Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Una gran notícia que arriba amb el Nadal

Ens preparem a celebrar les festes després d’haver assolit un acord per a la retirada de l’alta tensió del nucli urbà

A principis de l’any que començarem està previst que surti a exposició pública el projecte executiu de substitució de la línia que connecta Magraners, a Lleida, i Begues i començarà a fer-se realitat una aspiració que durant tants anys ha tingut el nostre municipi: la desaparició del nucli urbà de l'alta tensió. Per arribar fins aquí han estat necessàries moltes trobades, reunions, trucades... Ha estat una negociació i un treball de gran complexitat. En tot cas, ens vam comprometre públicament amb la ciutadania a aconseguir aquesta retirada de les línies tot i saber que no seria senzill. De la mateixa manera que amb altres reivindicacions històriques, com les restauracions de la pedrera Montau II o de la part de l’abocador del Garraf situada al nostre terme municipal, ens hem negat a deixar passar més temps per a curar aquestes ferides del nostre paisatge.

Vivim en tot cas uns dies de contrastos. A l’alegria per aquesta bona notícia o per l’arribada del Nadal hem de sumar la preocupació per la situació sanitària. Un cop més la pandèmia ens torna a mostrar la seva cara més difícil. No puc més que aprofitar també aquest espai per a recordar-vos com és d'important que siguem curosos i que prenguem totes les precaucions necessàries al llarg dels pròxims dies. Seguiu les recomanacions i respecteu les restriccions. Les anteriors onades ens han ensenyat que entre tots i totes som capaços d’aturar la cadena de contagis. Fem-ho possible un cop més.

Finalment, us vull desitjar que, en la mesura en què sigui possible, tingueu uns dies plens de felicitat i d’amor. L’arribada del Nadal és un bon moment per a recordar totes aquelles coses que ens provoquen un moment d’alegria en el dia a dia, que ens ajuden a passar els moments més complicats. Prenguem forces d’aquest en aquest esperit per a mirar endavant amb optimisme i força.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
transpar√®ncia (18) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ salut (3) ¬∑ tapatast (2) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ esport (12) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ hospital (1) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ lleure (31) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑ festa major (11) ¬∑ llei (3) ¬∑ joventut (14) ¬∑ consulta (11) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ abocador (4) ¬∑ 2014 (2) ¬∑ parellada (1) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ 25N (4) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ carretera (2) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ policia local (7) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ yu (1) ¬∑ sostenibilitat (8) ¬∑ civisme (8) ¬∑ Bruguers (1) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ OAC (1) ¬∑ pagesia (2) ¬∑ AMB (7) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ fam√≠lia (8) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑ aplec (1) ¬∑ patrimoni; (9) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ parlament (3) ¬∑ 9N (5) ¬∑ 902 (4) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ cultura (39) ¬∑ serveis (27) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ reflexions (5) ¬∑ dona (12) ¬∑  (305) ¬∑ ermita (3) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ cinema (1) ¬∑ entitats (28) ¬∑ AMI (5) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ empresa (2) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ infants (6) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ solidaritat (15)