ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Culminen els pressupostos participatius de Begues

Ja sabem quins són els projectes que es duran a terme l’any vinent a proposta de la ciutadania

Ahir, 9 de desembre, tenia lloc al Centre Cívic El Roure l’acte de presentació dels quatre projectes que han estat escollits per la ciutadania a través del procés dut a terme per a formar part dels primers pressupostos participatius municipals. D’aquesta manera donem compliment a un dels compromisos adquirits amb la població a través del Programa d’Actuació Municipal per al mandat i, el que encara és més important, continuem aprofundint en fer del nostre ajuntament una administració transparent i oberta a la participació. Perquè aquesta és la finalitat última, fins i tot més enllà dels mateixos projectes escollits.

Al llarg dels darrers anys hem donat un impuls sense precedents a les polítiques de transparència i participació en el municipi. El desenvolupament de les tecnologies de la comunicació i el major accés a aquestes dels veïns i veïnes ens han permès afrontar aquest repte. Actualment, es poden seguir els plens municipals en directe des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet o revisar-los amb posterioritat; es pot conèixer i interactuar amb l’administració a través de les diferents xarxes socials o amb mi en aquest mateix espai; podem consultar al web municipal tota la informació pública d’interès amb l’aval d’haver revalidat amb el 100 % dels criteris analitzats el segell Infoparticipa; tenim al nostre abast nombrosos tràmits municipals que podem dur a terme sense sortir de la nostra llar... En definitiva, l’Ajuntament i la seva gestió estan més a prop del que han estat mai dels beguetans i beguetanes.

A Begues tenim la gran sort de tenir una població especialment participativa i socialment activa. En tot cas, les administracions hem d’esperonar aquest esperit i incentivar-lo. Només d’aquesta manera podem continuar creixent com a societat democràtica, fent que les administracions cada cop siguem més permeables i assequibles.

La nostra intenció és continuar caminant aquest camí amb la confiança que arribarem tan lluny com ens permeti l’empenta dels nostres veïns i veïnes.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
habitatge (2)  parellada (1)  desnonaments (1)  alcaldia (16)  felicitaci (2)  OAC (1)  902 (4)  esport (11)  participaci (35)  civisme (8)  Nadal (10)  2019 (10)  petit casal (1)  ordenances (2)  2018 (4)  cultura (39)  transparncia (18)  mobilitat (10)  alta tensi (4)  alcohol (1)  parc metropolit (2)  pagesia (2)  seguretat (14)  eleccions (10)  cinema (1)  llei (3)  pedrera (4)  abocador (4)  aplec (1)  subvencions (5)  2016 (1)  lleure (31)  finanament (2)  pobresa energtica (2)  medi ambient (28)  explosi (1)  refugiats (1)  diputaci de barcelona (4)  ensenyament (7)  carretera (2)  2017 (3)   (304)  comer (13)  famlia (8)  catalunya (26)  centre cvic (9)  dona (12)  solidaritat (15)  Bruguers (1)  telecomunicacions (2)  sostenibilitat (8)  LOEPSF (2)  tapatast (2)  parc del garraf (7)  festa major (11)  equipaments (12)  pressupostos (16)  hospital (1)  patrimoni; (9)  reflexions (5)  ocupaci (4)  consulta (11)  25N (4)  empresa (2)  centre de dia (2)  yu (1)  reflexions (289)  serveis (27)  patrimoni; (22)  participaci, (1)  coronavirus (31)  pobresa energtica, (1)  patrimoni (21)  carnestoltes (2)  joventut (14)  ermita (3)  gent gran (17)  biblioteca (6)  entitats (28)  salut (3)  AMI (5)  parlament (3)  infants (6)  2014 (2)  Erampruny (1)  policia local (7)  tecnologia (7)  sanitat (5)  9N (5)  cam ral (9)  LRSAL (4)  AMB (7)