ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El moment de Begues

Aquest diumenge tenim una oportunitat per a decidir sobre el nostre entorn més immediat

Arriba el moment de les eleccions municipals i és molt el que ens hi juguem aquest diumenge. Les persones que treballem des dels ajuntaments sabem que aquesta és l’acció política més propera al ciutadà que es pot dur a terme. L’administració local és la responsable directa de molts dels serveis i dels espais dels que gaudim en el nostre dia a dia. Des de la recollida d’escombraries a les llars d’infants municipals passant per la preservació dels espais verds o la creació i manteniment d’equipaments esportius. Els consistoris ens movem al ritme de les necessitats dels veïns i de les veïnes dels nostres pobles.

Els ajuntaments assumim la responsabilitat de donar la primera resposta com a societat als problemes concrets d’un veí o una veïna. Quan es presenta un cas d’emergència social o quan s’ha d’atendre una problemàtica de manera urgent, els ajuntaments som els primers en entrar en acció. Però també treballem a llarg termini i d’una manera més àmplia pels municipis: vetllant pel medi ambient, promovent un urbanisme responsable o oferint els serveis que d’altra manera difícilment es podrien posar a l’abast de la ciutadania.

Aquestes són algunes de les nostres responsabilitats habituals. Però no perdem de vista els interessos generals i sumem el compromís de les nostres poblacions a aquelles qüestions de país o a aquells problemes que preocupen i afecten també a la gent que ens envolta.

De la mateixa manera m’agradaria també animar-vos a pensar en la importància que té prendre partit en les eleccions europees, que coincideixen amb les municipals. Moltes de les polítiques que ens afecten estan condicionades pel que es decideix al Parlament Europeu. Ara podem decidir com volem que siguin també les decisions que allà es prenguin.

El vot de diumenge és imprescindible per a decidir com volem viure al llarg dels propers 4 anys. El vot de diumenge és una aposta per a triar la societat que estem construint, aquella en la qual desenvoluparem el nostre projecte personal i en la qual aspirem que creixin els nostres fills i filles. No és poca cosa.

No hi podeu faltar, les urnes us esperen per triar el futur de Begues i d’Europa.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
subvencions (5)  LOEPSF (2)  sostenibilitat (8)  famlia (7)  pressupostos (14)  esport (11)  policia local (7)  pobresa energtica (2)  festa major (11)  2019 (10)  abocador (4)  transparncia (16)  aplec (1)  joventut (13)  pedrera (4)  centre cvic (9)  coronavirus (31)  reflexions (289)  2017 (3)  9N (5)  habitatge (2)  alta tensi (4)  LRSAL (4)  serveis (27)  parc metropolit (2)  patrimoni; (22)  dona (11)  civisme (8)  salut (3)  equipaments (12)  alcohol (1)  seguretat (13)  AMB (7)  entitats (27)  participaci, (1)  telecomunicacions (2)  mobilitat (8)  biblioteca (6)  parlament (3)  eleccions (10)  2016 (1)  ermita (3)  participaci (32)  parc del garraf (7)  catalunya (26)  AMI (5)  solidaritat (13)  tapatast (2)   (287)  parellada (1)  centre de dia (2)  Bruguers (1)  yu (1)  carnestoltes (1)  comer (12)  explosi (1)  diputaci de barcelona (4)  cultura (39)  pagesia (2)  cinema (1)  902 (2)  cam ral (9)  2014 (2)  felicitaci (2)  carretera (2)  pobresa energtica, (1)  desnonaments (1)  lleure (31)  OAC (1)  llei (3)  sanitat (5)  patrimoni (20)  patrimoni; (9)  25N (4)  refugiats (1)  finanament (2)  tecnologia (6)  2018 (4)  gent gran (17)  ensenyament (6)  ordenances (2)  petit casal (1)  Erampruny (1)  empresa (2)  infants (5)  ocupaci (4)  alcaldia (16)  hospital (1)  medi ambient (25)  Nadal (10)  reflexions (4)  consulta (11)