ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El moment de ser encara més solidaris

Aquest cap de setmana el nostre municipi tornarà a col·laborar per a que La Marató de TV3 sigui tot un èxit

El cor de Begues sempre batega amb força i amb generositat. Però encara es fa més gran i solidari quan se’ns demana que ajudem als que més ens necessiten i que demostrem com de lluny pot arribar la nostra solidaritat. En el cas del nostre municipi el compromís amb els demés no és un tòpic, és una realitat quotidiana que es fa palesa de manera més intensa en determinats moments al llarg de l’any.

Aquest proper diumenge, amb la celebració de La Marató de TV3, tornarem a posar-nos a prova a través de les activitats que tindran lloc al passeig de l’Església a partir de les onze del matí i fins a les dues de la tarda. Un cop més les entitats del poble tindran una especial presència amb la seva aportació en les carpes que s’instal·laran, amb les actuacions que es realitzaran i també recollint diners al llarg del cap de setmana en les activitats pròpies que promouen. M’agradaria fer arribar el meu agraïment a totes les persones que de manera activa treballaran aquests dies per a vehicular i promoure la generositat dels seus veïns i veïnes.

En aquesta ocasió, a més, la causa triada és el càncer. Aquesta és una malaltia que és sovint massa cruel i que, en menor o major grau, totes les famílies hem viscut i hi hem conviscut. Es tracta d’un enemic gran, per aquest motiu és important que aquest diumenge siguem el màxim nombre de catalans i de catalanes els que li plantem cara. El temps i la ciència ens han demostrat que no existeix cap malaltia que no pugui ser vençuda a través de la investigació i l’avenç humà. Ara, aquells que no podem lluitar des dels laboratoris, podem també donar un cop de mà amb una simple donació econòmica. És molt poc esforç per tot el que podem arribar a guanyar.

No voldria en tot cas tancar aquest escrit avui sense fer esment d’una altra activitat molt relacionada amb les dates en les quals ens trobem com serà la primera Fira de Nadal, que se celebrarà dissabte al passeig de l’Església i al carrer Major a partir de les 10 h. Allà hi podrem trobar una important representació del comerç del nostre municipi per a que podem realitzar les compres dels productes i regals tan típics de les festes que s’aproximen. Us convido a apropar-vos i a descobrir la qualitat i especialització del teixit comercial de Begues. No us ho podeu perdre.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
abocador (4) · carretera (2) · sostenibilitat (8) · parc metropolità (2) · parc del garraf (7) · 2018 (4) · felicitació (2) · pagesia (2) · alcaldia (16) · participació (32) · patrimoni (20) · alcohol (1) · transparència (16) · 902 (2) · OAC (1) · 2014 (2) · catalunya (26) · Nadal (10) · LRSAL (4) ·  (284) · Eramprunyà (1) · 2016 (1) · salut (3) · yu (1) · comerç (12) · subvencions (5) · pedrera (4) · solidaritat (13) · diputació de barcelona (4) · cinema (1) · biblioteca (6) · equipaments (12) · centre de dia (2) · patrimoni; (22) · alta tensió (4) · reflexions (289) · parlament (3) · festa major (11) · policia local (7) · eleccions (10) · centre cívic (9) · infants (4) · esport (11) · pressupostos (14) · carnestoltes (1) · participació, (1) · lleure (31) · ermita (3) · 9N (5) · pobresa energètica (2) · sanitat (5) · camí ral (9) · pobresa energètica, (1) · serveis (27) · AMB (7) · 2017 (3) · 25N (3) · hospital (1) · reflexions (4) · finançament (2) · telecomunicacions (2) · civisme (8) · tecnologia (6) · tapatast (2) · joventut (12) · seguretat (13) · ensenyament (6) · llei (3) · 2019 (10) · ordenances (2) · explosió (1) · família (7) · refugiats (1) · gent gran (17) · cultura (38) · parellada (1) · entitats (26) · mobilitat (8) · coronavirus (31) · empresa (2) · dona (11) · habitatge (2) · patrimoni; (9) · medi ambient (25) · petit casal (1) · consulta (11) · AMI (5) · desnonaments (1) · Bruguers (1) · aplec (1) · ocupació (4) · LOEPSF (2)