Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Al costat dels més vulnerables

Al llarg d'aquesta crisi sanitària el seguiment de la nostra gent gran ha estat i és una de les grans prioritats

La pandèmia és una situació que, indubtablement, ens afecta a tots i a totes. Però la realitat és que no ho fa amb la mateixa intensitat per a tothom. La nostra gent gran és qui més està carregant amb el pes d'aquesta crisi sanitària. En primer lloc perquè els nostres avis i àvies pateixen amb més crueltat els símptomes que acompanyen a la COVID-19. I si això no fos prou, també han de veure agreujades altres situacions que ja es donaven en molts casos abans: la solitud, la manca d'activitat, l'aïllament...

Des de l'Ajuntament de Begues som conscients d'aquest fet des del primer moment i hem fet que una de les nostres prioritats a l'hora d'actuar davant del coronavirus hagi estar vetllar en tot moment per aquest col·lectiu. Aquests dies hem conegut una dada que posa de manifest el seguiment que hem dut a terme com són les 1.200 trucades que s'han realitzat entre els mesos del març i l'octubre a les persones usuàries de l'Espai Nou, amb especial atenció per aquelles que viuen soles. Gràcies a aquest seguiment hem tingut la possibilitat d'oferir a la nostra gent gran diferents propostes amb les quals ajudar-les a passar una època, com és aquesta, tan dura i exigent.

Sempre m'he enorgullit de dir que Begues ha anat creixent i desenvolupant-se com a municipi sense perdre la seva essència de poble petit. Hem buscat d'incorporar a les nostres vides tots els avantatges que hem pogut en forma de serveis i comoditats sense que això signifiqués renunciar a la proximitat entre les persones, a la solidaritat o la preocupació pels nostres veïns i veïnes que sempre ens ha caracteritzat.

La COVID-19 ens està posant a prova en molts àmbits, i aquest n'és clarament un. De nosaltres depèn tancar els ulls a la realitat que ens envolta o, com provem de fer des de l'Ajuntament de Begues, tenir-los més oberts que mai a la realitat d'aquells que més ens necessiten.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
sostenibilitat (8) ¬∑ civisme (8) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ 9N (5) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ OAC (1) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ yu (1) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ parlament (3) ¬∑ joventut (14) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ AMI (5) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ parellada (1) ¬∑ 902 (4) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑ infants (6) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ aplec (1) ¬∑ AMB (7) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ tapatast (2) ¬∑ llei (3) ¬∑ Bruguers (1) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ policia local (7) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ cultura (39) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ 25N (4) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ festa major (11) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ 2014 (2) ¬∑ consulta (11) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ reflexions (5) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ solidaritat (15) ¬∑ cinema (1) ¬∑ abocador (4) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ hospital (1) ¬∑ patrimoni; (9) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑  (306) ¬∑ lleure (31) ¬∑ serveis (27) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ fam√≠lia (8) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ carretera (2) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ salut (3) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ empresa (2) ¬∑ esport (13) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ entitats (28) ¬∑ ermita (3) ¬∑ dona (12) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ transpar√®ncia (18) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ pagesia (2)