ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


27S, el moment de la veritat per a Catalunya (segona part)

De la mateixa manera que la setmana passada animava a tothom, fos quina fos la seva postura, a participar aquest proper 27 de setembr...tra cosa que no sigui donar suport al procés sobiranista. És una qüestió de sentiment i de lògica.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya

El camí del procés sobiranista que recorre Catalunya està escrit amb diferents dates assenyalades. Les passades ... que per sobre de qualsevol altre consideració dono i donem suport a que el poble català triï el seu destí.

De vacances sense sortir de casa

No fa tants anys que per a molts Begues era un espai on situar la seva segona residència. A la nostra situació a l&rsqu...ns i mantenir el respecte necessari. Què podem perdre si no ho fem així? Només heu de mirar al vostre voltant.

2015 també és any olímpic

Demà arrenquen unes olimpíades ben particulars com són les olimpíades que organitza novament el Club de B...us, altius, fortius” o, dit d’una altra manera, “més ràpid, més alt, més fort”.

Implicar-se amb Begues a ritme de jazz

El fet de comptar al nostre municipi amb un dels músics més reconeguts de l’escena del jazz com és Jordi R...dia del municipi dins de les vostres capacitats i en el marc dels vostres interessos. Tothom pot fer Begues encara més gran.

Som plaça de 9 i estem orgullosos

Les urgències són exigents. Ens obliguen a tenir els cinc sentits en elles fins que van perdent immediatesa i passen a ... si segueix la progressió que han demostrat els castells al nostre poble no serà, ni de lluny, l’última.

Després de l’explosió

Davant la magnitud d’un esdeveniment com l’explosió que es va registrar la matinada del passat diumenge 26 de juli...i en cap cas l’Ajuntament de Begues deixarà de recórrer aquest camí al costat de les persones afectades.

Que comenci la festa

Avui divendres ja comencem a viure intensament la nostra Festa Major. Es multiplica l’activitat i al llarg del cap de setmana t...edeu a casa. La festa us espera més enllà de les portes de les vostres llars. Visca la Festa Major i visca Begues!

L’orgull de representar la comarca i de defensar el país

Begues, a través de la meva persona, ha adquirit des del divendres 17 de juliol un major pes en una entitat destacada en les r...oblidi que aquesta és una reivindicació de molts. Aquest és el sentiment majoritari al meu poble i el meu propi.

Un projecte per a desplegar la fibra òptica a tot Begues

Entre les grans línies de treball que desenvolupem des de la passada legislatura es troba l’impuls a les telecomunicacio...sforços com s’han fet, avui, si m’ho permeteu, crec que tots podem lluir un gran somriure de satisfacció.

Mullar-se pels demés

Al llarg d’aquests propers dies podem tornar a demostrar que a Begues ens preocupem pels demés, que som capaços d...ns preocupem per com de bé vivim nosaltres, però també pensem en com de bé han de viure els demés.

Acompanyant al conseller Vila a l’antic abocador

Aquest passat diumenge 26 de juny ens visitava el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila. Amb ell, una...ensa majoria de les persones que aquí vivim així ho volem i que aquests propers anys seran decisius en aquest sentit.

Una reflexió sobre la nostra gent jove

Quin tipus de lleure volem per als nostres joves? De quina manera esperem que gaudeixin del temps d’oci? Aquestes són pr...te; fonamental per al creixement i el desenvolupament d’un poble. En som conscients i estem segurs que sabrem vetllar per ells.

Arrenca una nova legislatura

Avui em torno a dirigir a vosaltres des d’aquest espai com a alcaldessa, amb la diferència respecte a la setmana anterio...gura de que així serà. Una vegada més només us puc dir que la porta del meu despatx està oberta.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
salut (3) · petit casal (1) · alta tensió (4) · 2014 (2) · joventut (12) · 2016 (1) · centre cívic (9) · refugiats (1) · solidaritat (13) · lleure (31) · camí ral (9) · pobresa energètica, (1) · parc metropolità (2) · LRSAL (4) · 2018 (4) · tecnologia (6) · centre de dia (2) · catalunya (25) · esport (11) · família (7) · gent gran (17) · Eramprunyà (1) · 9N (5) · carnestoltes (1) · participació (31) · empresa (2) · AMI (5) · policia local (7) · cinema (1) · felicitació (2) · OAC (1) · ocupació (4) · ermita (3) · 2017 (3) · habitatge (2) · 902 (2) · tapatast (2) · consulta (11) · reflexions (4) · eleccions (10) · civisme (8) · 25N (3) · pressupostos (13) · hospital (1) · transparència (16) · entitats (25) · comerç (11) · sostenibilitat (8) · parlament (3) · coronavirus (28) · Bruguers (1) · ordenances (2) · biblioteca (6) · alcohol (1) · pedrera (4) · diputació de barcelona (4) · LOEPSF (2) · equipaments (12) · subvencions (5) · abocador (4) · pobresa energètica (2) · participació, (1) · medi ambient (25) · Nadal (10) · pagesia (2) · serveis (27) · reflexions (286) · ensenyament (6) ·  (274) · telecomunicacions (2) · alcaldia (16) · infants (4) · aplec (1) · 2019 (10) · festa major (10) · llei (3) · seguretat (13) · patrimoni; (22) · patrimoni; (9) · dona (11) · parc del garraf (7) · desnonaments (1) · parellada (1) · cultura (38) · AMB (7) · finançament (2) · yu (1) · carretera (2) · mobilitat (8) · patrimoni (17) · sanitat (5) · explosió (1)