Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Begues amb Ucra√Įna

Al llarg dels darrers dies des de l’Ajuntament estem treballant per a impulsar i aplegar diferents actuacions de suport al poble ucraïnès

Es fa difícil veure les imatges que ens arriben de la invasió russa d’Ucraïna sense experimentar indignació, una profunda tristesa i la voluntat de fer el que estigui a les nostres mans per a reduir el patiment de la població ucraïnesa. La guerra és el comportament més terrible i incomprensible a què hem arribat els éssers humans. Si és injustificable exercir la violència contra una persona concreta, és intolerable quan aquesta violència l’executa un exèrcit contra tot un país: contra homes, dones i infants.

Com no podia ser d’una altra manera, i com és habitual al nostre municipi, aquesta agressió ha estat rebuda a Begues amb un rebuig unànime i ha posat en marxa tot un conjunt d’actuacions solidàries per a provar de donar tot el suport que sigui possible a Ucraïna en un moment tan complicat. Vull aprofitar aquest espai per a reiterar que des de l’Ajuntament de Begues i des del conjunt de la nostra població ens sumem als que exigeixen el final immediat d’aquesta guerra i la retirada de les tropes russes. La pau és innegociable.

En tot cas la situació ens reclama anar més enllà de la simple condemna i a prendre totes aquelles mesures que estiguin a les nostres mans. Un cop més el nostre municipi està demostrant la seva enorme capacitat per a l’empatia, la implicació i la participació. Així, des de l’Ajuntament de Begues estem realitzant un treball directe tant en la col·laboració amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, amb aportacions econòmiques, recollint productes bàsics o donant suport i vehiculant les iniciatives que sorgeixen de la societat civil. De la mateixa manera estem seguint les crides que realitza el Consolat General d’Ucraïna i les recomanacions de la Generalitat de Catalunya perquè la nostra acció sigui el més eficient possible.

Us vull convidar a aquelles persones que estigueu desenvolupant propostes concretes o que voleu unir-vos com a voluntaris i voluntàries a què us passeu els dijous de 16 a 19 h per l’antic ambulatori. Junts som més forts.

De la mateixa vull donar les gràcies a totes aquelles persones que estan posant de la seva part per alleugerir el patiment de les víctimes d’aquesta guerra tan cega i absurda. Un tros del cor de Begues està avui a Ucraïna.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tapatast (2) ¬∑ festa major (11) ¬∑ transpar√®ncia (18) ¬∑ aplec (1) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑ esport (12) ¬∑ abocador (4) ¬∑ serveis (27) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ llei (3) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ cultura (39) ¬∑ entitats (28) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ hospital (1) ¬∑ OAC (1) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ 9N (5) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ infants (6) ¬∑ parlament (3) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ Bruguers (1) ¬∑ cinema (1) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ empresa (2) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ 2014 (2) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ AMB (7) ¬∑ parellada (1) ¬∑ 902 (4) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑ 25N (4) ¬∑ policia local (7) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ dona (12) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ civisme (8) ¬∑ pagesia (2) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ lleure (31) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ AMI (5) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ carretera (2) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ sostenibilitat (8) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ consulta (11) ¬∑ joventut (14) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ salut (3) ¬∑ solidaritat (15) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ reflexions (5) ¬∑  (305) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ ermita (3) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ yu (1) ¬∑ patrimoni; (9) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ fam√≠lia (8)