ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A la recerca d'una normalitat amb garanties

El desconfinament suposa que ens plantegem la posada en marxa de serveis municipals que estaven en suspens però, sempre, amb la protecció de la salut de les persones com a primer objectiu

Ja ens trobem en la fase 1 del procés de desescalada que ens ha de portar a l'anunciada "nova normalitat". Aquest camí que estem recorrent ens permet disposar de més llibertats en la nostra mobilitat personal i, també, facilita que siguin més els serveis públics i privats als quals podem tornar a accedir.

Des de l'Ajuntament de Begues, dins de la responsabilitat que tenim com a administració, hem volgut en aquesta desescalada, de la mateixa manera que hem provat des del primer moment d'aquesta crisi sanitària, que la nostra actuació estigui marcada en tot moment pel respecte a la salut de les persones com a primer objectiu. Per aquest motiu hem elaborat i hem posat en marxa un Pla de contingència enfront el desconfinament per la COVID-19 que ens ajudi a garantir que cada servei que reprenem es posa en marxa de manera segura. I quan parlem de seguretat ens referim tant als treballadors i treballadores municipals com a les persones que en fan ús.

Volem arribar a un dia a dia que sigui el més semblant possible al que vivíem abans de l'arribada del coronavirus. Però en cap cas podem permetre que aquesta normalitat arribi a costa de la salut de les persones.

De la mateixa manera que hem establert les mesures necessàries als nostres propis serveis, també hem treballat i continuarem treballant per a garantir el compliment per part de tots els sectors implicats (comerços, veïns i veïnes, restauració, etc) de les diferents mesures que els afecten i que es troben encara vigents. Com sempre hem dit, aquesta és una guerra que no podem guanyar si no hi participem tots i totes i no deixarem de posar tots els recursos necessaris per a recordar-ho.

M'agradaria convidar-vos a tots i a totes a que no veieu les dades esperançadores que ens van arribant com a una invitació a despreocupar-nos, si no com a un recordatori de que quan fem bé les coses i actuem cadascun de nosaltres amb la deguda responsabilitat social, no hi ha res que no podem assolir. Ni aturar una pandèmia. Encara tenim camí per endavant. Perseverem i vencerem.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
coronavirus (31)  sanitat (5)  empresa (2)  policia local (7)  alcohol (1)  parc del garraf (7)  ocupaci (4)  serveis (27)  alcaldia (16)  pobresa energtica (2)  participaci, (1)  pedrera (4)  telecomunicacions (2)  yu (1)  habitatge (2)  pobresa energtica, (1)  consulta (11)  AMB (7)  sostenibilitat (8)  AMI (5)  gent gran (17)  civisme (8)  OAC (1)  tapatast (2)  desnonaments (1)  parlament (3)  2016 (1)  parellada (1)  patrimoni; (22)  comer (12)  finanament (2)  joventut (12)  participaci (32)  transparncia (16)  mobilitat (8)  patrimoni (19)  ermita (3)  seguretat (13)  2014 (2)  tecnologia (6)  ensenyament (6)  pressupostos (14)  solidaritat (13)  centre de dia (2)  salut (3)  equipaments (12)  eleccions (10)  cultura (38)  biblioteca (6)  902 (2)  parc metropolit (2)  25N (3)  cinema (1)  explosi (1)  famlia (7)  Nadal (10)  subvencions (5)  esport (11)  hospital (1)  felicitaci (2)  catalunya (25)  aplec (1)  abocador (4)  llei (3)  LOEPSF (2)  infants (4)  carretera (2)  9N (5)  diputaci de barcelona (4)  2019 (10)  entitats (26)  LRSAL (4)  centre cvic (9)  alta tensi (4)  festa major (11)  Erampruny (1)  reflexions (288)  pagesia (2)  refugiats (1)  lleure (31)  2017 (3)  Bruguers (1)  2018 (4)  ordenances (2)  carnestoltes (1)  reflexions (4)  petit casal (1)  patrimoni; (9)   (281)  dona (11)  cam ral (9)  medi ambient (25)