ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Una benvinguda al gas natural

Un dels principals reptes que encara afronta Begues, i que és alhora un dels principals aspectes a treballar des de l’acció de govern municipal per a la present legilatura, és el dèficit que pateix el nostre municipi en matèria d’alguns serveis.

És fàcil trobar encara avui en dia a aquells que recorden quan l’aigua potable no arribava a les llars. I tot i que aquesta ja és una fita aconseguida dècades enrere, no ha estat possible fins a aquest moment garantir l’arribada del gas natural a la nostra vila.

Serà a finals de 2015 quan està previst que els primers habitatges del nostre municipi comptin, a través de Gas Natural Fenosa, amb la possibilitat d’optar per aquest servei. En total la companyia realitzarà una inversió d’un milió d’euros que es dedicaran a la instal•lació d’una planta de Gas Natural Liquat, a l’adaptació de les instal·lacions de 370 habitatges i a l’ampliació de l’actual xarxa distribuïdora a la majoria dels nostres barris. És, sens dubte, un esforç que en uns moments com els actuals hem d’agrair especialment.

Aquesta fita ens ve a donar la raó en el nostre convenciment de que amb una voluntat ferma, treballant a partir del diàleg i de la negociació i mantenint els contactes oportuns, podem situar Begues al mateix nivell de serveis que d’altres municipis de major dimensions que el nostre.

La situació geogràfica de la que ens preuem també ha estat una de les principals limitacions a l’hora de desplegar determinades infraestructures al nostre territori. En tot cas aquesta no ha de ser una excusa per a no entrar al segle XXI en matèria de serveis. Hem de ser ambiciosos i sota aquesta perspectiva treballem, per a sumar a l’avantatge que tenim per viure un vivim la possibilitat de disposar d’un bon nivell de serveis per als nostre ciutadans.

Queda feina per fer, som conscients. Però l’arribada del gas ens esperona i ens anima a continuar esforçant-nos en una direcció que ja ha demostrat que pot donar fruits.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (3)  empresa (2)  medi ambient (25)  consulta (11)  coronavirus (31)  entitats (26)  felicitaci (2)  cam ral (9)  biblioteca (6)  OAC (1)  ensenyament (6)  subvencions (5)  patrimoni; (22)  refugiats (1)  pedrera (4)  sostenibilitat (8)  desnonaments (1)  finanament (2)  yu (1)  patrimoni (20)  festa major (11)  parc metropolit (2)  LRSAL (4)  2019 (10)  pagesia (2)  telecomunicacions (2)  patrimoni; (9)  aplec (1)  mobilitat (8)  alcohol (1)  petit casal (1)  902 (2)  salut (3)  reflexions (4)  AMI (5)  ordenances (2)  policia local (7)  civisme (8)  Erampruny (1)  solidaritat (13)  hospital (1)  seguretat (13)  tapatast (2)  2017 (3)  cultura (38)  sanitat (5)  gent gran (17)  lleure (31)  abocador (4)  ocupaci (4)  llei (3)  parlament (3)  eleccions (10)  alta tensi (4)  alcaldia (16)  equipaments (12)  centre cvic (9)  catalunya (26)  centre de dia (2)  Nadal (10)  tecnologia (6)   (284)  LOEPSF (2)  participaci, (1)  pressupostos (14)  Bruguers (1)  2018 (4)  comer (12)  pobresa energtica (2)  diputaci de barcelona (4)  carretera (2)  joventut (12)  serveis (27)  2016 (1)  parc del garraf (7)  famlia (7)  9N (5)  reflexions (289)  participaci (32)  carnestoltes (1)  2014 (2)  ermita (3)  parellada (1)  cinema (1)  habitatge (2)  dona (11)  infants (4)  explosi (1)  AMB (7)  pobresa energtica, (1)  esport (11)  transparncia (16)