ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Un nou impuls a l’activitat física

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l&rsq...er no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.

Cinc anys creixent amb el Centre Cívic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

La importància de la pagesia

Des de Begues sempre diem que ens agrada mirar al futur amb un peu en el nostre passat. L’experiència ens ha demostrat q... els nostres interessos sinó que també influirem en un desenvolupament tan important com és el de la pagesia.

Més transparents, més accessibles

Des de la meva arribada a l’alcaldia la transparència ha estat una de les principals prioritats que ens hem marcat a l&r...exemplifiquen aquesta voluntat. Podeu comptar amb el meu compromís de que no deixarem de treballar en aquesta línia.

Més a prop del Sauce

De la mateixa manera que pot passar entre dues persones, de vegades els municipis també establim una connexió especial ... o tan curtes com nosaltres decidim. No tinc cap dubte que ens sorprendrem i aprendrem molt sobre estimar-nos la diferència.

La justícia enfront la llei

El Tribunal Suprem, amb la sentència contra el Procés, ha culminat un despropòsit que es va posar en marxa amb l...llem els hi estarem donant la raó, estarem assumint que la repressió era la millor alternativa per a l’Estat.

Al costat del president Torra i de Catalunya

Ens trobem a les portes de conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1 d’octubre i de que, un cop m...ent de defallir. Ara, precisament, és el moment per a que se’ns escolti amb més contundència i claredat.

Posem en valor el treball metropolità

En el nostre dia a dia intervenen moltes administracions. Entre elles es troba l`Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un ens...entre més brillant sigui el futur de l’àrea metropolitana, més ho serà també el de Begues.

Una cita amb les entitats

Per a Begues la Mostra d’Entitats, que aquest diumenge celebra la seva dotzena edició, és un esdeveniment que va ...ml;ment de Begues. Aquest diumenge tots i totes tenim, doncs, una cita inexcusable amb les nostres entitats. No hi podem faltar.

Una reflexió sobre l’habitatge

Una de les principals preocupacions per a l’Ajuntament de Begues és l’actual situació de l’habitatge.... que més afectin a la nostra població. I l’habitatge és, sens dubte, una d’aquestes preocupacions.

Els gegants es donen cita a Begues

Cinc colles arribades des de diferents punts de Catalunya se sumaran aquest diumenge dia 15 de setembre als gegants de Begues en la c...nes que treballen per tal que aquesta part del que som arribi en les millors condicions possibles a les generacions que han de venir.

Una reflexió sobre la diada

Al llarg dels darrers anys cada Diada de l’11 de Setembre ha arribat en un moment polític i social sempre diferent i sem...l parany que ens havien preparat. Aquesta diada tenim una nova oportunitat de sentir-nos orgullosos de qui som. Visca Catalunya!

Setembre a l’horitzó

El mes d’agost es troba en la seva recta final. Ja comencem a veure com apareix a l’horitzó el mes de setembre. M&...ar a que arribin les properes. Però mentre no tornin és molt i molt divertit el que tenim per endavant. Aprofitem-ho!

Generem menys residus i els gestionem millor

Cada cop és més evident que el nostre planeta ens exigeix arribar a un consum sostenible, a un punt en el qual els recu...etre a tothom: podem estar satisfets pel que hem assolit, però encara podem fer molt. Ens hi juguem massa com per no fer-ho.

A Begues és any olímpic

En començar aquest mes reflexionava sobre tot el que ens proposa el nostre municipi quan arriba el mes d’agost. Aquest &...manera de promoure l’esport: demostrant que la seva pràctica no és un sacrifici, és una diversió.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
refugiats (1) · AMB (7) · alta tensió (4) · patrimoni (17) · pobresa energètica (2) · diputació de barcelona (4) · ermita (3) · gent gran (17) · lleure (31) · parellada (1) · civisme (8) · pobresa energètica, (1) · camí ral (9) · ensenyament (6) · habitatge (2) · pedrera (4) · yu (1) · 9N (5) · mobilitat (8) · centre cívic (9) · joventut (12) · comerç (11) · sanitat (5) · 2016 (1) · dona (11) · consulta (11) · LRSAL (4) · sostenibilitat (8) · biblioteca (6) · família (7) · esport (11) · cinema (1) · transparència (15) · carnestoltes (1) · ocupació (4) · 25N (3) · telecomunicacions (2) · 2019 (10) · salut (3) · OAC (1) · LOEPSF (2) · patrimoni; (22) · 2014 (2) · coronavirus (28) · Nadal (10) · cultura (37) · petit casal (1) · medi ambient (24) · finançament (2) · subvencions (5) · eleccions (10) · Eramprunyà (1) · aplec (1) ·  (271) · pagesia (2) · reflexions (4) · abocador (4) · 2018 (4) · parc metropolità (2) · centre de dia (2) · infants (4) · serveis (27) · Bruguers (1) · reflexions (286) · seguretat (13) · patrimoni; (9) · equipaments (12) · hospital (1) · explosió (1) · 2017 (3) · carretera (2) · solidaritat (13) · parc del garraf (7) · policia local (7) · entitats (25) · llei (3) · pressupostos (13) · desnonaments (1) · felicitació (2) · alcaldia (16) · alcohol (1) · participació (31) · 902 (2) · catalunya (25) · festa major (10) · parlament (3) · participació, (1) · tecnologia (6) · AMI (5) · tapatast (2) · empresa (2) · ordenances (2)