ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Un recordatori sobre el foc

Un cop més l’estiu ens porta imatges desoladores d’incendis forestals al nostre país. En hores o dies desap...s generacions gaudeixin del mateix que hem gaudit nosaltres. Una part d’aquesta responsabilitat està a les teves mans.

No ens aturem a l’agost!

Com ja és habitual, l’arribada de l’agost significa un canvi en el ritme dels municipis. Són molts els ve&i...e coincidireu amb mi que posats a no fer vacances durant tot aquest mes, estem en un lloc immillorable per a gaudir de l’agost.

El Begues Jazz Camp torna a posar banda sonora a l’agost

Al llarg dels propers dies el nostre poble tornarà a situar-se per mèrits propis com un espai destacat per al jazz inte...activitats municipal. Aprofitem-nos doncs d’aquesta possibilitat i gaudim de totes aquestes propostes. Ens estan esperant!

Que ningú es quedi a casa

Ens trobem aquests dies de ple en la nostra Festa Major. Els carrers, les places i els equipaments són l’escenari de pro...tots i totes ens acompanyareu en aquest treball. La festa ja està en marxa i us espera. Que ningú es quedi a casa!

A punt per a una nova Festa Major

Ens trobem a les portes dels dies més intensos i més carregats d’activitats de l’any a Begues. S’apro...ica comunitat. Ara tenim una possibilitat immillorable de celebrar plegats qui som i on vivim . No la deixeu perdre. Visca Begues!

El comerç més proper, el nostre comerç

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem treballat per tal de subratllar algunes de les principals virtuts ...itat. Apropeu-vos als nostres comerços. Gaudiu dels espais del municipi. Participeu en construir el municipi que volem ser.

Apropant-nos al municipi que vam ser

Què diferent que es viu a dia d'avui a Begues de com vivien els nostres avis. En només dues o tres generacions el nostr...tigues, qui eren els nostres avantpassats i quin va ser el món en el que van viure. Ens ajuden a entendre qui som nosaltres.

Un nou compromís amb Begues

Gràcies a la confiança que han dipositat majoritàriament els beguetans i beguetanes en la llista electoral que e...s els beguetans i beguetanes que, com hem fet sempre, governarem en tot moment en la recerca de l’interès comú.

La solidaritat beguetana mai s’atura

A Begues ens preocupen els demés. Aquesta és una realitat que al nostre poble vivim de manera diària i amb natur...da. Novament el nostre poble torna a posar al nostre abast un bon grapat d’opcions per al nostre lleure. No les desaprofiteu.

Una nova cita amb la tradició

A Begues tenim la sort de poder fer conviure de manera habitual expressions culturals com el jazz, les arts plàstiques o la po...odem oblidar que l’aplec és una festa, una celebració que ens convida a gaudir plegats. No us ho podeu perdre.

Gràcies per la confiança

Més enllà de les enquestes, de les opinions puntuals o dels plens municipals, el veritable examen per als representants... de la ciutadania amb el seu poble. Aquesta és la millor garantia de que el futur de Begues el decidirem entre tots i totes.

El moment de Begues

Arriba el moment de les eleccions municipals i és molt el que ens hi juguem aquest diumenge. Les persones que treballem des de...fills i filles. No és poca cosa. No hi podeu faltar, les urnes us esperen per triar el futur de Begues i d’Europa.

Recta final als nous vestidors de la zona esportiva

Un dels principals projectes de la legislatura, la creació dels nous vestidors de la zona esportiva, es troba en la seva recta...onviden a posar-nos en moviment. Tenim les eines. Aixequem-nos i posem-nos en moviment. La nostra salut ens ho agrairà.

La gent gran mou Begues

Per a un municipi com Begues, que es desenvolupa mirant al futur però amb un peu sempre en el nostre passat, la nostra gent gr... sigui així no hagin de renunciar al seu poble quan es facin grans. Dia a dia estem més a prop d’aconseguir-ho.

S’amplia l’oferta de fibra òptica al municipi

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis...ostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ordenances (2) · tapatast (2) · sostenibilitat (8) · LOEPSF (2) · camí ral (9) · civisme (8) · dona (11) · finançament (2) · cinema (1) · explosió (1) · abocador (4) · pressupostos (13) · LRSAL (4) · centre cívic (9) · coronavirus (28) · solidaritat (13) · OAC (1) · família (7) · participació, (1) · empresa (2) · mobilitat (8) · Nadal (10) · ensenyament (6) · seguretat (13) · transparència (15) · serveis (27) · biblioteca (6) · cultura (37) · habitatge (2) · carnestoltes (1) · consulta (11) · telecomunicacions (2) · alcohol (1) · pagesia (2) · petit casal (1) · llei (3) · felicitació (2) · lleure (31) · salut (3) · tecnologia (6) · policia local (7) · infants (4) · hospital (1) · patrimoni; (9) · subvencions (5) · festa major (10) · patrimoni; (22) · 2014 (2) · 2016 (1) · joventut (12) · sanitat (5) · 25N (3) · 2018 (4) · Bruguers (1) · parlament (3) · ocupació (4) · pobresa energètica (2) · centre de dia (2) · 902 (2) · diputació de barcelona (4) · AMB (7) · pedrera (4) · pobresa energètica, (1) · esport (11) · catalunya (25) · parellada (1) · desnonaments (1) · medi ambient (24) · reflexions (4) · aplec (1) · alcaldia (16) · carretera (2) · ermita (3) · alta tensió (4) · yu (1) · Eramprunyà (1) · gent gran (17) · 2017 (3) · equipaments (12) · AMI (5) · refugiats (1) · entitats (25) · 2019 (10) · participació (31) · reflexions (286) · parc metropolità (2) · eleccions (10) ·  (271) · 9N (5) · parc del garraf (7) · comerç (11) · patrimoni (17)