ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Trenquem els murs de les malalties mentals

Aquest diumenge Begues torna a sumar-se a La Marató de TV3 amb diferents activitats a la plaça de l’Ateneu

Una de cada quatre persones patirà alguna malaltia mental al llarg de la seva vida. I, el que encara ho farà pitjor, és que haurà d’assumir els estigmes socials que encara es troben al voltant d’aquestes afeccions tan comunes com poden ser la depressió, les addicions o els trastorns de la conducta alimentària, per esmentar només algunes de les més comunes. Encara, avui dia, patir aquestes malalties es considera per moltes persones un motiu de vergonya o un signe de fragilitat.

La pandèmia ha posat sobre la taula la importància de parlar en veu alta i clara sobre salut mental i d’actuar per a incrementar la investigació i l’atenció de les persones que pateixen alguna d’aquestes malalties. Enguany La Marató de TV3 ha fet seu aquest repte i estarà dedicada, el pròxim diumenge dia 19, a visibilitzar aquesta problemàtica i a recollir fons per a afrontar-la.

Com no pot ser d’una altra manera en un municipi com el nostre, en què està present de manera habitual el compromís amb els altres, tornarem a sumar-nos a la proposta. Diumenge al matí trobarem una sèrie d’activitats a la plaça de l’Ateneu a la qual se sumarà el concert de Nadal de demà dissabte de la Coral Montau i el programa especial de Ràdio Begues de dilluns dia 20. Us vull animar que us apropeu a aquestes propostes i a què realitzeu els vostres donatius. Però, el que encara és fins i tot més important, a què contribuïu que canviï la perspectiva social amb la qual mirem a la salut mental. Prenguem consciència col·lectiva sobre com és de rellevant cuidar tant del cos com de la ment.

No em puc estar d’aprofitar aquesta ocasió per a recordar-vos que també aquests dies es posa en marxa la campanya comercial de Nadal. Més enllà dels nombrosos premis que es repartiran, us convido a dur a terme les vostres compres nadalenques en els establiments del nostre poble per la qualitat, l’especialització i el tracte personal i proper que ens ofereixen cada dia. És un benefici garantit. Demà mateix teniu una bona oportunitat de comprovar-ho una vegada més a la fira de Nadal que tindrà lloc al passeig de l’Església.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
llei (3)  habitatge (2)  serveis (27)  parlament (3)  Erampruny (1)  sanitat (5)  pobresa energtica (2)  pressupostos (16)  mobilitat (10)  joventut (14)  biblioteca (6)  pagesia (2)  participaci, (1)  gent gran (17)  hospital (1)  cam ral (9)  dona (12)  eleccions (10)  2018 (4)   (304)  abocador (4)  policia local (7)  Nadal (10)  diputaci de barcelona (4)  petit casal (1)  ocupaci (4)  participaci (35)  cinema (1)  AMB (7)  seguretat (14)  famlia (8)  pobresa energtica, (1)  lleure (31)  ordenances (2)  Bruguers (1)  OAC (1)  solidaritat (15)  parc metropolit (2)  yu (1)  equipaments (12)  ermita (3)  tecnologia (7)  alta tensi (4)  pedrera (4)  ensenyament (7)  patrimoni; (22)  25N (4)  parellada (1)  sostenibilitat (8)  AMI (5)  desnonaments (1)  reflexions (289)  alcohol (1)  comer (13)  alcaldia (16)  carnestoltes (2)  felicitaci (2)  civisme (8)  salut (3)  medi ambient (28)  9N (5)  consulta (11)  explosi (1)  carretera (2)  transparncia (18)  finanament (2)  2017 (3)  refugiats (1)  2019 (10)  aplec (1)  infants (6)  902 (4)  centre cvic (9)  cultura (39)  tapatast (2)  entitats (28)  parc del garraf (7)  reflexions (5)  LOEPSF (2)  LRSAL (4)  esport (11)  catalunya (26)  coronavirus (31)  patrimoni; (9)  empresa (2)  2016 (1)  telecomunicacions (2)  festa major (11)  centre de dia (2)  patrimoni (21)  2014 (2)  subvencions (5)