ral (9) · 902 (2) · pagesia (1) · 25N (3) · transparència (13) · carnestoltes (1) · gent gran (14) · pressupostos (11) · sostenibilitat (7) · petit casal (1) · ensenyament (5) · mobilitat (6) · 2019 (10) · alcohol (1) · pobresa energètica (1) · parc del garraf (7) · empresa (2) · ocupació (3) · dona (10) · reflexions (247) · aplec (1) · solidaritat (12) · medi ambient (23) · LRSAL (4) · yu (1) · cinema (1) · biblioteca (6) · pedrera (4) · eleccions (8) · consulta (11) · comerç (9) · catalunya (25) · Nadal (7) · diputació de barcelona (4) · desnonaments (1) · seguretat (13) · policia local (7) · tapatast (2) · centre de dia (2) · patrimoni; (9) · OAC (1) · pobresa energètica, (1) · hospital (1) · lleure (29) · reflexions (3) · finançament (2) · alcaldia (16) · participació, (1) · joventut (11) · alta tensió (4) · Eramprunyà (1) · parellada (1) · família (6) · esport (11) · infants (3)
BeguesApp