ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca equipaments


A les portes de l’agost

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de be... descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

Tres anys de biblioteca i, aviat, tres anys de centre cívic

Recentment s’ha celebrat el tercer aniversari de la Biblioteca La Ginesta i, ben aviat, aquest mes d’octubre, seran tamb&...oble en el que tenim la gran sort, l’enorme fortuna, de disposar d’una ciutadania amb una innegable inquietud cultural.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

El centre cívic, la llar de la cultura a Begues

Probablement els majors avenços fets al llarg dels darrers anys a Begues hagin tingut lloc en l’àmbit cultural. P...com aquests continuen creixent i evolucionant. És molt encara el que té per oferir-nos el nostre centre cívic.

2017, un any per anar més enllà

Acabem d’inaugurar el 2017 i, de ben segur, molts de vosaltres ja haureu planificat una part important dels reptes que us heu p...cute; que opini el contrari. I sobre aquesta base inalterable hem de tenir sempre la voluntat d’anar més enllà.

Adéu 2016

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balan&c... seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Begues, en lluita constant contra el canvi climàtic

A Begues estem especialment sensibilitzats amb el futur del nostre planeta i amb la preservació dels nostres recursos naturals...ergètic. Perquè el de la preservació del planeta és un repte que només podem assolir entre tots.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.

Al costat de les entitats, el motor de Begues

El teixit associatiu d'un municipi és clau per conèixer la seva gent i Begues n'és un bon exemple. Entitats, clu...i. Us animo a tots a formar-hi part, a participar en les activitats que organitzen i, sobretot, a gaudir del poble i de la seva gent.

El teixit associatiu de Begues treu pit

Que a Begues podem disposar del gran nombre d’activitats que tenim al nostre abast, no és habitual. De fet per la quanti...at i en la capacitat de participació de la nostra ciutadania trobem els ajuntaments la inspiració per avançar.

Que comenci la festa

Avui divendres ja comencem a viure intensament la nostra Festa Major. Es multiplica l’activitat i al llarg del cap de setmana t...edeu a casa. La festa us espera més enllà de les portes de les vostres llars. Visca la Festa Major i visca Begues!

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

AMB, la força de la unió

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

La solidaritat al nostre ADN

A Begues la solidaritat no és notícia. Perquè quan quelcom esdevé una pràctica habitual i continua...municipi pot canviar, créixer i desenvolupar-se. Però la solidaritat i la cooperació, continuen al nostre ADN.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
finançament (2) · 25N (3) · yu (1) · dona (10) · explosió (1) · entitats (21) · ermita (3) · reflexions (3) · 2017 (3) · alcohol (1) · pedrera (4) · parellada (1) · ensenyament (5) · parc del garraf (7) · refugiats (1) · equipaments (11) · lleure (29) · AMB (7) · sanitat (4) · esport (11) · festa major (9) · petit casal (1) · AMI (5) · 902 (2) · LOEPSF (2) · tecnologia (4) · parlament (3) · comerç (9) · 2014 (2) · reflexions (247) · felicitació (2) · carretera (2) · policia local (7) · infants (3) · catalunya (25) · desnonaments (1) · civisme (8) · pagesia (1) · participació, (1) · camí ral (9) · empresa (2) · pobresa energètica, (1) · OAC (1) · cultura (33) · ordenances (2) · alcaldia (16) · 9N (5) · telecomunicacions (2) · subvencions (4) · seguretat (13) · abocador (4) · medi ambient (23) · llei (3) · joventut (11) · centre cívic (9) · centre de dia (2) · patrimoni (15) · mobilitat (6) · patrimoni; (9) · consulta (11) · solidaritat (12) · habitatge (2) ·  (218) · cinema (1) · transparència (13) · pressupostos (11) · ocupació (3) · participació (28) · LRSAL (4) · Nadal (7) · 2018 (4) · serveis (25) · alta tensió (4) · diputació de barcelona (4) · Eramprunyà (1) · salut (1) · pobresa energètica (1) · gent gran (14) · sostenibilitat (7) · 2016 (1) · 2019 (10) · Bruguers (1) · parc metropolità (2) · tapatast (2) · hospital (1) · carnestoltes (1) · aplec (1) · patrimoni; (22) · eleccions (8) · biblioteca (6) · família (6)
BeguesApp