ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Una dècada de l’Espai Nou

Entre els principals canvis socials que hem experimentat al llarg de les darreres dècades trobem el nou paper que han assumit ...la fi sé que, tots i cadascun de nosaltres aspirem precisament a això: a fer-nos grans al poble que tant ens estimem.

Uns pressupostos per a continuar creixent com a municipi

Els municipis i les seves necessitats evolucionen amb el temps. Per posar un exemple, no és el mateix el que requeria Begues f...cute;n més que números. Estic segura que són una ruta per a continuar incrementant la nostra qualitat de vida.

La diversió per la diversió

Habitualment totes les celebracions de les que prenem part tenen un rerefons: la cultura, la tradició, la gastronomia... Per&o.... Passar-s’ho bé amb els nostres veïns i veïnes també és una manera d’estimar-se Begues.

La Mobile Week arriba a Begues

Fa només uns dies reflexionava sobre com a Begues mirem al futur sense oblidar el passat coincidint amb la celebració d...l cap i a la fi, estarem invertint temps i esforços en com serà el món en el que viurem el dia de demà.

Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria...ns toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

Amb un peu posat en la nostra tradició

Al llarg dels darrers 40 o 50 anys el nostre entorn ha canviat d’una manera extraordinària. Hem experimentat un creixeme...celebració dels Tres Tombs o la propera celebració de la Mobile Week. Així som i ens podem sentir ben satisfets.

40 anys de la Coral Montau

No tinc cap dubte que al llarg de les darreres dècades una de les principals forces que han fet créixer i madurar la so...na que realitzen. Vosaltres sou una part essencial per a mantenir aixecada i en moviment la nostra població. Per molts anys!

Torna la Festa Major d’Hivern

Al nostre municipi tenim la sort de gaudir d’un conjunt de festes que són tan diverses com complementàries: algun...s. Les festes majors són un moment de trobada i comunitat. Aprofitar-lo està en les nostres mans. Espero que la gaudiu!

La gent gran de Begues no atura el ritme

Una de les principals tasques que hem fet nostres des de l’Ajuntament de Begues al llarg dels darrers anys ha estat la promoci&...ui el més llarg i feliç possible. L’activitat física és una peça clau per a aconseguir-ho.

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Acomiadem l’any

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

El millor Nadal

Tenim per endavant uns dies d’alegria, tradició i família. Unes dates en les quals gaudirem a les nostres llars i...ny que ha de venir per a que viure al nostre municipi sigui encara molt millor. Que gaudiu del millor Nadal i Molt Bon Any 2020!

Un nou moment per a la solidaritat

El nostre és un poble on la solidaritat i la col·laboració estan molt presents al llarg de tot l’any. &Eac...esaprofitem aquesta oportunitat. Ajudant als demés ens ajudem a nosaltres mateixos. Gràcies per la vostra solidaritat.

Posem en marxa el Nadal a Begues

L’arribada del Nadal és un moment tan intens per a les famílies com ho és per als ajuntaments. En els dies...o;unes dates com aquestes. No em queda més que convidar-vos a comprovar-ho per vosaltres mateixos. Arriba el Nadal a Begues.

Canviem el món des dels municipis

Una part fonamental dels grans reptes que ens esperen al futur immediat exigeixen una actuació global. Les grans migracions o ...r a començar a treballar en comú des de la nostra acció particular. El planeta ens necessita a tots i a totes.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
mobilitat (8) · camí ral (9) · diputació de barcelona (4) · subvencions (5) · Eramprunyà (1) · reflexions (286) · equipaments (12) · Nadal (10) · transparència (15) · dona (11) · 25N (3) · OAC (1) · coronavirus (28) · pressupostos (13) · civisme (8) · reflexions (4) · entitats (25) · parc del garraf (7) · pagesia (2) · carnestoltes (1) · parellada (1) · desnonaments (1) · participació, (1) · biblioteca (6) · carretera (2) · alcaldia (16) · telecomunicacions (2) · família (7) · serveis (27) · 2017 (3) · solidaritat (13) · 2014 (2) · ermita (3) · LRSAL (4) · felicitació (2) · AMB (7) · patrimoni; (9) · hospital (1) · patrimoni; (22) · finançament (2) · eleccions (10) · centre cívic (9) · comerç (11) · festa major (10) · gent gran (17) · cinema (1) · lleure (31) · cultura (37) · seguretat (13) · policia local (7) · participació (31) · catalunya (25) · pobresa energètica, (1) · sostenibilitat (8) · sanitat (5) · 2016 (1) · alta tensió (4) · medi ambient (24) · refugiats (1) · salut (3) · habitatge (2) · joventut (12) · Bruguers (1) · centre de dia (2) · consulta (11) ·  (271) · 902 (2) · pobresa energètica (2) · parlament (3) · pedrera (4) · 2018 (4) · ordenances (2) · 9N (5) · llei (3) · tapatast (2) · alcohol (1) · ensenyament (6) · petit casal (1) · aplec (1) · tecnologia (6) · abocador (4) · patrimoni (17) · esport (11) · yu (1) · empresa (2) · AMI (5) · 2019 (10) · infants (4) · LOEPSF (2) · explosió (1) · parc metropolità (2) · ocupació (4)