ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca 2019


Amb pas ferm tot i les dificultats

En el primer any d’aquest mandat l’Ajuntament de Begues ha posat en marxa o executat un 34 % de les 95 propostes que es t...cepta, i a Catalunya la coneixem molt bé, per afrontar qualsevol dificultat i sortir-nos ben parats. Ho aconseguirem, segur.

El moment de la serenor i la responsabilitat social

Estem vivint dies d’excepcionalitat i tot apunta que al llarg de les properes setmanes ens continuarem trobant en un moment exi...ute;s important. Ara és el moment de tornar a demostrar que no hi ha res que no podem aconseguir si treballem plegats. Som-hi!

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Acomiadem l’any

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

Més transparents, més accessibles

Des de la meva arribada a l’alcaldia la transparència ha estat una de les principals prioritats que ens hem marcat a l&r...exemplifiquen aquesta voluntat. Podeu comptar amb el meu compromís de que no deixarem de treballar en aquesta línia.

Generem menys residus i els gestionem millor

Cada cop és més evident que el nostre planeta ens exigeix arribar a un consum sostenible, a un punt en el qual els recu...etre a tothom: podem estar satisfets pel que hem assolit, però encara podem fer molt. Ens hi juguem massa com per no fer-ho.

Un 2019 per a continuar avançant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Llum verda a la restauració de l’abocador

Gaudir d’un patrimoni natural com el que tenim al nostre abast a Begues suposa també la responsabilitat de mantenir-lo i...ser es fonamenta en la conservació i potenciació del nostre paisatge. Ara hem donat un pas en ferm per aconseguir-ho.

Ens comprometem amb la qualitat de l’aire

La qualitat de l’aire que respirem afecta directament a la qualitat de la nostra salut. Aquest és un fet que no podem ob...dem de la salut, cuidem del transport públic. Per a nosaltres són tres peces inseparables d’un mateix projecte.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
gent gran (17) · salut (2) · explosió (1) · centre de dia (2) · petit casal (1) · ordenances (2) · LOEPSF (2) · parc metropolità (2) · yu (1) · festa major (10) · AMB (7) · sostenibilitat (7) · infants (4) · subvencions (4) · OAC (1) · patrimoni; (22) · parc del garraf (7) · pobresa energètica, (1) · alcohol (1) · desnonaments (1) · pobresa energètica (2) · patrimoni; (9) · alcaldia (16) · coronavirus (18) · refugiats (1) · 902 (2) · pedrera (4) · empresa (2) · participació, (1) · reflexions (281) · dona (10) ·  (254) · felicitació (2) · transparència (14) · seguretat (13) · joventut (12) · consulta (11) · serveis (27) · 2016 (1) · patrimoni (17) · pagesia (2) · mobilitat (7) · parellada (1) · solidaritat (13) · hospital (1) · família (7) · AMI (5) · carretera (2) · diputació de barcelona (4) · aplec (1) · centre cívic (9) · carnestoltes (1) · cinema (1) · reflexions (3) · telecomunicacions (2) · esport (11) · catalunya (25) · 2014 (2) · policia local (7) · participació (30) · 2018 (4) · tecnologia (5) · equipaments (12) · sanitat (4) · alta tensió (4) · comerç (10) · Bruguers (1) · 2019 (10) · medi ambient (23) · entitats (25) · civisme (8) · llei (3) · LRSAL (4) · pressupostos (13) · 9N (5) · ensenyament (6) · lleure (31) · Nadal (8) · camí ral (9) · Eramprunyà (1) · 2017 (3) · abocador (4) · parlament (3) · cultura (35) · habitatge (2) · biblioteca (6) · finançament (2) · eleccions (8) · 25N (3) · tapatast (2) · ermita (3) · ocupació (4)