ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Cinc anys creixent amb el Centre Cívic El Roure

La posada en marxa d’aquest equipament ha provocat un creixement de l’activitat cultural i associativa del poble

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i associativa, segurament ens costarà de recordar com era aquesta vessant de la vida del poble sense el Centre Cívic El Roure. Així d’important ha estat aquest equipament i amb aquesta força s’ha implantat en els nostres hàbits. Aquest passat mes d’octubre es feien cinc anys de la seva inauguració, un temps en el qual el aquest espai ha esdevingut un referent indispensable per a la nostra vida cultural i associativa, però també en l’atenció a la gent gran i als joves o en les polítiques de promoció de l’ocupació. Allà trobem tots aquests serveis, i altres més, en espais com la biblioteca La Ginesta, el teatre El Goula, el Servei d’Ocupació Local, el Punt Jove, l’Espai Nou de la Gent Gran, el Servei de Suport a les Entitats, l’espai expositiu Lina Font i el bar-restaurant Llora Plora.

No ha estat senzill en tot cas posar-lo en marxa i fer-lo crèixer fins el punt en el qual es troba avui. Amb el treball i esforç de moltes persones del consistori, avui en dia disposem d’una activitat teatral i cinematogràfica estable, podem oferir un servei d’àpats de qualitat a la nostra gent gran, atenem les necessitats informatives del jovent per al seu desenvolupament personal, tenim un espai per a rebre exposicions d’artistes plàstics reconeguts o en ple procés de projecció, treballem per a que més persones de Begues tinguin una feina, disposem d’una biblioteca activa amb el dia a dia del poble o col·laborem amb les entitats per a que el nostre teixit associatiu sigui encara més fort i actiu. Hem arribat molt lluny i, el que encara és més important, encara volem arribar més enllà.

Crec que és just que aprofitem per posar de rellevància la tasca que desenvolupen totes les persones que allà hi treballen i l’esforç que s’ha realitzat, i que es continua duent a terme, per a que podem gaudir de tots els serveis que ens ofereix el centre cívic. De la mateixa manera és necessari subratllar que sense la important resposta dels beguetans i beguetanes no hauríem arribat fins aquí.

Continueu visitant el Centre Cívic El Roure i prengueu de manera habitual part de les activitats que us proposa. Aquesta és la millor garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2019 (10) · biblioteca (6) · diputació de barcelona (4) · civisme (8) · Bruguers (1) · policia local (7) · felicitació (2) · alta tensió (4) · participació, (1) · centre de dia (2) · aplec (1) · patrimoni (19) · subvencions (5) · medi ambient (25) · patrimoni; (9) · empresa (2) · tecnologia (6) · mobilitat (8) · camí ral (9) ·  (283) · hospital (1) · coronavirus (31) · reflexions (289) · OAC (1) · 9N (5) · 902 (2) · parellada (1) · consulta (11) · explosió (1) · esport (11) · patrimoni; (22) · petit casal (1) · salut (3) · llei (3) · tapatast (2) · cultura (38) · dona (11) · infants (4) · centre cívic (9) · comerç (12) · família (7) · pobresa energètica, (1) · cinema (1) · parc del garraf (7) · solidaritat (13) · Eramprunyà (1) · yu (1) · LOEPSF (2) · ensenyament (6) · sanitat (5) · catalunya (26) · ordenances (2) · equipaments (12) · finançament (2) · habitatge (2) · AMI (5) · Nadal (10) · parlament (3) · pagesia (2) · alcohol (1) · abocador (4) · AMB (7) · transparència (16) · gent gran (17) · pedrera (4) · ocupació (4) · desnonaments (1) · 2018 (4) · 2017 (3) · parc metropolità (2) · pressupostos (14) · lleure (31) · pobresa energètica (2) · carnestoltes (1) · festa major (11) · eleccions (10) · 2016 (1) · entitats (26) · ermita (3) · carretera (2) · joventut (12) · 2014 (2) · participació (32) · reflexions (4) · sostenibilitat (8) · seguretat (13) · telecomunicacions (2) · serveis (27) · alcaldia (16) · 25N (3) · LRSAL (4) · refugiats (1)