Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Un Carnaval a la llum del dia

La millora de les dades sanitàries ens permetrà poder tornar a gaudir d’aquesta festa, tot i que adaptada a la realitat actual

Tot apunta que a mesura que deixem enrere la sisena onada de la pandèmia podrem tornar a recuperar algunes de les parts del nostre dia a dia que, fa aproximadament dos anys, vam haver d’aparcar. Aquest temps de convivència amb la COVID-19 ens ha ensenyat, en tot cas, que els canvis no es poden produir de manera brusca i que ens hem d’adaptar a la realitat de cada moment. Així arribem a les portes d’una celebració del Carnaval que tornarà a ser presencial, perquè així ho permeten les recomanacions sanitàries, però que s’adaptarà a un moment en el qual els contagis encara estan per sobre del que desitjaríem.

Gaudirem doncs d’una festa diürna per tal que es pugui realitzar amb comoditat a l’aire lliure i, així, a més de ser tan divertida com ha estat sempre al nostre municipi, serà també segura.

Com hem repetit, i no ens cansarem de repetir mentre duri aquesta situació excepcional, hem de saber gaudir d’aquests moments de parèntesi. Les celebracions, sempre que es duguin a terme en els marges que marquen les restriccions, són encara més necessàries que mai. Perquè a més d’ajudar-nos a trencar amb la rutina, ens conviden a recordar-nos l’alegria i el gaudi que ens mereixem. Tots i totes hem fet un esforç excepcional al llarg dels darrers mesos. Des de la responsabilitat social i personal hem encarat la malaltia i la crisi social i econòmica que l’han acompanyada. Tenim molt del que sentir-nos orgullosos i orgulloses.

Per aquests motius us torno a convidar, un any més, a participar del Carnaval: una festa que al nostre municipi ha estat sempre especial. Deslliurem-nos, ni que sigui per una estona, de les responsabilitats i convertim-nos en una altra persona. La festa ens espera.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni; (9) · tapatast (2) · LOEPSF (2) · lleure (31) · pressupostos (16) · coronavirus (31) · AMI (5) · 2014 (2) ·  (306) · mobilitat (10) · parlament (3) · sanitat (5) · telecomunicacions (2) · 902 (4) · parc del garraf (7) · finançament (2) · consulta (11) · ocupació (4) · patrimoni; (22) · parc metropolità (2) · gent gran (17) · parellada (1) · reflexions (289) · joventut (14) · sostenibilitat (8) · dona (12) · OAC (1) · llei (3) · yu (1) · 25N (4) · carnestoltes (2) · abocador (4) · serveis (27) · comerç (13) · hospital (1) · pagesia (2) · pobresa energètica (2) · ermita (3) · infants (6) · desnonaments (1) · centre cívic (9) · centre de dia (2) · LRSAL (4) · habitatge (2) · entitats (28) · tecnologia (7) · família (8) · 2018 (4) · camí ral (9) · medi ambient (28) · participació (35) · eleccions (10) · catalunya (26) · salut (3) · pedrera (4) · 2017 (3) · civisme (8) · cultura (39) · policia local (7) · Eramprunyà (1) · esport (13) · equipaments (12) · alcaldia (16) · alta tensió (4) · subvencions (5) · cinema (1) · felicitació (2) · refugiats (1) · carretera (2) · petit casal (1) · ensenyament (7) · Bruguers (1) · pobresa energètica, (1) · seguretat (14) · Nadal (10) · aplec (1) · participació, (1) · 2016 (1) · transparència (18) · biblioteca (6) · 9N (5) · explosió (1) · 2019 (10) · solidaritat (15) · empresa (2) · patrimoni (21) · AMB (7) · ordenances (2) · diputació de barcelona (4) · festa major (11) · reflexions (5) · alcohol (1)