ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La gent gran de Begues no atura el ritme

Aquests dies aquest col·lectiu està convidat a participar de dues caminades del programa ‘Segueix el ritme!’

Una de les principals tasques que hem fet nostres des de l’Ajuntament de Begues al llarg dels darrers anys ha estat la promoció dels estils de vida saludables. Creiem que viure bé és també viure més i millor, i assumim que entre les nostres responsabilitats també està fer el que estigui a les nostres mans per tal d’estendre aquesta idea entre els nostres veïns i veïnes.

Més enllà de les actuacions que promovem a través de la millora i promoció dels equipaments municipals dedicats a l’esport disposem també de programes que treballen per a animar a la població a posar-se en marxa i mantenir una vida activa. Avui m’agradaria destacar ‘Segueix el ritme!’, que proposa per a la gent gran beguetana en aquestes dates una marxa nòrdica per l’entorn del municipi, aquest mateix matí, i una caminada a Caldes de Montbui amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb programes com aquest, amb l’àmplia programació que ofereix l’Espai Nou o amb la creació del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran, estem aconseguint donar una nova perspectiva al que suposa fer-se gran al nostre poble. Aspirem a que a partir dels 65 anys qualsevol beguetà o beguetana pugui continuar gaudint del municipi i de la seva vida i fer-ho amb la màxima autonomia possible. El final de la vida laboral ha de ser una oportunitat per a la descoberta personal, per a explorar interessos i per a continuar buscant una aspiració essencial: gaudir d’una vida plena.

‘Segueix el ritme!’, com el seu propi nom indica, és una invitació a mantenir-se en moviment i a treballar pel propi benestar. El nostre poble és un lloc fabulós en el qual establir un projecte personal i familiar i val la pena que aquest projecte sigui el més llarg i feliç possible. L’activitat física és una peça clau per a aconseguir-ho.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parellada (1)  cultura (38)  2014 (2)  25N (3)  solidaritat (13)  carnestoltes (1)  finanament (2)  LRSAL (4)  2019 (10)  ocupaci (4)  Nadal (10)  pressupostos (14)  refugiats (1)  pedrera (4)  reflexions (4)  subvencions (5)  habitatge (2)  coronavirus (31)  Erampruny (1)  patrimoni; (9)  alta tensi (4)  participaci, (1)  Bruguers (1)  mobilitat (8)  pobresa energtica (2)  esport (11)  2016 (1)  alcohol (1)  equipaments (12)  centre de dia (2)  lleure (31)  biblioteca (6)  2018 (4)  LOEPSF (2)  ordenances (2)  alcaldia (16)  902 (2)  explosi (1)  parc metropolit (2)  OAC (1)  9N (5)  petit casal (1)  catalunya (26)  AMI (5)  joventut (12)  patrimoni (20)  famlia (7)  reflexions (289)  abocador (4)  participaci (32)  diputaci de barcelona (4)  AMB (7)  patrimoni; (22)  policia local (7)  llei (3)  sanitat (5)  ensenyament (6)  pagesia (2)  empresa (2)  cinema (1)  ermita (3)  tecnologia (6)  eleccions (10)  infants (4)  felicitaci (2)  serveis (27)  consulta (11)  aplec (1)  2017 (3)  dona (11)  gent gran (17)  desnonaments (1)  yu (1)  comer (12)  pobresa energtica, (1)  seguretat (13)  entitats (26)  festa major (11)  carretera (2)  transparncia (16)  telecomunicacions (2)  parlament (3)  hospital (1)  centre cvic (9)  parc del garraf (7)  civisme (8)  cam ral (9)  tapatast (2)  sostenibilitat (8)  medi ambient (25)  salut (3)   (284)