ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El patrimoni que ens fa diferents

Coincideixen en el temps diferents actuacions relacionades amb la preservació i potenciació del nostre patrimoni.

Al projecte de reforma del Petit Casal l’han seguit actuacions entre les que cal destacar la cessió de l’ermita de Santa Eulàlia o d’altres menors com l’aprovació al ple del text refós del catàleg de masies, cases rurals i altres edificacions d'interès. Totes aquestes accions formen part d’una voluntat municipal ferma i decidida per a recuperar i impulsar el patrimoni del que disposem a Begues.

Ens trobem en un moment clau en el que, un cop consolidat el creixement de la nostra població, estem obligats a plantejar-nos el model de municipi que volem esdevenir. I una part d’aquest poble del futur immediat ha de ser el nostre propi passat ja que en ell trobem els fonaments de la nostra identitat.

Crec que de manera majoritària els ciutadans estarem d’acord en que volem una població que se situï en un punt d’equilibri entre la qualitat de vida del poble petit que hem estat històricament i la suma de comoditats que ens permet la incorporació de noves tecnologies. Però per fer-ho hem de treballar en diferents direccions. Aquestes passen tant per l’esmentat treball a favor del nostre patrimoni com per d’altres actuacions en àmbits que van des de la recerca i aplicació de fonts d’energia més sostenibles a la incorporació de millores en les telecomunicacions.

El treball patrimonial no és, dins de tot aquest conjunt, una part residual de les nostres obligacions. Ben al contrari, aquest equip de govern vol dur a terme tot allò que estigui a les seves mans per tal de garantir que les properes generacions disposaran del que a nosaltres se’ns ha deixat. En un món en el que de vegades sembla que tendim a la uniformitat, a Begues treballem dia a dia per a preservar allò que ens fa diferents.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
joventut (12)  participaci (32)  AMB (7)  participaci, (1)  petit casal (1)  ensenyament (6)  consulta (11)  famlia (7)  ocupaci (4)  pedrera (4)  2019 (10)  serveis (27)  entitats (26)  sanitat (5)  902 (2)  equipaments (12)  tapatast (2)  medi ambient (25)  2017 (3)  esport (11)  LRSAL (4)  diputaci de barcelona (4)  llei (3)  2016 (1)  parellada (1)  pobresa energtica, (1)  solidaritat (13)  reflexions (4)  OAC (1)  pobresa energtica (2)  parlament (3)  coronavirus (31)  policia local (7)  biblioteca (6)  felicitaci (2)  desnonaments (1)  telecomunicacions (2)  refugiats (1)  sostenibilitat (8)  finanament (2)  subvencions (5)  ermita (3)  reflexions (288)  comer (12)  parc del garraf (7)  cam ral (9)  explosi (1)  pressupostos (14)  infants (4)  25N (3)  patrimoni; (9)  patrimoni (19)  habitatge (2)  AMI (5)  gent gran (17)  civisme (8)  seguretat (13)  2018 (4)  cinema (1)  patrimoni; (22)  alcaldia (16)  dona (11)  yu (1)  lleure (31)  salut (3)  alta tensi (4)  Bruguers (1)  tecnologia (6)   (281)  alcohol (1)  ordenances (2)  cultura (38)  aplec (1)  catalunya (25)  eleccions (10)  empresa (2)  centre de dia (2)  Erampruny (1)  carretera (2)  pagesia (2)  2014 (2)  hospital (1)  LOEPSF (2)  mobilitat (8)  9N (5)  Nadal (10)  carnestoltes (1)  centre cvic (9)  abocador (4)  festa major (11)  transparncia (16)  parc metropolit (2)