ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Begues, a tocar de dits

Divendres 20 de maç es presentava l’aplicació per a dispositius mòbils InfoBegues per a apropar la informació del municipi a tothom.

Avui en dia, quan tractem amb les administracions tots nosaltres, fins i tot aquells que en formem part, exigim una major informació i un contacte més pròxim. De la mateixa manera que podem consultar fàcilment dades relatives a qualsevol altre aspecte de la nostra vida també exigim saber més i millor dels nostres municipis, ajuntaments i governs. Des del consistori som plenament conscients d’aquesta necessitat creixent, i al llarg d’aquesta legislatura hem treballat en ferm en aquest sentit.

Una de les darrers actuacions a les que hem donat suport és a la difusió de l’app InfoBegues. Sense anar més lluny aquest passat, divendres 20 de març es presentava al Centre Cívic i ho feia afegint als serveis que ja integrava d’altres noves funcionalitats com la possibilitat d’explorar Begues a través d’un sistema de realitat augmentada o un servei per a donar avís dels possibles desperfectes que detecteu a la via pública. De la mateixa manera permet conèixer les darreres informacions relatives al municipi o consultar l’agenda d’activitats que s’hi duen a terme. En definitiva, allà on ens trobem tindrem la possibilitat de mantenir un contacte més profund i ric amb el nostre propi poble.

Voldria que aquesta aplicació es veiés com una passa més feta envers a aquesta aspiració que comentava en un inici de ser una administració més pròxima i oberta. Han estat diverses les actuacions que hem desenvolupat en aquest sentit, i encara són més les que aspirem que arribi a fer seves el nostre ajuntament.

Begues ha de saber incorporar totes aquelles tecnologies que ens ajudin a mantenir l’esperit del petit poble que no fa tant de temps vam ser. Tecnologies que ens proporcionin un acostament, que ens permetin un millor coneixement de les necessitats dels nostres veïns i veïnes i que ens impulsin a millorar de manera constant en el nostre dia a dia. Només així ens impulsarem al futur sense oblidar el que tant ens enorgulleix del nostre passat.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
petit casal (1)  parc metropolit (2)  coronavirus (31)  centre de dia (2)  eleccions (10)  2014 (2)  tapatast (2)  llei (3)  sostenibilitat (8)  infants (4)  alta tensi (4)  centre cvic (9)  OAC (1)  2016 (1)  abocador (4)  2017 (3)  parellada (1)  patrimoni (20)  cam ral (9)  pressupostos (14)   (284)  cinema (1)  25N (3)  transparncia (16)  desnonaments (1)  pedrera (4)  refugiats (1)  telecomunicacions (2)  Nadal (10)  carretera (2)  esport (11)  medi ambient (25)  Erampruny (1)  sanitat (5)  festa major (11)  hospital (1)  Bruguers (1)  mobilitat (8)  diputaci de barcelona (4)  finanament (2)  civisme (8)  LRSAL (4)  pagesia (2)  seguretat (13)  reflexions (289)  ordenances (2)  felicitaci (2)  famlia (7)  yu (1)  consulta (11)  parlament (3)  parc del garraf (7)  entitats (26)  solidaritat (13)  902 (2)  explosi (1)  dona (11)  cultura (38)  habitatge (2)  AMI (5)  2018 (4)  patrimoni; (22)  2019 (10)  9N (5)  salut (3)  participaci (32)  alcaldia (16)  aplec (1)  catalunya (26)  reflexions (4)  subvencions (5)  alcohol (1)  participaci, (1)  pobresa energtica (2)  policia local (7)  ermita (3)  AMB (7)  empresa (2)  serveis (27)  ocupaci (4)  equipaments (12)  carnestoltes (1)  pobresa energtica, (1)  joventut (12)  biblioteca (6)  gent gran (17)  ensenyament (6)  patrimoni; (9)  LOEPSF (2)  comer (12)  lleure (31)  tecnologia (6)