ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Incrementant els avantatges de ser jove a Begues

Des de l’Ajuntament volem que cada dia siguin més els beneficis a l’abast dels nostres joves

Avui presentem el Carnet Jove de Begues, una iniciativa municipal que ofereix a la persones entre 14 i 25 anys del nostra municipi tota una sèrie d’avantatges en els serveis municipals i als establiments comercials que hi participen. Amb la jornada lúdica i festiva amb la què celebrarem la presentació aquest vespre, volem convidar als joves de la vila a conèixer aquesta nova eina i a començar a fer-la seva.

Des de l’Ajuntament ens sentim molt orgullosos de la proposta. En primer lloc perquè aporta als joves una via per a conèixer millor què pot oferir-los el municipi. Però, a més, és una invitació al nostre comerç a pensar d’una manera més específica en les necessitats d’aquesta part de la població tant important en el nostre present i per al nostre futur.

A través d’aquesta actuació pretenem crear una comunitat en xarxa i establir nous canals de participació i comunicació; aspirem a impulsar el comerç local i a promocionar allò que ens ofereix i, finalment, volem afavorir l’emprenedoria jove i facilitar la seva implicació a la vida social i cultural.

Crec que el Carnet Jove de Begues és un projecte perfecte per a aconseguir aquests objectius i per a aplegar en un mateix espai l’oferta comercial del municipi i les inquietuds i interessos del nostre jovent.

Voldria aprofitar doncs aquest espai per a animar els joves a fer-se amb aquest carnet i a utilitzar-lo. Segur que us sorprèn descobrir tot el que Begues té per a oferir-vos. I al teixit comercial voldria convidar-lo a sumar-se a la proposta buscant els productes i serveis que puguin ser de l’interès d’aquest col·lectiu.

Amb la participació de tots i de totes ajudarem a crear una comunitat encara més cohesionada i propera.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (3) · ermita (3) · centre de dia (2) · finançament (2) · 2018 (4) · coronavirus (17) · petit casal (1) · 2019 (10) · explosió (1) · parlament (3) · alta tensió (4) · equipaments (12) · centre cívic (9) · Bruguers (1) · medi ambient (23) · pressupostos (13) · sanitat (4) · refugiats (1) ·  (247) · 2016 (1) · OAC (1) · ordenances (2) · entitats (24) · transparència (13) · salut (2) · festa major (10) · parellada (1) · subvencions (4) · participació, (1) · habitatge (2) · parc metropolità (2) · yu (1) · mobilitat (7) · carnestoltes (1) · gent gran (16) · AMI (5) · empresa (2) · dona (10) · pedrera (4) · parc del garraf (7) · tapatast (2) · família (7) · LOEPSF (2) · ocupació (4) · patrimoni; (9) · diputació de barcelona (4) · seguretat (13) · patrimoni (17) · alcohol (1) · llei (3) · reflexions (3) · reflexions (275) · 2017 (3) · patrimoni; (22) · policia local (7) · desnonaments (1) · cinema (1) · hospital (1) · pobresa energètica (1) · tecnologia (5) · aplec (1) · biblioteca (6) · lleure (31) · consulta (11) · catalunya (25) · solidaritat (13) · 902 (2) · alcaldia (16) · AMB (7) · Eramprunyà (1) · cultura (35) · ensenyament (5) · felicitació (2) · pobresa energètica, (1) · abocador (4) · carretera (2) · LRSAL (4) · 9N (5) · civisme (8) · pagesia (2) · camí ral (9) · comerç (10) · Nadal (8) · joventut (11) · serveis (26) · esport (11) · infants (3) · 2014 (2) · participació (29) · sostenibilitat (7) · telecomunicacions (2) · eleccions (8)