ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


La transparència en la gestió té premi

Assolim així una fita de la que només 48 ajuntaments de tota Catalunya podem presumir i que situa a Begues i al seu web...rà un reconeixement com el rebut. El veritable guardó serà una societat més democràtica i activa.

Construint un nou Camí Ral a la mida de les persones

En aquest sentit Begues pateix un dèficit històric al Camí Ral. En tot cas, aquest mateix divendres farem un pas...par-se prenent a les persones, i no als cotxes, com a unitat de mesura per a la construcció dels seus espais públics.

El que ens queda per recórrer en matèria d’igualtat

Hem d'admentre que és cert que, en només unes poques dècades, les dones hem incrementat considerablement la nost...ve; no és menys cert que encara hem de caminar molt més per donar a les nostres filles la vida que esperem per a elles.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.

Benvinguts

Avui vivim en una societat que s’ha retrobat amb un compromís social que feia anys que no coneixíem i que probabl...ament de Begues. En aquest sentit podeu comptar amb el meu compromís personal. Les portes estan obertes. Sigueu benvinguts.

Accessibilitat

Compatibilitat: Aquest web és validada amb HTML5 i no conté errors de codi, i per tant accessible desde tots els nav...qualsevol suggeriment, se'ns pot fer arribar a través de l'adreça de correu electrònic: info@alcaldiabegues.cat.

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (3) · aplec (1) · sanitat (5) · empresa (2) · habitatge (2) · seguretat (13) · ordenances (2) · patrimoni; (9) · ocupació (4) · patrimoni (17) · participació, (1) · alta tensió (4) · mobilitat (7) · transparència (15) · lleure (31) · centre de dia (2) · carretera (2) · pobresa energètica, (1) · AMB (7) · catalunya (25) · parlament (3) · tapatast (2) · festa major (10) · 2019 (10) · desnonaments (1) · policia local (7) · comerç (11) ·  (262) · Nadal (10) · AMI (5) · biblioteca (6) · equipaments (12) · ermita (3) · 9N (5) · refugiats (1) · serveis (27) · ensenyament (6) · pressupostos (13) · pobresa energètica (2) · tecnologia (6) · medi ambient (23) · joventut (12) · Eramprunyà (1) · telecomunicacions (2) · reflexions (286) · 2016 (1) · hospital (1) · LOEPSF (2) · 2017 (3) · LRSAL (4) · dona (10) · 2018 (4) · explosió (1) · patrimoni; (22) · reflexions (3) · parc metropolità (2) · civisme (8) · consulta (11) · gent gran (17) · subvencions (4) · finançament (2) · eleccions (10) · coronavirus (23) · 902 (2) · pagesia (2) · solidaritat (13) · alcohol (1) · felicitació (2) · parc del garraf (7) · infants (4) · abocador (4) · pedrera (4) · cinema (1) · salut (3) · diputació de barcelona (4) · cultura (35) · camí ral (9) · petit casal (1) · Bruguers (1) · centre cívic (9) · esport (11) · parellada (1) · llei (3) · 2014 (2) · carnestoltes (1) · sostenibilitat (7) · OAC (1) · participació (31) · alcaldia (16) · entitats (25) · família (7) · yu (1)