ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Amb els grans projectes de municipi

Tot i les dificultats del moment, continuem avançant en qüestions fonamentals per a Begues com el centre de prestació de serveis de la gent gran o la retirada de les línies l'alta tensió

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia i els seus efectes no ens absorbís com a administració. L'Ajuntament de Begues ha treballat per evitar contagis i per donar suport als sectors més afectats per la COVID-19 i ho ha fet sense perdre de vista la nostra voluntat de continuar desenvolupant-nos com a municipi. Aquests dies hem tingut dos exemples propers en el temps amb la reunió mantinguda amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la trobada amb el director general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, Manel Torrent.

La trobada amb el conseller ens permetia posar a sobre de la taula els avenços fets per a la posada en marxa del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran. El Homrani mostrava una bona acollida del projecte i del model de gestió per a aquest espai que ens permetrà disposar de dues unitats de convivència i d'un centre d'atenció diürna que garanteixin el benestar dels nostres avis i àvies. Pas a pas, cada dia tenim una mica més propera la seva posada en marxa.

Pel que fa a la reunió amb el Manel Torrent, vam tenir la possibilitat d'exposar-li sobre el terreny la voluntat municipal de fer desaparèixer l'alta tensió de l'avinguda de la Mediterrània. Aquest és un procés especialment llarg i complex en el qual treballem amb insistència des de la passada legislatura. Estic convençuda que ens trobem en un moment clau per tal d'aconseguir compromisos ferms i avenços significatius per la qual cosa no volem que, ni tan sols la pandèmia, ens desviï de continuar treballant en aquest sentit.

Haig de reconèixer que és un sobreesforç per a l'Ajuntament mantenir-nos actius en la lluita contra la crisi sanitària sense perdre de vista els interessos que tenim com a municipi. Però som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
catalunya (25)  parellada (1)  diputaci de barcelona (4)  participaci, (1)  empresa (2)  pedrera (4)  aplec (1)  cam ral (9)  902 (2)  pobresa energtica, (1)  equipaments (12)  OAC (1)  LOEPSF (2)  alcaldia (16)  AMB (7)  patrimoni; (22)  alcohol (1)  Bruguers (1)  2017 (3)  cultura (38)  llei (3)   (281)  serveis (27)  transparncia (16)  ordenances (2)  civisme (8)  desnonaments (1)  eleccions (10)  medi ambient (25)  pagesia (2)  refugiats (1)  petit casal (1)  carretera (2)  yu (1)  reflexions (4)  2019 (10)  9N (5)  pobresa energtica (2)  esport (11)  entitats (26)  ensenyament (6)  joventut (12)  tapatast (2)  subvencions (5)  ocupaci (4)  centre cvic (9)  cinema (1)  LRSAL (4)  Erampruny (1)  explosi (1)  biblioteca (6)  centre de dia (2)  infants (4)  AMI (5)  abocador (4)  2018 (4)  dona (11)  patrimoni (19)  finanament (2)  carnestoltes (1)  lleure (31)  2014 (2)  mobilitat (8)  parc metropolit (2)  reflexions (288)  2016 (1)  tecnologia (6)  gent gran (17)  sanitat (5)  alta tensi (4)  felicitaci (2)  pressupostos (14)  famlia (7)  patrimoni; (9)  coronavirus (31)  parc del garraf (7)  seguretat (13)  sostenibilitat (8)  salut (3)  ermita (3)  policia local (7)  festa major (11)  parlament (3)  Nadal (10)  25N (3)  consulta (11)  habitatge (2)  comer (12)  participaci (32)  hospital (1)  solidaritat (13)  telecomunicacions (2)