ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Begues no marxa de vacances

Podria semblar que amb l’arribada de l’agost queda en suspens tota l’activitat, que tot el poble marxa de vacances....ue, si es desplacen en cotxe, ho facin amb precaució. Aquí us espera Begues, un lloc meravellós per tornar-hi.

Gràcies per una fantàstica Festa Major

Deixem enrere les principals activitats de la nostra Festa Major i ho fem, de ben segur, guardant un bon grapat d’imatges i de ...ve;ncia, estic convençuda que serà un any per treballar en fer de la propera una Festa Major encara més gran.

La Festa Major va una passa més enllà

Ens trobem tot just a les portes de la Festa Major de Begues, el que probablement sigui un dels moments més importants dels qu...rç que han dut a terme moltes persones durant molt de temps. Només falteu vosaltres. Bona Festa Major i visca Begues!

Un any des de l’explosió

Aviat farà un any que Begues patia un dels incidents més greus de la seva història recent amb l’explosi&oa...odrem començar a deixar-lo definitivament enrere, com és el desig de tots els beguetans i beguetanes. Ja falta menys.

Garantida l’ampliació de l’hospital

Entre les notícies més destacades de les que ens hem fet ressò darrerament, m’agradaria destacar el compro...ncia a l’alçada de les nostres necessitats i expectatives. Aquesta és una realitat cada dia més propera.

Mirant enrere al primer any de legislatura

Aquests dies tanquem el primer any d’aquesta legislatura i podem ja fer balanç del que ha significat aquest inici de man... municipi. Podeu comptar amb l’esforç i amb el compromís de totes les persones que formem part del consistori.

Begues, en lluita constant contra el canvi climàtic

A Begues estem especialment sensibilitzats amb el futur del nostre planeta i amb la preservació dels nostres recursos naturals...ergètic. Perquè el de la preservació del planeta és un repte que només podem assolir entre tots.

En defensa dels refugiats

Moltes som les persones que ens sentim defraudades pel paper que està jugant Europa, i Espanya, en la crisi humanitària...tres no ens són indiferents i que sabem posar-nos del costat dels que més ho necessiten. Fem sentir les nostres veus.

Un nou exercici de democràcia

Aquesta passada matinada s'ha donat el tret de sortida a un nou procés electoral que ens ha de permetre triar als nostres repr... participació el proper 26 de juny serà la clau per garantir l'èxit d'aquest nou exercici de democràcia.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.

Treballant per un envelliment actiu

Fer-se gran no vol dir, en cap cas, deixar de ser actiu. Els beguetans i beguetanes majors de 65 anys mostren dia a dia la seva empen...ccedil;uda que, entre totes les propostes, trobareu aquelles que us poden ajudar a gaudir molt més del vostre temps de lleure.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

L’Aplec de Bruguers, una tradició que es transmet de pares a fills

En dies com aquest, tinc un petit sentiment d’alegria per assistir diumenge a una nova edició de l’Aplec de Brugue...y més, a viure’l, a gaudir-ne, i a compartir una jornada molt esperada per a molts beguetans i beguetanes. Us hi espero.

Desafiament del món local en defensa dels nostres ciutadans

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosa...l nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.

Al costat de les entitats, el motor de Begues

El teixit associatiu d'un municipi és clau per conèixer la seva gent i Begues n'és un bon exemple. Entitats, clu...i. Us animo a tots a formar-hi part, a participar en les activitats que organitzen i, sobretot, a gaudir del poble i de la seva gent.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parc metropolità (2) · 2018 (4) · petit casal (1) · Bruguers (1) · catalunya (25) · transparència (13) · ordenances (2) · carnestoltes (1) · participació (29) · subvencions (4) · abocador (4) · LOEPSF (2) · patrimoni; (22) · sanitat (4) · cinema (1) · desnonaments (1) · aplec (1) · equipaments (11) · civisme (8) · centre de dia (2) ·  (223) · parellada (1) · parc del garraf (7) · pagesia (1) · alcaldia (16) · tecnologia (4) · hospital (1) · participació, (1) · patrimoni; (9) · 2014 (2) · festa major (9) · pobresa energètica, (1) · dona (10) · 902 (2) · salut (1) · pobresa energètica (1) · centre cívic (9) · yu (1) · comerç (9) · telecomunicacions (2) · biblioteca (6) · policia local (7) · Nadal (8) · empresa (2) · joventut (11) · refugiats (1) · ermita (3) · ocupació (3) · OAC (1) · ensenyament (5) · tapatast (2) · serveis (25) · alcohol (1) · finançament (2) · gent gran (15) · AMI (5) · Eramprunyà (1) · sostenibilitat (7) · llei (3) · reflexions (3) · 2017 (3) · 25N (3) · patrimoni (15) · consulta (11) · medi ambient (23) · seguretat (13) · reflexions (251) · felicitació (2) · 2016 (1) · alta tensió (4) · camí ral (9) · explosió (1) · cultura (33) · carretera (2) · eleccions (8) · família (7) · entitats (22) · mobilitat (6) · 9N (5) · esport (11) · LRSAL (4) · pedrera (4) · diputació de barcelona (4) · parlament (3) · habitatge (2) · solidaritat (13) · infants (3) · pressupostos (11) · 2019 (10) · AMB (7) · lleure (30)
BeguesApp