ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Construïm el futur sobre el nostre passat

La Festa del Most ens torna a recordar que el nostre patrimoni històric és ben viu i actual

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també explica molt del nostre present i del nostre futur. A Begues no veiem el nostre patrimoni com quelcom que ens queda lluny i que poc té a veure amb el que som a dia d’avui. El nostre passat i el que ens ha deixat és un bé preuat sobre el que construïm el que volem arribar a ser.

La Festa del Most és un exemple magnífic d’aquesta voluntat. La seva existència ens permet retrobar-nos amb tradicions com la benedicció de les coques i ens recorda la importància que tenia per a la nostra economia una bona collita de raïm. Però, sense deixar de banda aquesta voluntat de mantenir viva aquesta part de la nostra història, ens ofereix també un tast de vins i una mostra gastronòmica. D’aquesta manera la festa esdevé també un espai per al lleure dels beguetans i beguetanes i un punt d’interès per a aquelles persones del nostre entorn que s’hi vulguin afegir.

Al llarg dels darrers anys hem vist com s’incrementaven a la nostra vila aquestes propostes relacionades amb la gastronomia i la restauració en general. D’alguna manera són un valor afegit a tot el que ja es pot trobar a Begues i que podem gaudir tant les persones que vivim al municipi com aquelles que ens vulguin visitar. El nostre entorn natural i el nostre patrimoni històric sumen d’aquesta manera un atractiu més.

La societat exigeix avui en dia un ritme més tranquil que el que marquen les grans ciutats i un retorn a aquells hàbits del passat que ens ajudaven a viure millor. A Begues ens esforcem per assolir sempre les màximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2017 (3) · equipaments (12) · 2016 (1) · pagesia (2) · cinema (1) · salut (2) · mobilitat (7) · carnestoltes (1) · explosió (1) · finançament (2) · desnonaments (1) · cultura (35) · dona (10) · eleccions (8) · 25N (3) · participació, (1) ·  (242) · reflexions (270) · coronavirus (14) · família (7) · civisme (8) · parc metropolità (2) · biblioteca (6) · ermita (3) · festa major (9) · 2019 (10) · pobresa energètica, (1) · refugiats (1) · subvencions (4) · Nadal (8) · pobresa energètica (1) · policia local (7) · 9N (5) · lleure (31) · 902 (2) · parc del garraf (7) · hospital (1) · participació (29) · joventut (11) · alta tensió (4) · AMB (7) · reflexions (3) · sostenibilitat (7) · esport (11) · LOEPSF (2) · medi ambient (23) · parlament (3) · gent gran (16) · LRSAL (4) · patrimoni; (9) · Bruguers (1) · 2014 (2) · patrimoni (16) · pedrera (4) · carretera (2) · seguretat (13) · alcohol (1) · Eramprunyà (1) · felicitació (2) · centre de dia (2) · abocador (4) · ensenyament (5) · diputació de barcelona (4) · yu (1) · AMI (5) · llei (3) · sanitat (4) · pressupostos (13) · catalunya (25) · serveis (25) · transparència (13) · habitatge (2) · petit casal (1) · OAC (1) · empresa (2) · entitats (23) · comerç (9) · patrimoni; (22) · consulta (11) · telecomunicacions (2) · parellada (1) · ocupació (3) · infants (3) · solidaritat (13) · 2018 (4) · tapatast (2) · aplec (1) · centre cívic (9) · camí ral (9) · tecnologia (5) · ordenances (2) · alcaldia (16)