ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Al costat dels més vulnerables

Al llarg d'aquesta crisi sanitària el seguiment de la nostra gent gran ha estat i és una de les grans prioritats

La pandèmia és una situació que, indubtablement, ens afecta a tots i a totes. Però la realitat és que no ho fa amb la mateixa intensitat per a tothom. La nostra gent gran és qui més està carregant amb el pes d'aquesta crisi sanitària. En primer lloc perquè els nostres avis i àvies pateixen amb més crueltat els símptomes que acompanyen a la COVID-19. I si això no fos prou, també han de veure agreujades altres situacions que ja es donaven en molts casos abans: la solitud, la manca d'activitat, l'aïllament...

Des de l'Ajuntament de Begues som conscients d'aquest fet des del primer moment i hem fet que una de les nostres prioritats a l'hora d'actuar davant del coronavirus hagi estar vetllar en tot moment per aquest col·lectiu. Aquests dies hem conegut una dada que posa de manifest el seguiment que hem dut a terme com són les 1.200 trucades que s'han realitzat entre els mesos del març i l'octubre a les persones usuàries de l'Espai Nou, amb especial atenció per aquelles que viuen soles. Gràcies a aquest seguiment hem tingut la possibilitat d'oferir a la nostra gent gran diferents propostes amb les quals ajudar-les a passar una època, com és aquesta, tan dura i exigent.

Sempre m'he enorgullit de dir que Begues ha anat creixent i desenvolupant-se com a municipi sense perdre la seva essència de poble petit. Hem buscat d'incorporar a les nostres vides tots els avantatges que hem pogut en forma de serveis i comoditats sense que això signifiqués renunciar a la proximitat entre les persones, a la solidaritat o la preocupació pels nostres veïns i veïnes que sempre ens ha caracteritzat.

La COVID-19 ens està posant a prova en molts àmbits, i aquest n'és clarament un. De nosaltres depèn tancar els ulls a la realitat que ens envolta o, com provem de fer des de l'Ajuntament de Begues, tenir-los més oberts que mai a la realitat d'aquells que més ens necessiten.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
centre de dia (2) · patrimoni; (9) · empresa (2) · parc del garraf (7) · pedrera (4) · alcaldia (16) · medi ambient (23) · festa major (10) · centre cívic (9) · serveis (27) · catalunya (25) · abocador (4) · gent gran (17) · habitatge (2) · coronavirus (23) · llei (3) · ordenances (2) · reflexions (3) · Bruguers (1) · LOEPSF (2) · entitats (25) · refugiats (1) · sanitat (5) ·  (262) · cinema (1) · parellada (1) · diputació de barcelona (4) · comerç (11) · hospital (1) · eleccions (10) · pagesia (2) · mobilitat (7) · participació (31) · solidaritat (13) · alcohol (1) · sostenibilitat (7) · camí ral (9) · policia local (7) · tapatast (2) · infants (4) · parc metropolità (2) · telecomunicacions (2) · participació, (1) · 2019 (10) · joventut (12) · 2014 (2) · esport (11) · ocupació (4) · equipaments (12) · AMB (7) · 25N (3) · pobresa energètica (2) · finançament (2) · Eramprunyà (1) · transparència (15) · patrimoni; (22) · desnonaments (1) · felicitació (2) · yu (1) · 2017 (3) · tecnologia (6) · patrimoni (17) · parlament (3) · subvencions (4) · seguretat (13) · salut (3) · ermita (3) · pobresa energètica, (1) · civisme (8) · explosió (1) · 2016 (1) · carretera (2) · carnestoltes (1) · AMI (5) · LRSAL (4) · lleure (31) · aplec (1) · Nadal (10) · pressupostos (13) · OAC (1) · consulta (11) · petit casal (1) · dona (10) · biblioteca (6) · reflexions (286) · alta tensió (4) · ensenyament (6) · 902 (2) · cultura (35) · 9N (5) · família (7) · 2018 (4)