ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


En defensa de Catalunya i les seves institucions

Aquest passat dimarts participava, amb un total de 200 alcaldes i alcaldesses, de l’acte a Brussel·les en suport del pre...st és un convenciment que segur que som capaços de compartir la pràctica totalitat dels beguetans i beguetanes.

Orgullosos de la nostra pagesia

El nostre municipi té un rica herència històrica que es fonamenta, en bona part, en la presència constant...ersones que formen part de la pagesia beguetana. Vosaltres manteniu viva una part important del que hem estat i som com a municipi.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

El cinema està present a Begues

Avui tornem a tenir la possibilitat de gaudir d’una nova projecció de cinema al Teatre El Goula. Serà, a mé...de continuar mantenint-lo, per tal de poder posar les pel·lícules allà on els correspon, en una pantalla gran.

Construïm el futur sobre el nostre passat

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també ex...e;ximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

Orgullosa del poble català

Aquesta darrera setmana ha estat tan carregada d’informació i d’emocions que sembla que hagin passat molt mé...Aquest diumenge podem fer costat a aquestes entitats i conèixer una mica millor tot el que poden oferir-nos. I és molt!

Davant les amenaces, contestem amb alegria

La història d’un país, d’un poble, s’escriu en dies com els que hem viscut recentment i amb els que h...a gent que sap que l’esperit democràtic i la convivència estan per sobre de qualsevol altra qüestió.

El Petit Casal, al servei del municipi

El nostre municipi gaudeix d’un ampli ventall d’activitats. A les que promovem des de l’Ajuntament hem de sumar aqu...la. Doncs quan aquest patrimoni es posa al servei diari de la nostra població encara ens podem sentir més satisfets.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Una diada per a la il·lusió

La diada nacional d’enguany tornarem a celebrar el fet de ser catalans i catalanes. Ho farem en tot cas amb un ull posat en una...ns que han de venir. La diada és la millor excusa que tenim per sortir als carrers a expressar-nos en pau i amb alegria.

Un bon balanç per a l’Alcaldia Oberta

Fent un balanç de final de curs sobre el desenvolupament de diferents serveis municipals, és de justícia tamb&ea...om aquesta mateixa pàgina podem dir que les portes de l’Ajuntament estan permanentment obertes. És casa vostra.

A punt per rebre el setembre

Independentment de quan haguem gaudit de les nostres vacances d’estiu, l’arribada del setembre suposa per a tothom un ret...s, a dia d’avui és també un lloc on realitzar-se personalment a tots els nivell. No perdeu l’oportunitat.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.

Un referent en la formació de músics de jazz

L’any passat la continuïtat del Begues Jazz Camp es trobava en perill. Així ens ho va fer saber el seu impulsor, el...e vivim a Begues per la cultura són el veritable impulsor de la programació que tenim a la nostra disposició.

A les portes de l’agost

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de be... descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
participació (28) · família (6) · patrimoni; (9) · finançament (2) · aplec (1) · infants (2) · ermita (3) · lleure (29) · habitatge (2) · ordenances (2) · cinema (1) · carretera (2) · 902 (2) · llei (3) · parlament (3) · 2018 (4) · reflexions (245) · festa major (9) · LOEPSF (2) · parc metropolità (2) · felicitació (2) · salut (1) · ocupació (3) · telecomunicacions (2) · catalunya (25) · seguretat (13) · eleccions (8) · camí ral (9) · alcohol (1) · medi ambient (23) · patrimoni (15) · mobilitat (6) · parc del garraf (7) · sostenibilitat (7) · tapatast (2) · AMI (5) · sanitat (4) · hospital (1) · refugiats (1) · Eramprunyà (1) · equipaments (11) · desnonaments (1) · centre de dia (2) · consulta (11) · 25N (3) · Nadal (6) · biblioteca (6) · pobresa energètica (1) · yu (1) · policia local (7) · entitats (21) · gent gran (14) · LRSAL (4) · pressupostos (11) · empresa (2) · dona (10) · centre cívic (9) · patrimoni; (22) · abocador (4) · petit casal (1) · participació, (1) · solidaritat (11) · esport (10) · alta tensió (4) · explosió (1) · civisme (8) · OAC (1) · AMB (7) · transparència (13) ·  (216) · reflexions (3) · serveis (24) · alcaldia (16) · pedrera (4) · comerç (9) · 2019 (10) · parellada (1) · 2017 (3) · carnestoltes (1) · joventut (11) · 9N (5) · tecnologia (4) · ensenyament (5) · diputació de barcelona (4) · pagesia (1) · 2016 (1) · cultura (32) · subvencions (4) · pobresa energètica, (1) · Bruguers (1) · 2014 (2)
BeguesApp