ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La poesia, una visitant habitual

A Begues ens agrada sumar activitats de diferents formes d’expressió artística per enriquir el nostre lleure

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enriqueixen el nostre lleure. Més enllà de les projeccions de cinema de les que parlava recentment o d’activitats relacionades amb representacions artístiques com són la música o el teatre, també comptem amb iniciatives que promouen les arts plàstiques d’avantguarda com el programa “Un pont d’art vigent” o els recitals de poesia.

Un any més gaudim a Begues amb “Poesia als parcs” d’un projecte que ens arriba de la mà de la Diputació de Barcelona i amb el que col·laborem amb entusiasme des de l’Ajuntament. En aquesta ocasió comptarem aquest proper diumenge al migdia al Centre Cívic El Roure del recital “Poesia i música: joc de veus” amb la participació de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, acompanyada per la cantautora Montse Castellà. Tot un luxe, sens dubte.

Tindrem d’aquesta manera la possibilitat d’apropar-nos a una proposta cultural diferent a les que de manera més habitual ens visiten, però igualment enriquidora.

De la mateixa manera que quan parlava de cinema exposava la importància de poder gaudir d’una expressió cultural tan arrelada en la major part de la població, també hem de buscar com a administració despertar l’interès en d’altres propostes artístiques menys esteses. Hem de pensar que, al cap i a la fi, ampliar els nostres interessos és quelcom que ens enriqueix i ens fa créixer. Però a més, ens fa gaudir més i més àmpliament. Mentre més siguin els nostres interessos, més possibilitats tindrem de trobar espais per al nostre lleure.

Voldria d’aquesta manera convidar-vos vivament a apropar-vos a la poesia, per què no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2014 (2) · joventut (8) · aplec (1) · lleure (25) · pobresa energètica (1) · festa major (8) · sanitat (3) · transparència (12) · LRSAL (4) · explosió (1) · civisme (7) · alcaldia (16) · entitats (16) · 9N (5) · hospital (1) · abocador (4) · 2017 (3) · consulta (10) · tapatast (2) · 2016 (1) · medi ambient (15) · infants (2) · refugiats (1) · alcohol (1) · Bruguers (1) · pagesia (1) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica, (1) · empresa (1) · família (6) · finançament (2) · pressupostos (10) · gent gran (11) · patrimoni (11) · comerç (7) · cultura (24) ·  (155) · seguretat (12) · patrimoni; (9) · biblioteca (6) · Nadal (5) · sostenibilitat (3) · pedrera (4) · llei (3) · 25N (2) · felicitació (2) · diputació de barcelona (4) · tecnologia (4) · yu (1) · parc metropolità (2) · mobilitat (4) · centre de dia (2) · ensenyament (5) · subvencions (3) · dona (8) · Eramprunyà (1) · 2018 (3) · solidaritat (9) · centre cívic (9) · carnestoltes (1) · parc del garraf (6) · carretera (2) · petit casal (1) · parlament (3) · policia local (6) · camí ral (9) · desnonaments (1) · ocupació (3) · participació (23) · equipaments (7) · cinema (1) · AMI (5) · eleccions (8) · serveis (22) · ordenances (2) · LOEPSF (2) · 902 (1) · parellada (1) · reflexions (188) · salut (1) · ermita (3) · patrimoni; (22) · esport (8) · reflexions (2) · AMB (6) · alta tensió (4) · catalunya (19)
BeguesApp