ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Recordem l’Alba avui, demà i sempre

La rellevància d’una vida, la seva intensitat, no està necessàriament en els anys que s’ha viscut. N... lliçó més important i l’herència més preuada que ens ha deixat l’Alba. Aprofitem-la!

En solidaritat amb la llibertat d’expressió

El passat divendres al vespre des de l’Ajuntament de Begues ens sumàvem, concentrant-nos davant de la casa consistorial,... lliures d’expressar sempre els vostres anhels. La política no es fa en silenci ni el futur es construeix des de la por.

Posem en marxa una campanya municipal de civisme

Recentment reflexionava en aquest mateix espai sobre la importància de la coresponsabilitat entre la ciutadania i l’admi...ifondre aquesta manera de pensar. Perquè d’un increment en els nostres nivells de civisme ens beneficiarem tots i totes.

Cuidem del nostre patrimoni, vetllem pel seu futur

És habitual que molts municipis del nostre entorn hagin perdut una part del seu patrimoni amb el desenvolupament urbaní...ave;ries per assegurar-nos de que aquests bens arribaran també als nostres fills, als nostres nets i als que hagin de venir.

Més a prop de l’administració electrònica

Bona part dels avenços socials tenen el seu primer esglaó en les administracions. L’establiment d’espais ll... preocupacions de la gent que viu a Begues. I aquest, al cap i a la fi, és l’objectiu de totes les nostres actuacions.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

El fòrum educatiu, una oportunitat per aprendre entre tots

La conferència que a les 19 h donarà la Maria Jesús Comellas avui al Centre Cívic El Roure posarà ... a fer una passa endavant i a continuar apostant per propostes que, com aquesta, ens fan ser un municipi en desenvolupament constant.

La nostra gent gran, el nostre patrimoni

Aquest dissabte 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran i no voldria deixar escapar l’ocasió s...os atents a les seves necessitats i a avançar de manera conjunta en les exigències que se’ns vagin plantejant.

El moment de les entitats

Aquest diumenge les entitats i associacions del nostre municipi surten al carrer en la celebració de la que serà la nov... podem oblidar que sense la gent que hi ha al darrere, una associació no és més que unes sigles o que un nom .

Més esport a Begues

Recentment s’inaugurava a Begues el camp de rugbi. L’empenta de les persones que formen part del Begues Rugby Club ens es...activitat física. En ella es resumeixen tres conceptes que tots volem associar a Begues: salut, qualitat de vida i valors.

Aquest 11 de setembre no podem fallar

Al llarg dels darrers anys la diada de l’11 de setembre ha esdevingut el termòmetre a partir del qual mesurar la for&cce...d. Sortim doncs al carrer aquest diumenge per seguir el que dicta el nostre cor... i també pel que ens diu el nostre cap.

Arrenca un nou curs

La tornada a l’escola, l’inici de les temporades esportives, la posada en marxa dels projectes de les entitats i associac...que les entitats mantinguin la seva proposta. A les nostres mans està doncs que aquest curs sigui, novament, un èxit.

Què podem fer perquè Begues sigui un municipi més cívic

L'incivisme és sens dubte una de les primeres causes que motiva els comentaris que m’arriben a través d’aqu...eu que sense un compromís individual de cadascun de nosaltres, l’incivisme es pot estendre més fàcilment.

Una lluita constant contra els incendis

Un cop més el conjunt de Catalunya es troba en alerta davant la possible aparició d’incendis forestals. Els munic...rave;ncia que hem rebut de les generacions anteriors. És la nostra obligació preservar-la per a les que han de venir.

Begues Parc ens convida a la festa

No fa tants dies que s’apagaven els focs artificials de la Festa Major i el proper 15 d’agost podrem gaudir d’una n...amades. És una nova oportunitat que ens ofereix Begues per gaudir del nostre municipi, dels seus carrers i de la seva gent.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
refugiats (1) · explosió (1) · carnestoltes (1) · patrimoni; (9) · tapatast (2) · telecomunicacions (2) · 25N (3) · 9N (5) · sanitat (4) · parc del garraf (7) · participació (29) · sostenibilitat (7) · pobresa energètica (1) · parellada (1) · catalunya (25) · abocador (4) · centre cívic (9) · comerç (9) · gent gran (15) · entitats (22) · civisme (8) · cultura (33) · pobresa energètica, (1) · dona (10) · alta tensió (4) · esport (11) · parlament (3) · pressupostos (11) · Bruguers (1) · solidaritat (13) · 2018 (4) · 2017 (3) · aplec (1) · alcohol (1) · joventut (11) ·  (223) · 902 (2) · 2014 (2) · medi ambient (23) · eleccions (8) · cinema (1) · biblioteca (6) · reflexions (251) · subvencions (4) · finançament (2) · Eramprunyà (1) · desnonaments (1) · carretera (2) · serveis (25) · equipaments (11) · parc metropolità (2) · 2016 (1) · ordenances (2) · petit casal (1) · policia local (7) · seguretat (13) · empresa (2) · patrimoni; (22) · centre de dia (2) · transparència (13) · festa major (9) · patrimoni (15) · habitatge (2) · lleure (30) · Nadal (8) · mobilitat (6) · alcaldia (16) · LRSAL (4) · hospital (1) · participació, (1) · yu (1) · pagesia (1) · llei (3) · camí ral (9) · felicitació (2) · LOEPSF (2) · ermita (3) · 2019 (10) · infants (3) · pedrera (4) · ocupació (3) · diputació de barcelona (4) · salut (1) · família (7) · OAC (1) · consulta (11) · tecnologia (4) · ensenyament (5) · AMB (7) · AMI (5) · reflexions (3)
BeguesApp