ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

El municipi continua consolidant la seva programació cultural estable i de qualitat

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria del Mar Bonet actuarà al nostre poble, i si aquest fet no fos per si sol prou rellevant, ho farà acompanyada per la Big Band Begues. Serà doncs un doble orgull rebre un espectacle amb el qual la cantautora mallorquina retrà homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d'Efak als vint-i-cinc anys de la seva mort.

Els beguetans i beguetanes tindrem, a més, la sort de ser els primers en veure l’espectacle. Donada la presència de la Big Band Begues des de l’Ajuntament hem fet tot el possible per a que fos així ja que és un esdeveniment cultural especialment arrelat al nostre municipi.

Més enllà del concert per si mateix, crec que és important que valorem el nivell que va adquirint any rere any la programació del Teatre El Goula. Des de la seva posada en marxa un dels principals objectius era permetre que a Begues comptéssim amb una programació teatral, musical i cinematogràfica estable i de qualitat. M’agradaria incidir en aquests dos conceptes: estable i de qualitat. Perquè disposar habitualment d’activitat artístiques no significa necessàriament que aquestes siguin de qualitat i, en altres ocasions, comptar amb una proposta puntual de qualitat pot ser com un oasi en un desert cultural.

En el cas de Begues crec que podem afirmar que la nostra agenda és variada i amb esdeveniments destacables. Aquest cap de setmana és un clar exemple ja que coincideixen en dos dies la tradició de la mà de la celebració de Santa Eulàlia, la inauguració de la mostra de pintures de Carles Guitart en el marc del projecte Un pont d’art vigent o el concert de Maria del Mar Bonet.

Només em queda tornar a recordar la part que ens toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
diputaci de barcelona (4)  carretera (2)  felicitaci (2)  reflexions (4)  explosi (1)  patrimoni (19)  catalunya (26)  2016 (1)  participaci (32)  finanament (2)  ensenyament (6)  AMB (7)  LRSAL (4)  salut (3)  patrimoni; (22)  gent gran (17)  tapatast (2)  subvencions (5)  cam ral (9)  pobresa energtica, (1)  alcohol (1)  llei (3)  parellada (1)  pressupostos (14)  alta tensi (4)  2018 (4)  sanitat (5)  participaci, (1)  parc del garraf (7)  ermita (3)  patrimoni; (9)  joventut (12)  civisme (8)  reflexions (289)  OAC (1)  ordenances (2)  tecnologia (6)  hospital (1)  carnestoltes (1)  desnonaments (1)  AMI (5)  ocupaci (4)  2017 (3)  cinema (1)  transparncia (16)  centre cvic (9)  consulta (11)  equipaments (12)  pagesia (2)  Bruguers (1)  comer (12)  pedrera (4)  serveis (27)  abocador (4)  petit casal (1)  25N (3)  medi ambient (25)  festa major (11)  parc metropolit (2)  eleccions (10)  centre de dia (2)  aplec (1)  Nadal (10)  entitats (26)  coronavirus (31)  habitatge (2)  cultura (38)  dona (11)  parlament (3)  infants (4)  lleure (31)  alcaldia (16)  9N (5)  refugiats (1)   (283)  yu (1)  policia local (7)  biblioteca (6)  2014 (2)  mobilitat (8)  famlia (7)  telecomunicacions (2)  solidaritat (13)  LOEPSF (2)  empresa (2)  2019 (10)  esport (11)  Erampruny (1)  sostenibilitat (8)  pobresa energtica (2)  902 (2)  seguretat (13)