ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Implicats amb la qualitat de l’aire que respirem

Recentment hem pres part de la segona Cimera de la qualitat de l’aire a la conurbació de Barcelona

Sempre hem dit que el nostre primer objectiu és portar més enllà els nivells de qualitat de vida, ja de per sí elevats, dels quals gaudim a Begues. Els beguetans i beguetanes tenim la certesa de viure en un lloc privilegiat del món, i de viure a més molt bé. Som un poble petit en mig de l’entorn natural que ens proporciona el Parc Natural del Garraf, però estem a tocar d’una gran ciutat com Barcelona. Aquests privilegis conviuen en equilibri i és la nostra responsabilitat fer tot el possible per a que podem continuar beneficiant-nos de tots dos mons. Una de les qüestions sobre les quals treballem de manera més intensa i amb major interès és la protecció del medi ambient i la salubritat del nostre entorn.

Són molts els fronts que tenim oberts en aquest sentit: la retirada de les línies elèctriques, en la qual no deixem de treballar, o la restauració de l’abocador del Garraf que ja s’ha posat en marxa són potser dos dels exemples recents més destacats. Però també actuem en d’altres àmbits menys visibles com la reducció del consum elèctric a través de l’ús de biomassa per a l’aigua calenta i la calefacció dels equipaments públics o amb la instal·lació de tecnologia LED a l’enllumenat públic.

I en aquest sentit, també voldria subratllar el treball que fem per aconseguir que l’aire que respirem sigui de la major qualitat possible. Recentment he participat, juntament amb el regidor de Medi Ambient, Joan Molina, a la segona Cimera de la qualitat de l’aire de la conurbació de Barcelona conjuntament a la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació de Barcelona i altres representants locals. Allà hem pogut aportar la nostra visió sobre les polítiques conjuntes que es poden desenvolupar per a que es redueixin les emissions a l’atmosfera.

Tot i que al nostre poble gaudim d’una qualitat de l’aire que no està a l’abast de tots els municipis de l’àrea metropolitana, volem anar més enllà i donar suport a totes aquelles actuacions que, com aquesta cimera, ens ajudin a anar encara més enllà. Som uns privilegiats, sí, però això no fa que ens haguem de despreocupar.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
medi ambient (25) · entitats (26) · família (7) · biblioteca (6) · alcaldia (16) · pobresa energètica, (1) · 2014 (2) · parc del garraf (7) · 25N (3) · transparència (16) · pagesia (2) · cinema (1) · joventut (12) · participació (32) · salut (3) · centre de dia (2) · subvencions (5) · comerç (12) · Nadal (10) · desnonaments (1) ·  (284) · alta tensió (4) · parlament (3) · finançament (2) · policia local (7) · ensenyament (6) · llei (3) · ordenances (2) · aplec (1) · pressupostos (14) · patrimoni; (9) · 9N (5) · LOEPSF (2) · refugiats (1) · gent gran (17) · diputació de barcelona (4) · 2019 (10) · equipaments (12) · tapatast (2) · dona (11) · mobilitat (8) · ocupació (4) · petit casal (1) · catalunya (26) · serveis (27) · cultura (38) · civisme (8) · carnestoltes (1) · participació, (1) · abocador (4) · habitatge (2) · pobresa energètica (2) · tecnologia (6) · infants (4) · yu (1) · hospital (1) · coronavirus (31) · 902 (2) · lleure (31) · parc metropolità (2) · patrimoni (20) · Bruguers (1) · eleccions (10) · reflexions (289) · festa major (11) · LRSAL (4) · AMB (7) · esport (11) · solidaritat (13) · consulta (11) · patrimoni; (22) · 2018 (4) · 2017 (3) · telecomunicacions (2) · empresa (2) · camí ral (9) · pedrera (4) · sostenibilitat (8) · reflexions (4) · sanitat (5) · alcohol (1) · OAC (1) · 2016 (1) · carretera (2) · parellada (1) · centre cívic (9) · Eramprunyà (1) · explosió (1) · ermita (3) · seguretat (13) · AMI (5) · felicitació (2)