ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca catalunya


L’Ajuntament, en tot moment al vostre costat

Si hem de destacar els eixos principals amb els què treballem des de l’Ajuntament de Begues en aquesta legislatura, la p...ue fa el seu ajuntament i opinar al respecte. I aquesta és una línia que sobre la qual aspirem a continuar caminant.

Pels drets civils, per la llibertat i per la democràcia

Lluny de suavitzar-se, el conflicte generat al voltant de les reclamacions de Catalunya per poder exercir el seu dret a decidir el se... les nostres fronteres. Ho hem de fer plens, encara, de quelcom que ni amb cops de porra poden esborrar: l’esperança.

El que ens deixa el 2017

Ens preparem ja per dir adéu al 2017. Aquest és un any que, per la càrrega d’esdeveniments transcendentals...uo;hagin de fer front. El 2018 no serà una excepció en la persecució d’aquest objectiu. Bon any nou!

Escoltem la veu de Catalunya

Al llarg dels darrers mesos hem estat espectadors de nombrosos debats sobre el que és legal i el que és legítim...e; i la força. Així ho volem els catalans i catalanes i així ho hem expressat un cop més. Escolteu-nos.

El moment de votar

De ben segur que, sigui quina sigui la nostra ideologia, una immensa majoria de catalans i catalanes coincidim en que unes noves elec...el proper Parlament de Catalunya sigui un espai per al diàleg. El primer pas serà, un cop més, el nostre vot.

Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

En defensa de Catalunya i les seves institucions

Aquest passat dimarts participava, amb un total de 200 alcaldes i alcaldesses, de l’acte a Brussel·les en suport del pre...st és un convenciment que segur que som capaços de compartir la pràctica totalitat dels beguetans i beguetanes.

Davant les amenaces, contestem amb alegria

La història d’un país, d’un poble, s’escriu en dies com els que hem viscut recentment i amb els que h...a gent que sap que l’esperit democràtic i la convivència estan per sobre de qualsevol altra qüestió.

Una diada per a la il·lusió

La diada nacional d’enguany tornarem a celebrar el fet de ser catalans i catalanes. Ho farem en tot cas amb un ull posat en una...ns que han de venir. La diada és la millor excusa que tenim per sortir als carrers a expressar-nos en pau i amb alegria.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

En defensa dels principis democràtics

Aquest passat dilluns començava el judici contra l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, l'exvicepresid...sa el nostre poble. No se m’acut res que exemplifiqui millor l’esperit d’una democràcia que una papereta.

La solidaritat és el cor que mou a Begues i a Catalunya

Difícilment podem trobar una causa, un esdeveniment o una activitat de qualsevol tipus que sigui capaç de provocar una ...el que la preocupació dels uns pels altres ens ha d’ajudar a viure millor, més tranquils i més cuidats.

En solidaritat amb la llibertat d’expressió

El passat divendres al vespre des de l’Ajuntament de Begues ens sumàvem, concentrant-nos davant de la casa consistorial,... lliures d’expressar sempre els vostres anhels. La política no es fa en silenci ni el futur es construeix des de la por.

Aquest 11 de setembre no podem fallar

Al llarg dels darrers anys la diada de l’11 de setembre ha esdevingut el termòmetre a partir del qual mesurar la for&cce...d. Sortim doncs al carrer aquest diumenge per seguir el que dicta el nostre cor... i també pel que ens diu el nostre cap.

Una lluita constant contra els incendis

Un cop més el conjunt de Catalunya es troba en alerta davant la possible aparició d’incendis forestals. Els munic...rave;ncia que hem rebut de les generacions anteriors. És la nostra obligació preservar-la per a les que han de venir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
lleure (29) · civisme (8) · eleccions (8) · 2016 (1) · transparència (12) · 2019 (10) · 902 (2) · entitats (20) · reflexions (3) · dona (10) · pobresa energètica (1) · 2017 (3) · hospital (1) · parellada (1) · carretera (2) ·  (206) · participació (27) · centre cívic (9) · 2018 (4) · OAC (1) · parc del garraf (7) · patrimoni (15) · pedrera (4) · catalunya (23) · participació, (1) · centre de dia (2) · 25N (3) · alta tensió (4) · llei (3) · finançament (2) · desnonaments (1) · equipaments (11) · esport (10) · serveis (24) · sostenibilitat (7) · AMB (6) · LRSAL (4) · alcohol (1) · 9N (5) · alcaldia (16) · pressupostos (11) · yu (1) · parc metropolità (2) · festa major (9) · tecnologia (4) · ensenyament (5) · infants (2) · mobilitat (6) · telecomunicacions (2) · camí ral (9) · gent gran (14) · patrimoni; (22) · petit casal (1) · aplec (1) · seguretat (13) · salut (1) · biblioteca (6) · solidaritat (10) · ordenances (2) · LOEPSF (2) · carnestoltes (1) · ermita (3) · sanitat (4) · subvencions (4) · família (6) · medi ambient (23) · consulta (11) · pagesia (1) · habitatge (1) · comerç (9) · explosió (1) · tapatast (2) · AMI (5) · parlament (3) · felicitació (2) · reflexions (236) · abocador (4) · joventut (11) · empresa (2) · Bruguers (1) · diputació de barcelona (4) · patrimoni; (9) · Eramprunyà (1) · ocupació (3) · Nadal (6) · cultura (31) · policia local (7) · refugiats (1) · 2014 (2) · pobresa energètica, (1) · cinema (1)
BeguesApp