ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Posem en marxa el nou curs

Aquesta mateixa setmana ha començat el curs escolar arreu de Catalunya i també a Begues.

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de ser notícia, ho és. Després de les incerteses generades per l’aprovació de la LOMCE i per la incidència que aquesta llei tindria sobre el nostre sistema escolar, comencem un curs amb la tranquil·litat de saber que els seus efectes seran mínims.

Més enllà de les inquietuds que ha suposat aquest procés, també ha servit per a posar en valor el model educatiu que al llarg de les darreres dècades s’ha implantat. Voldria convidar-vos a fer aquesta mateixa reflexió. De quina manera ha influït la escola en la societat que som avui en dia? L’escola catalana ens ha fet una societat més integrada o ha promogut algun grau de discriminació? Ens podem sentir orgullosos de l’educació que hem rebut i de la que volem per als nostres fills i filles? Estic plenament convençuda de que respondre a aquestes qüestions us oferirà una perspectiva clara del que podem trobar als nostres centres educatius.

En tot cas, voldria aprofitar aquest espai per a ressaltar, amb l’arribada d’aquest mes de setembre, l’àmplia visió de la formació que mantenim a la nostra població.

Més enllà de l’ensenyament reglat, a Begues entenem que l’adquisició de coneixements és un bé que ha d’estar a l’abast de totes les edats ja que ens fa créixer com a persones i com a societat. Per aquest motiu són múltiples les propostes que en aquest sentit s’inicien amb el nou curs. Des d’aquelles que s’orienten a descobrir-nos noves formes de lleure, a les que ens han de permetre, per exemple, progressar en el mercat laboral, passant per d’altres que ens conviden a cuidar-nos més i millor.

El setembre no és únicament el moment per als infants i joves, tot i que ells són els principals protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tapatast (2) · subvencions (3) · infants (2) · Eramprunyà (1) · catalunya (19) · Nadal (5) · 2018 (3) · centre de dia (2) · finançament (2) · yu (1) · esport (8) · entitats (16) · carretera (2) · telecomunicacions (2) · alcaldia (16) · diputació de barcelona (4) · pressupostos (10) · camí ral (9) · pobresa energètica, (1) · pedrera (4) · ordenances (2) · 25N (2) · LOEPSF (2) · tecnologia (4) · Bruguers (1) · civisme (7) · carnestoltes (1) · gent gran (11) · transparència (12) · 2017 (3) · centre cívic (9) · explosió (1) · consulta (10) · LRSAL (4) · refugiats (1) · abocador (4) · sanitat (3) · llei (3) · petit casal (1) · medi ambient (15) · ocupació (3) · festa major (8) · felicitació (2) · empresa (1) · 2014 (2) · parellada (1) · cinema (1) · seguretat (12) · parc metropolità (2) · biblioteca (6) · ensenyament (5) · solidaritat (9) · reflexions (189) · joventut (8) · AMI (5) · pobresa energètica (1) · parlament (3) · salut (1) · 2016 (1) · desnonaments (1) · equipaments (7) · eleccions (8) · 9N (5) · família (6) · participació (23) · patrimoni; (9) · AMB (6) · lleure (25) · aplec (1) · pagesia (1) · alcohol (1) · 902 (1) · dona (8) · comerç (7) · sostenibilitat (3) · reflexions (2) · ermita (3) · patrimoni; (22) · parc del garraf (6) ·  (156) · policia local (6) · serveis (22) · mobilitat (5) · alta tensió (4) · patrimoni (11) · cultura (24) · hospital (1)
BeguesApp