ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca dona


2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

Compromís amb les persones

Malgrat que alguns ja comencen a parlar de recuperació econòmica, la veritat és que aquesta està arribant...st és el nostre compromís amb la ciutadania i estic convençuda que amb esforç i treball ho aconseguirem.

La ciutadania ha deixat palès que vol un futur millor

Begues va viure una jornada lúdica i festiva que es va desenvolupar sense incidents demostrant un cop més que els catal... de continuar lluitant per tal que la voluntat del poble, expressada lliurement diumenge a les urnes, s’acabi fent realitat.

Policia Local, molt més que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.

Comprar a Begues és millor

És sens dubte aquesta campanya una excel·lent proposta per posar en valor una part fonamental de la vida d’un mun...agradaria que, tots i totes, arribat el cas, pensem en tot el que el comerç local pot oferir-nos. No és poc, certament.

Begues Parc es vesteix de festa

És una oportunitat per a tots aquells que no han marxat de vacances, de retrobar-se amb els seus veïns i veïnes en u...serà la millor manera de donar reconeixement del treball que, des de Begues Parc, s’ha fet a favor de tot el municipi.

Una nova rutina

A la nostra vila l’arribada de l’agost significa una pèrdua d’acceleració, però en cap cas una...uo;energies i ens aporti el temps per a plantejar nous projectes i iniciatives. Que tingueu la millor de les vacances possible.

La biblioteca, un motiu més d’orgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

Begues al IV Congrés de Dones del Baix Llobregat

La nostra població ha completat d’aquesta manera el treball desenvolupat per un congrés que té com a princ...l de perpetuar les desigualtats que avui en dia ja patim. I en segon, la pèrdua de tot el que podem aportar. I és molt.

Una benvinguda al gas natural

És fàcil trobar encara avui en dia a aquells que recorden quan l’aigua potable no arribava a les llars. I tot i q...da del gas ens esperona i ens anima a continuar esforçant-nos en una direcció que ja ha demostrat que pot donar fruits.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.

El que ens queda per recórrer en matèria d’igualtat

Hem d'admentre que és cert que, en només unes poques dècades, les dones hem incrementat considerablement la nost...ve; no és menys cert que encara hem de caminar molt més per donar a les nostres filles la vida que esperem per a elles.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
aplec (1) · yu (1) · coronavirus (31) · serveis (27) · infants (4) · catalunya (25) · sostenibilitat (8) · patrimoni (19) · alta tensió (4) · finançament (2) · 25N (3) · parc metropolità (2) · policia local (7) · festa major (11) · patrimoni; (22) · AMI (5) · gent gran (17) · solidaritat (13) · 9N (5) · alcaldia (16) · participació, (1) · alcohol (1) · pobresa energètica, (1) · biblioteca (6) · LRSAL (4) ·  (281) · carnestoltes (1) · 902 (2) · parlament (3) · 2014 (2) · comerç (12) · sanitat (5) · equipaments (12) · ocupació (4) · reflexions (4) · explosió (1) · entitats (26) · felicitació (2) · OAC (1) · reflexions (288) · pobresa energètica (2) · 2017 (3) · eleccions (10) · família (7) · hospital (1) · salut (3) · mobilitat (8) · cultura (38) · ermita (3) · parellada (1) · petit casal (1) · Bruguers (1) · lleure (31) · AMB (7) · carretera (2) · pedrera (4) · esport (11) · cinema (1) · abocador (4) · 2019 (10) · camí ral (9) · consulta (11) · 2018 (4) · civisme (8) · pressupostos (14) · seguretat (13) · diputació de barcelona (4) · refugiats (1) · empresa (2) · LOEPSF (2) · parc del garraf (7) · llei (3) · subvencions (5) · pagesia (2) · ordenances (2) · medi ambient (25) · tapatast (2) · transparència (16) · desnonaments (1) · tecnologia (6) · joventut (12) · dona (11) · patrimoni; (9) · telecomunicacions (2) · habitatge (2) · ensenyament (6) · centre de dia (2) · centre cívic (9) · Eramprunyà (1) · participació (32) · Nadal (10) · 2016 (1)