ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca cultura


La festa major més arrelada a la nostra tradició

Aquest dissabte 17 de gener posem en marxa la nostra Festa Major d’Hivern, una celebració amb un caràcter molt m&...na excusa per a gaudir de la proximitat amb els altres. No perdeu l’ocasió. La festa ja és a punt i us espera.

L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Tots eduquem, tots aprenem

Amb les nostres actituds, amb la nostra participació activa o, fins i tot, a través de la nostra indiferència, e...s.google.com/site/gipebegues/. I aquí podeu consultar el vídeo del XIII Congrés de Ciutats Educadores:

El Centre Cívic El Roure, un referent en la vida social i cultural de Begues

 Les xifres parlen per sí soles. Durant les primeres setmanes de funcionament gairebé 1500 espectadors han omplert...ens ajudeu a regar diàriament aquest roure que ja s’ha convertit en el centre de la vida social i cultural del municipi.

Una oportunitat per gaudir del nostre patrimoni artístic, històric i cultural

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que cons... visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.

La inauguració del Centre Cívic El Roure, una festa ciutadana

Vull aprofitar l’avinentesa per a agrair la seva presència a tots aquells que dissabte van decidir acompanyar-nos: des d...liol. Us convido a que feu vostre cada racó i, és que, el Centre Cívic El Roure és un equipament de tots.

Les entitats, al servei de la població

Les activitats i competicions esportives, les propostes solidàries, el lleure i la cultura i moltes altres de les iniciatives ...efinitiva, fareu de la nostra població un municipi més divers i cohesionat. No ho dubteu: participeu de les entitats.

Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.

La biblioteca, un motiu més d’orgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

Hi ha un espai a l’agenda

Tot just fa uns dies que hem començat a gaudir d’una temperatura més agradable i ja tenim per endavant activitats...a seva confecció i, per la seva varietat, estic plenament convençuda que trobareu també en ella el vostre espai.

Un merescut homenatge a la nostra gent gran

És aquest un dels moments més emotius dels que tenen lloc al llarg del calendari de celebracions de la nostra poblaci&o..., perquè confiem en que tot allò que avui aconsegueixi la gent gran, ho podrem gaudir la resta de beguetans algun dia.

El patrimoni que no podem tocar

El patrimoni immaterial està format per les tradicions, la música, les rondalles o els costums que han perviscut, de la... Perquè a la cançó popular i tradicional també trobem les emocions i la història d’un poble.

No hi ha municipis petits quan les voluntats són grans

En el marc d’una recepció privada vàrem tenir la possibilitat de fer-li arribar el nostre agraïment, com a r...ar del que parlem, perquè sempre ens hem sabut tan petits com capaços d’assolir tots els reptes que ens proposem.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parlament (3) · telecomunicacions (2) · finançament (2) · reflexions (5) · serveis (27) · infants (6) · AMI (5) · esport (11) · subvencions (5) · carretera (2) · patrimoni (21) · parc del garraf (7) · festa major (11) · ocupació (4) · entitats (28) · civisme (8) · pagesia (2) · diputació de barcelona (4) · abocador (4) · ordenances (2) · biblioteca (6) · alcohol (1) · 2019 (10) · salut (3) · lleure (31) · ensenyament (7) · participació (35) · habitatge (2) · pressupostos (16) · Bruguers (1) · alta tensió (4) · felicitació (2) · seguretat (14) · desnonaments (1) · joventut (14) · pedrera (4) · parellada (1) · participació, (1) · empresa (2) · llei (3) · 9N (5) · dona (12) · yu (1) · OAC (1) · camí ral (9) · aplec (1) · AMB (7) · hospital (1) · policia local (7) · Nadal (10) · centre de dia (2) · tecnologia (7) · equipaments (12) · patrimoni; (22) · centre cívic (9) · transparència (18) · LRSAL (4) · 2018 (4) · 2017 (3) · Eramprunyà (1) · sostenibilitat (8) · parc metropolità (2) ·  (304) · reflexions (289) · 2016 (1) · explosió (1) · carnestoltes (2) · coronavirus (31) · pobresa energètica, (1) · 902 (4) · patrimoni; (9) · consulta (11) · alcaldia (16) · LOEPSF (2) · eleccions (10) · petit casal (1) · cultura (39) · pobresa energètica (2) · gent gran (17) · 25N (4) · 2014 (2) · sanitat (5) · medi ambient (28) · tapatast (2) · catalunya (26) · família (8) · refugiats (1) · solidaritat (15) · cinema (1) · comerç (13) · ermita (3) · mobilitat (10)