ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Construïm el futur sobre el nostre passat

La Festa del Most ens torna a recordar que el nostre patrimoni històric és ben viu i actual

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també explica molt del nostre present i del nostre futur. A Begues no veiem el nostre patrimoni com quelcom que ens queda lluny i que poc té a veure amb el que som a dia d’avui. El nostre passat i el que ens ha deixat és un bé preuat sobre el que construïm el que volem arribar a ser.

La Festa del Most és un exemple magnífic d’aquesta voluntat. La seva existència ens permet retrobar-nos amb tradicions com la benedicció de les coques i ens recorda la importància que tenia per a la nostra economia una bona collita de raïm. Però, sense deixar de banda aquesta voluntat de mantenir viva aquesta part de la nostra història, ens ofereix també un tast de vins i una mostra gastronòmica. D’aquesta manera la festa esdevé també un espai per al lleure dels beguetans i beguetanes i un punt d’interès per a aquelles persones del nostre entorn que s’hi vulguin afegir.

Al llarg dels darrers anys hem vist com s’incrementaven a la nostra vila aquestes propostes relacionades amb la gastronomia i la restauració en general. D’alguna manera són un valor afegit a tot el que ja es pot trobar a Begues i que podem gaudir tant les persones que vivim al municipi com aquelles que ens vulguin visitar. El nostre entorn natural i el nostre patrimoni històric sumen d’aquesta manera un atractiu més.

La societat exigeix avui en dia un ritme més tranquil que el que marquen les grans ciutats i un retorn a aquells hàbits del passat que ens ajudaven a viure millor. A Begues ens esforcem per assolir sempre les màximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ermita (3) · centre de dia (2) · tecnologia (4) · infants (2) · 2019 (10) · carretera (2) · 9N (5) · habitatge (1) · AMB (6) · 2017 (3) · 2018 (4) ·  (206) · abocador (4) · sostenibilitat (7) · cinema (1) · Bruguers (1) · diputació de barcelona (4) · equipaments (11) · 2014 (2) · pagesia (1) · entitats (20) · salut (1) · participació (27) · LRSAL (4) · joventut (11) · comerç (9) · festa major (9) · pressupostos (11) · telecomunicacions (2) · eleccions (8) · carnestoltes (1) · pobresa energètica (1) · 25N (3) · 902 (2) · LOEPSF (2) · alcaldia (16) · parellada (1) · parc del garraf (7) · esport (10) · OAC (1) · consulta (11) · civisme (8) · seguretat (13) · mobilitat (6) · cultura (31) · petit casal (1) · parlament (3) · AMI (5) · patrimoni (15) · ocupació (3) · lleure (29) · reflexions (3) · ordenances (2) · biblioteca (6) · transparència (12) · sanitat (4) · camí ral (9) · reflexions (236) · llei (3) · Nadal (6) · ensenyament (5) · família (6) · refugiats (1) · patrimoni; (22) · gent gran (14) · alta tensió (4) · felicitació (2) · dona (10) · subvencions (4) · 2016 (1) · alcohol (1) · Eramprunyà (1) · catalunya (23) · solidaritat (10) · policia local (7) · pedrera (4) · pobresa energètica, (1) · patrimoni; (9) · yu (1) · serveis (24) · empresa (2) · participació, (1) · finançament (2) · explosió (1) · centre cívic (9) · desnonaments (1) · parc metropolità (2) · medi ambient (23) · aplec (1) · hospital (1) · tapatast (2)
BeguesApp