ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La diversió per la diversió

La celebració del Carnestoltes a Begues torna a convidar-nos a la diversió i al gaudi amb els nostres veïns i veïnes

Habitualment totes les celebracions de les que prenem part tenen un rerefons: la cultura, la tradició, la gastronomia... Però si ens hi fixem hi ha una data en el calendari que dediquem, pràcticament de manera exclusiva, a la diversió sense més. El Carnestoltes és històricament un moment de descans que ens donem de les nostres rutines, de les nostres obligacions i, fins i tot, de la nostra personalitat.

Per unes hores ens permetem a nosaltres mateixos oblidar-nos de qui som, adquirir una nova personalitat, una nova professió o convertir-nos en una personatge fantàstic. Tot s’hi val. Aquí és precisament on rau el valor d’aquesta festa. És l’única de les celebracions que està dissenyada exclusivament per al lleure i la diversió.

En un món com el que vivim actualment, ple d’exigències i de responsabilitats, l’oci és més important del que de vegades considerem. Sempre dic que les festes són fonamentals per a un poble i per a una societat. No hi ha cosa més seriosa avui en dia que la diversió. A les celebracions trobem un moment per a evadir-nos dels problemes i per a posar en perspectiva allò que ens preocupa. A més, ens ajuden a estrènyer els llaços que ens uneixen com a societat.

A tots ens ha passat que només després d’haver compartit un dinar o unes vacances, només després de passar temps de lleure plegats, hem considerat que una persona era el nostre amic o la nostra amiga. Riure, gaudir i divertir-se uneix i fa pinya.

Per tots aquests motius us vull convidar a formar part del Carnestoltes aquest dissabte. Sumeu-vos a la festa. Disfresseu-vos i canvieu la cara de cada dia per una de diferent. Passar-s’ho bé amb els nostres veïns i veïnes també és una manera d’estimar-se Begues.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
lleure (31) · Bruguers (1) · patrimoni (16) · hospital (1) · parc metropolità (2) · parlament (3) · patrimoni; (9) ·  (238) · parellada (1) · eleccions (8) · alcaldia (16) · parc del garraf (7) · 25N (3) · ocupació (3) · carretera (2) · 2017 (3) · telecomunicacions (2) · aplec (1) · alta tensió (4) · participació (29) · centre cívic (9) · camí ral (9) · sostenibilitat (7) · dona (10) · participació, (1) · salut (2) · AMB (7) · llei (3) · civisme (8) · seguretat (13) · tecnologia (5) · felicitació (2) · gent gran (16) · cultura (35) · consulta (11) · biblioteca (6) · refugiats (1) · OAC (1) · ensenyament (5) · subvencions (4) · 2018 (4) · 9N (5) · infants (3) · medi ambient (23) · pedrera (4) · Nadal (8) · solidaritat (13) · sanitat (4) · diputació de barcelona (4) · Eramprunyà (1) · 902 (2) · equipaments (12) · LOEPSF (2) · patrimoni; (22) · 2019 (10) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · carnestoltes (1) · alcohol (1) · policia local (7) · 2016 (1) · pagesia (2) · pressupostos (12) · desnonaments (1) · habitatge (2) · ordenances (2) · ermita (3) · catalunya (25) · comerç (9) · reflexions (3) · transparència (13) · mobilitat (7) · coronavirus (10) · centre de dia (2) · família (7) · pobresa energètica (1) · serveis (25) · 2014 (2) · tapatast (2) · empresa (2) · esport (11) · finançament (2) · abocador (4) · petit casal (1) · joventut (11) · AMI (5) · reflexions (266) · entitats (23) · cinema (1) · festa major (9) · LRSAL (4) · explosió (1)