Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Amb els grans projectes de municipi

Tot i les dificultats del moment, continuem avançant en qüestions fonamentals per a Begues com el centre de prestació de serveis de la gent gran o la retirada de les línies l'alta tensió

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia i els seus efectes no ens absorbís com a administració. L'Ajuntament de Begues ha treballat per evitar contagis i per donar suport als sectors més afectats per la COVID-19 i ho ha fet sense perdre de vista la nostra voluntat de continuar desenvolupant-nos com a municipi. Aquests dies hem tingut dos exemples propers en el temps amb la reunió mantinguda amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la trobada amb el director general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, Manel Torrent.

La trobada amb el conseller ens permetia posar a sobre de la taula els avenços fets per a la posada en marxa del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran. El Homrani mostrava una bona acollida del projecte i del model de gestió per a aquest espai que ens permetrà disposar de dues unitats de convivència i d'un centre d'atenció diürna que garanteixin el benestar dels nostres avis i àvies. Pas a pas, cada dia tenim una mica més propera la seva posada en marxa.

Pel que fa a la reunió amb el Manel Torrent, vam tenir la possibilitat d'exposar-li sobre el terreny la voluntat municipal de fer desaparèixer l'alta tensió de l'avinguda de la Mediterrània. Aquest és un procés especialment llarg i complex en el qual treballem amb insistència des de la passada legislatura. Estic convençuda que ens trobem en un moment clau per tal d'aconseguir compromisos ferms i avenços significatius per la qual cosa no volem que, ni tan sols la pandèmia, ens desviï de continuar treballant en aquest sentit.

Haig de reconèixer que és un sobreesforç per a l'Ajuntament mantenir-nos actius en la lluita contra la crisi sanitària sense perdre de vista els interessos que tenim com a municipi. Però som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (4) · solidaritat (15) · cinema (1) · alcaldia (16) · centre de dia (2) · carnestoltes (2) · comerç (13) · participació (35) · pobresa energètica, (1) · entitats (28) · camí ral (9) · 902 (4) · Nadal (10) · LOEPSF (2) · mobilitat (10) · participació, (1) · hospital (1) · serveis (27) · parellada (1) · petit casal (1) · lleure (31) · Bruguers (1) · seguretat (14) · centre cívic (9) · pobresa energètica (2) · joventut (14) · ensenyament (7) · cultura (39) · pagesia (2) · sostenibilitat (8) · ermita (3) · parc del garraf (7) · civisme (8) · felicitació (2) · patrimoni; (9) · 2017 (3) · AMI (5) · 2018 (4) · 2014 (2) · Eramprunyà (1) · transparència (18) · empresa (2) · parc metropolità (2) · gent gran (17) · parlament (3) · ordenances (2) · carretera (2) · OAC (1) · habitatge (2) · alcohol (1) · tapatast (2) · eleccions (10) · telecomunicacions (2) · salut (3) · sanitat (5) · patrimoni (21) · reflexions (289) · família (8) · esport (13) · 2016 (1) · diputació de barcelona (4) · 2019 (10) · pressupostos (16) · yu (1) · explosió (1) · policia local (7) · equipaments (12) · refugiats (1) · subvencions (5) · medi ambient (28) · alta tensió (4) · finançament (2) · festa major (11) · desnonaments (1) · coronavirus (31) · AMB (7) · pedrera (4) · tecnologia (7) · catalunya (26) · reflexions (5) · llei (3) · consulta (11) · infants (6) · biblioteca (6) · dona (12) · aplec (1) · 9N (5) · abocador (4) · ocupació (4) · patrimoni; (22) · LRSAL (4) ·  (306)