ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El Tapatast es consolida

Demà se celebra aquesta jornada gastronòmica que arriba ja a la seva tercera edició

És habitual que veiem com l’agenda d’activitats del municipi va incorporant noves propostes any rere any. La gran empenta de les persones que vivim a Begues i la seva voluntat de participar en positiu en la vida social, esportiva o cultural del poble fan que vagin apareixent nous esdeveniments. En tot cas, a més del valor que té la inclusió de nous projectes al nostre calendari, crec que hem de posar de rellevància el fet de que bona part d’aquests es mantinguin en el temps.

Un exemple el trobarem demà mateix amb la celebració del Tapatast, l’activitat gastronòmica impulsada per l’associació 6TRES9 amb el suport de l’Ajuntament i de la que prenen part un nombre destacat de restaurants i bars de la població. Al llarg de la jornada podrem degustar les seves creacions i fer-ho, a més, acompanyats de música en directe.

Aquesta activitat arriba ja a la seva tercera edició i aconsegueix d’aquesta manera establir-se com a una cita anual a tenir apuntada a l’agenda.

Més enllà de l’interès que té per a les persones que hi podrem assistir, m’agradaria també remarcar la importància que té per als diferents establiments que hi participen. A la nostra vila comptem amb un sector de la restauració a tenir molt present. El Tapatast els ofereix un aparador mitjançant el qual són capaços de donar a conèixer la qualitat de les seves elaboracions. D’aquesta manera, més que una proposta d’un únic dia, la jornada ens permet prendre bona nota de restaurants i bars als que podrem anar a menjar de manera magnífica durant tot l’any.

Ara només us queda participar a vosaltres perquè, com sempre m’agrada destacar, per garantir la continuïtat d’aquest tipus d’activitats és imprescindible la participació de tots i de totes.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tecnologia (6)  reflexions (289)  comer (12)  sostenibilitat (8)  biblioteca (6)  25N (3)  carretera (2)  consulta (11)  seguretat (13)  aplec (1)  patrimoni; (9)  pobresa energtica, (1)  LRSAL (4)  2019 (10)  civisme (8)  medi ambient (25)  yu (1)  telecomunicacions (2)  cinema (1)  serveis (27)  refugiats (1)  parc metropolit (2)  participaci, (1)  habitatge (2)  parlament (3)  parellada (1)  Nadal (10)  eleccions (10)  AMB (7)  ensenyament (6)  reflexions (4)  desnonaments (1)  pedrera (4)  2014 (2)  patrimoni; (22)  cam ral (9)  equipaments (12)  festa major (11)  joventut (12)  9N (5)  centre de dia (2)  tapatast (2)  felicitaci (2)  LOEPSF (2)  participaci (32)  cultura (38)  902 (2)  2017 (3)  entitats (26)  Bruguers (1)  salut (3)  parc del garraf (7)  lleure (31)  infants (4)  alcaldia (16)  diputaci de barcelona (4)  alcohol (1)  patrimoni (20)  subvencions (5)  hospital (1)  llei (3)  ermita (3)  empresa (2)  pagesia (2)  2018 (4)   (284)  mobilitat (8)  gent gran (17)  Erampruny (1)  ordenances (2)  pressupostos (14)  finanament (2)  solidaritat (13)  catalunya (26)  sanitat (5)  alta tensi (4)  transparncia (16)  famlia (7)  pobresa energtica (2)  2016 (1)  carnestoltes (1)  centre cvic (9)  dona (11)  coronavirus (31)  abocador (4)  AMI (5)  petit casal (1)  ocupaci (4)  explosi (1)  policia local (7)  esport (11)  OAC (1)