Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La diversió per la diversió

La celebració del Carnestoltes a Begues torna a convidar-nos a la diversió i al gaudi amb els nostres veïns i veïnes

Habitualment totes les celebracions de les que prenem part tenen un rerefons: la cultura, la tradició, la gastronomia... Però si ens hi fixem hi ha una data en el calendari que dediquem, pràcticament de manera exclusiva, a la diversió sense més. El Carnestoltes és històricament un moment de descans que ens donem de les nostres rutines, de les nostres obligacions i, fins i tot, de la nostra personalitat.

Per unes hores ens permetem a nosaltres mateixos oblidar-nos de qui som, adquirir una nova personalitat, una nova professió o convertir-nos en una personatge fantàstic. Tot s’hi val. Aquí és precisament on rau el valor d’aquesta festa. És l’única de les celebracions que està dissenyada exclusivament per al lleure i la diversió.

En un món com el que vivim actualment, ple d’exigències i de responsabilitats, l’oci és més important del que de vegades considerem. Sempre dic que les festes són fonamentals per a un poble i per a una societat. No hi ha cosa més seriosa avui en dia que la diversió. A les celebracions trobem un moment per a evadir-nos dels problemes i per a posar en perspectiva allò que ens preocupa. A més, ens ajuden a estrènyer els llaços que ens uneixen com a societat.

A tots ens ha passat que només després d’haver compartit un dinar o unes vacances, només després de passar temps de lleure plegats, hem considerat que una persona era el nostre amic o la nostra amiga. Riure, gaudir i divertir-se uneix i fa pinya.

Per tots aquests motius us vull convidar a formar part del Carnestoltes aquest dissabte. Sumeu-vos a la festa. Disfresseu-vos i canvieu la cara de cada dia per una de diferent. Passar-s’ho bé amb els nostres veïns i veïnes també és una manera d’estimar-se Begues.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2014 (2) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑  (306) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ cinema (1) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑ parellada (1) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ yu (1) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ parlament (3) ¬∑ joventut (14) ¬∑ carretera (2) ¬∑ transpar√®ncia (18) ¬∑ OAC (1) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ entitats (28) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ pagesia (2) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ llei (3) ¬∑ 9N (5) ¬∑ esport (13) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ tapatast (2) ¬∑ serveis (27) ¬∑ dona (12) ¬∑ aplec (1) ¬∑ hospital (1) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ fam√≠lia (8) ¬∑ abocador (4) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ cultura (39) ¬∑ sostenibilitat (8) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ reflexions (5) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ 902 (4) ¬∑ patrimoni; (9) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ infants (6) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ ermita (3) ¬∑ solidaritat (15) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ 25N (4) ¬∑ AMI (5) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ salut (3) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ consulta (11) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ AMB (7) ¬∑ empresa (2) ¬∑ festa major (11) ¬∑ civisme (8) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ lleure (31) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ policia local (7) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑ Bruguers (1)