ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Salva vides, queda't a casa

 Amb molt poc podem fer molt per frenar el COVID 19, però ho hem de fer tots i totes

 En el moment en el qual escric aquestes línies són prop d'11.600 els casos confirmats de COVID 19 a Catalunya i 672 persones les que han mort per aquesta malaltia. Però, per si encara no fos una realitat prou dura, ens aboquem a un panorama desolador que, segons els experts, podria suposar la mort de 7.600 a 13.000 catalans i catalanes. Per a que us feu idea de la magnitud de la tragèdia penseu que suposa la desaparició, en el millor dels casos, d'una població lleugerament superior a tots els beguetans i beguetanes.

Permeteu-me que exposi la situació d'una manera tan directa i crua. Però la mida del problema ens obliga a parlar sense embuts i a dir les coses clares.

I amb aquesta mateixa sinceritat haig de tornar a insistir amb totes les meves forces per a demanar-vos que respecteu el confinament i reduïu al mínim els vostres desplaçaments. Ho tornaré a dir perquè val la pena que ens ho repetim una i una altra vegada: no sortiu de casa si no és absolutament imprescindible. Aquesta és una mesura universal adreçada a tothom, no únicament a les persones que puguin estar ja malaltes. I es que podem tenir la malaltia i no patir encara els símptomes.

A dia d'avui l'única manera a través de la qual podem salvar vides és mantenint el confinament de la manera més estricta que ens sigui possible. La Policia Local està actuant i ho continuarà fent per a evitar que es produeixin incompliments del que estableix l'estat d'alarma, però no podem ser vigilants de totes i cadascuna de les persones del nostre poble. Cadascú ha d'assumir la seva responsabilitat.

Pensem que tothom que surt de casa, sigui positiu o negatiu, sense tenir ni símptomes ni saber-ho, posa en risc o s’exposa a la comunitat. I amb una solució tan fàcil com quedar-se a casa es resol. Organitzeu compres , planifiqueu-vos a casa, però eviteu sortir, per vosaltres i pels que estimeu. Està a les vostres mans.

De la mateixa manera m'agradaria subratllar el paper de totes les persones que s'han ofert com a voluntàries per a donar suport als veïns i veïnes que es troben en una situació més vulnerable. És cert que, sovint, en els moments més durs també podem veure la part més maca i emocionant de l'ésser humà. M'agradaria fer-los arribar el meu agraïment i el de tot el poble i fer-lo també extensiu a totes les persones que estan posant el seu esforç per aturar un enemic invisible. Som-hi!
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
transparncia (18)  ensenyament (7)  seguretat (14)  pobresa energtica, (1)  yu (1)  refugiats (1)  pedrera (4)  centre cvic (9)  alcohol (1)  carnestoltes (2)  aplec (1)  subvencions (5)  Bruguers (1)  Nadal (10)  LRSAL (4)  serveis (27)  2019 (10)  habitatge (2)  diputaci de barcelona (4)  reflexions (289)  ermita (3)  alta tensi (4)  alcaldia (16)  Erampruny (1)  finanament (2)  esport (11)  sanitat (5)  empresa (2)  entitats (28)  salut (3)  coronavirus (31)  centre de dia (2)  2018 (4)  2017 (3)  explosi (1)  llei (3)  medi ambient (28)  consulta (11)  dona (12)  joventut (14)  902 (4)  AMI (5)  carretera (2)  patrimoni; (22)   (304)  2016 (1)  cinema (1)  parc metropolit (2)  participaci, (1)  cultura (39)  festa major (11)  civisme (8)  9N (5)  2014 (2)  ordenances (2)  eleccions (10)  policia local (7)  parellada (1)  solidaritat (15)  participaci (35)  parc del garraf (7)  abocador (4)  infants (6)  patrimoni; (9)  catalunya (26)  tecnologia (7)  tapatast (2)  OAC (1)  pressupostos (16)  hospital (1)  cam ral (9)  biblioteca (6)  desnonaments (1)  mobilitat (10)  parlament (3)  AMB (7)  famlia (8)  gent gran (17)  ocupaci (4)  reflexions (5)  25N (4)  comer (13)  pobresa energtica (2)  sostenibilitat (8)  lleure (31)  pagesia (2)  telecomunicacions (2)  petit casal (1)  felicitaci (2)  LOEPSF (2)  patrimoni (21)  equipaments (12)