ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Escoltem la veu de Catalunya

Al llarg dels darrers mesos hem estat espectadors de nombrosos debats sobre el que és legal i el que és legítim...e; i la força. Així ho volem els catalans i catalanes i així ho hem expressat un cop més. Escolteu-nos.

Diguem la nostra en el moment transcendental

Som moltes les persones que confiem en la política com a principal eina per a la resolució dels conflictes socials. Sab...a de ser també, la suma de moltes parts. Aquest proper dia 21 podem marcar una gran diferència amb un gest ben petit.

Un Nadal per gaudir a Begues

Al llarg d’aquests dies comencem a gaudir de les primeres activitats que tindran lloc a la nostra vila durant el període...nes festes per a tothom. Us puc garantir que podeu comptar amb tota la nostra voluntat i esforç per a que així sigui.

El moment de votar

De ben segur que, sigui quina sigui la nostra ideologia, una immensa majoria de catalans i catalanes coincidim en que unes noves elec...el proper Parlament de Catalunya sigui un espai per al diàleg. El primer pas serà, un cop més, el nostre vot.

Un cop més contra la violència masclista

La violència de qualsevol tipus és probablement la forma més baixa de relació entre éssers humans....com a societat. Siguem conscients i treballem tots i totes a favor de la seva desaparició. Està a les nostres mans.

Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

En defensa de Catalunya i les seves institucions

Aquest passat dimarts participava, amb un total de 200 alcaldes i alcaldesses, de l’acte a Brussel·les en suport del pre...st és un convenciment que segur que som capaços de compartir la pràctica totalitat dels beguetans i beguetanes.

Orgullosos de la nostra pagesia

El nostre municipi té un rica herència històrica que es fonamenta, en bona part, en la presència constant...ersones que formen part de la pagesia beguetana. Vosaltres manteniu viva una part important del que hem estat i som com a municipi.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

El cinema està present a Begues

Avui tornem a tenir la possibilitat de gaudir d’una nova projecció de cinema al Teatre El Goula. Serà, a mé...de continuar mantenint-lo, per tal de poder posar les pel·lícules allà on els correspon, en una pantalla gran.

Construïm el futur sobre el nostre passat

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també ex...e;ximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

Orgullosa del poble català

Aquesta darrera setmana ha estat tan carregada d’informació i d’emocions que sembla que hagin passat molt mé...Aquest diumenge podem fer costat a aquestes entitats i conèixer una mica millor tot el que poden oferir-nos. I és molt!

Davant les amenaces, contestem amb alegria

La història d’un país, d’un poble, s’escriu en dies com els que hem viscut recentment i amb els que h...a gent que sap que l’esperit democràtic i la convivència estan per sobre de qualsevol altra qüestió.

El Petit Casal, al servei del municipi

El nostre municipi gaudeix d’un ampli ventall d’activitats. A les que promovem des de l’Ajuntament hem de sumar aqu...la. Doncs quan aquest patrimoni es posa al servei diari de la nostra població encara ens podem sentir més satisfets.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
festa major (10) · LRSAL (4) · eleccions (10) · Bruguers (1) · petit casal (1) · camí ral (9) · empresa (2) · serveis (27) · seguretat (13) · joventut (12) · centre de dia (2) · alcohol (1) · parellada (1) · infants (4) · Eramprunyà (1) · civisme (8) · AMB (7) · ensenyament (6) · 9N (5) · ermita (3) · refugiats (1) · participació, (1) · explosió (1) · AMI (5) · parc metropolità (2) · esport (11) · 2014 (2) · transparència (15) · parc del garraf (7) · família (7) · alta tensió (4) · habitatge (2) · ocupació (4) · felicitació (2) · reflexions (3) · OAC (1) · medi ambient (23) · equipaments (12) · carretera (2) · 2018 (4) · pressupostos (13) · lleure (31) · 2019 (10) · 25N (3) · salut (3) · cultura (35) · centre cívic (9) · finançament (2) · patrimoni (17) · solidaritat (13) · carnestoltes (1) · parlament (3) · abocador (4) · yu (1) · tapatast (2) · pedrera (4) · subvencions (4) · desnonaments (1) · diputació de barcelona (4) · hospital (1) · patrimoni; (22) · dona (10) · tecnologia (6) · pagesia (2) · patrimoni; (9) · consulta (11) · coronavirus (23) · participació (31) · LOEPSF (2) · telecomunicacions (2) · reflexions (286) · pobresa energètica (2) · Nadal (10) · sanitat (5) · catalunya (25) · 902 (2) · aplec (1) · comerç (11) · biblioteca (6) · pobresa energètica, (1) · policia local (7) · entitats (25) · cinema (1) ·  (262) · 2016 (1) · gent gran (17) · llei (3) · ordenances (2) · sostenibilitat (7) · alcaldia (16) · mobilitat (7) · 2017 (3)