ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Una nova ampliació en la freqüència de la línia 902

La insistència que mostrem per a la millora del transport públic continua donant resultats

A mesura que hem anat sumant millores en la situació del transport públic del nostre municipi hem manifestat la nostra satisfacció des de l’Ajuntament de Begues, però també hem insistit que encara no cobrien les nostres expectatives. I això que en els darrers anys hem aconseguit fites que semblaven tan difícils com incrementar en un 40 % la freqüència de la línia 902 o l’aplicació de la tarifa plana metropolitana. Aquesta perseverança ha tornat a tenir recompensa aquests dies amb l’anunci d’una ampliació del servei de bus per als caps de setmana i els dies festius.

Sempre he dit que una de les grans virtuts que té l’equip de govern al consistori és la seva perseverança. No ens conformem davant de les negatives o de les dificultats. Sabem que una part important del treball d’una administració és picar a portes, mantenir reunions, realitzar contactes constants i dur a terme tots els esforços necessaris perquè es continuïn escoltant les nostres peticions allà on toqui.

En un món com l’actual que fa front a importants reptes relacionats amb la mobilitat i amb la crisi climàtica, és fonamental que el transport públic es trobi en creixement i desenvolupament constant. A Begues entenem que aquesta és una de les principals eines que hem d’enfortir per a mirar al futur immediat amb confiança. No basta amb demanar un canvi d’hàbits en la ciutadania si les administracions no som capaces de posar al seu abast els recursos necessaris perquè assumeixin noves rutines.

Amb aquesta excel·lent notícia ens plantem a les portes de l’inici de les celebracions de Nadal al municipi. Avui mateix tindrà lloc l’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc que servirà com a punt de partida al programa d’activitats previst. Espero que sigui un bon presagi perquè al llarg de les setmanes que vindran continuïn passant coses bones. En les mereixem.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
centre cívic (9) · Nadal (10) · Eramprunyà (1) · 2014 (2) · AMI (5) · transparència (18) · camí ral (9) · yu (1) · patrimoni; (22) ·  (304) · 902 (4) · centre de dia (2) · parellada (1) · reflexions (289) · telecomunicacions (2) · participació, (1) · eleccions (10) · tecnologia (7) · comerç (13) · biblioteca (6) · diputació de barcelona (4) · infants (6) · parc del garraf (7) · cultura (39) · LOEPSF (2) · pobresa energètica (2) · sanitat (5) · ensenyament (7) · mobilitat (10) · alcaldia (16) · parlament (3) · civisme (8) · seguretat (14) · dona (12) · sostenibilitat (8) · pobresa energètica, (1) · participació (35) · alcohol (1) · gent gran (17) · festa major (11) · explosió (1) · serveis (27) · ermita (3) · finançament (2) · solidaritat (15) · joventut (14) · carnestoltes (2) · entitats (28) · habitatge (2) · 9N (5) · equipaments (12) · parc metropolità (2) · felicitació (2) · AMB (7) · OAC (1) · 2018 (4) · 2016 (1) · petit casal (1) · cinema (1) · aplec (1) · pressupostos (16) · abocador (4) · esport (11) · patrimoni (21) · lleure (31) · catalunya (26) · alta tensió (4) · pedrera (4) · 25N (4) · 2017 (3) · salut (3) · empresa (2) · carretera (2) · medi ambient (28) · tapatast (2) · consulta (11) · reflexions (5) · 2019 (10) · policia local (7) · pagesia (2) · Bruguers (1) · coronavirus (31) · ordenances (2) · patrimoni; (9) · llei (3) · refugiats (1) · desnonaments (1) · ocupació (4) · LRSAL (4) · família (8) · hospital (1) · subvencions (5)