ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Camí a les eleccions municipals

L’inici de la campanya electoral dóna el tret de sortida a un moment transcendental per al futur del municipi en els propers quatre anys.

Des d’avui comença a tots els municipis la campanya per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de maig. És aquest el moment més significatiu que afronten les poblacions ja que es proposen, es debaten i, finalment es triaran, les propostes que l’ajuntament haurà de fer seves i desenvolupar al llarg dels propers quatre anys. No és poca cosa doncs el que ens juguem.

Les actuacions que ens afectaran d’una manera més directa, amb les que haurem de conviure en el nostre dia a dia, són aquelles que es duen a terme des dels consistoris. L’urbanisme, bona part dels serveis que tenim al nostre abast, el desenvolupament d’una part destacable de la vida cultural, esportiva o lúdica... Totes aquestes qüestions es comencen a dirimir a partir d’avui mateix.

Des de la meva posició institucional m’agradaria demanar-vos la màxima implicació possible en aquest procés. Amb els seus defectes, els processos democràtics són la fórmula amb majors garanties de la que disposem per a fer sentir la nostra veu com a individus i com a col·lectiu. Vivim en comunitat i en un poble que tots sentim, en major o menor mesura, una part de nosaltres mateixos. És doncs raonable que fem tots els esforços possibles per a aconseguir les millors condicions de vida per a nosaltres i per als que ens envolten i que provem de garantir les millores que considerem oportunes per a Begues.

Finalment, espero sincerament que en el debat polític que ens espera al llarg dels propers dies siguin majoria les propostes en positiu. Estic convençuda de que per sobre de retrets i de baralles, la ciutadania espera que es confrontin idees, que es realitzin propostes i que entre tots comencem a definir el model de municipi que volem per als propers anys.

Comencem el camí a les eleccions municipals. Al final ens esperen les urnes convidant-vos a donar la vostra opinió i a decidir entre tots què volem que sigui Begues.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2019 (10) · aplec (1) · infants (4) · sanitat (5) · petit casal (1) · pagesia (2) · yu (1) · parellada (1) · seguretat (13) · ocupació (4) · ermita (3) · entitats (26) · centre cívic (9) · pressupostos (14) · pobresa energètica (2) · hospital (1) · comerç (12) · reflexions (289) · alcaldia (16) · participació, (1) · 2017 (3) · tapatast (2) · policia local (7) · consulta (11) · coronavirus (31) · centre de dia (2) · Bruguers (1) · patrimoni; (22) · civisme (8) · medi ambient (25) · cultura (38) · família (7) · camí ral (9) · 2016 (1) · ensenyament (6) · refugiats (1) · OAC (1) · reflexions (4) · LOEPSF (2) · equipaments (12) · subvencions (5) · biblioteca (6) · 25N (3) · finançament (2) · parc del garraf (7) · abocador (4) · telecomunicacions (2) · desnonaments (1) · gent gran (17) · habitatge (2) · joventut (12) · catalunya (26) · carretera (2) · transparència (16) · 2018 (4) · Nadal (10) · llei (3) · ordenances (2) · eleccions (10) · esport (11) · pedrera (4) · sostenibilitat (8) · festa major (11) · alcohol (1) · carnestoltes (1) · parlament (3) · 9N (5) · diputació de barcelona (4) · alta tensió (4) · tecnologia (6) · patrimoni (20) · salut (3) ·  (284) · mobilitat (8) · AMI (5) · patrimoni; (9) · 902 (2) · empresa (2) · 2014 (2) · serveis (27) · AMB (7) · pobresa energètica, (1) · participació (32) · parc metropolità (2) · explosió (1) · LRSAL (4) · lleure (31) · Eramprunyà (1) · cinema (1) · solidaritat (13) · felicitació (2) · dona (11)