ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Com ens movem a Begues?

La celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ens convida a reflexionar sobre com ens desplacem al nostre municipi

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra per potenciar les polítiques mediambientals. Si més no així ho entenem des de l’Ajuntament. El nostre entorn és un dels principals valors amb els que comptem com a municipi i, a més d’enorgullir-nos d’ell hem de treballar per la seva conservació.

Per aquest motiu ens afegim de manera habitual amb entusiasme a propostes com la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que tindrà a la nostra vila el seu acte central aquest diumenge a partir de les onze del matí a l’aparcament de l’antic Goula i al Camí Ral. Aquesta activitat està destinada a conscienciar als beguetans i beguetanes de totes les edats sobre la importància que té desplaçar-se d’una manera sostenible pel nostre municipi.

Caminar o fer servir la bicicleta no només redueix els nivells de pol·lució que generem, també ens permet contribuir a viure en un municipi amb espais públics més agradables o, fins i tot, ens ajuda a millorar la nostra pròpia salut.

Creiem tan fermament en aquesta forma d’entendre la mobilitat que treballem per tal que els propis carrers i espais públics ens convidin a deixar el vehicle privat de banda quan no és estrictament necessari el seu ús. El Camí Ral és possiblement el màxim exponent fins el moment d’aquesta voluntat de crear carrers amables, dissenyats a la mida de les persones i que busquen racionalitzar el nostre trànsit i fer més segurs els desplaçaments.

A Begues comptem amb l’avantatge de viure en un entorn de tranquil·litat i pau que ens convida a viure a un ritme diferent al que es viu en moltes de les ciutats que ens envolten. Deixem les presses aparcades i gaudim d’allò que ens envolta caminant o pedalant a sobre d’una bicicleta: perquè també fem salut, perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni (16)  carretera (2)  lleure (31)  parellada (1)  Nadal (8)  consulta (11)  reflexions (3)  catalunya (25)  serveis (25)  eleccions (8)  hospital (1)  ocupaci (3)  pobresa energtica (1)  sostenibilitat (7)  cinema (1)  pressupostos (13)  transparncia (13)  diputaci de barcelona (4)  cultura (35)  sanitat (4)  llei (3)  patrimoni; (22)  alcohol (1)  telecomunicacions (2)  2016 (1)  centre de dia (2)  tecnologia (5)  coronavirus (13)  desnonaments (1)  ermita (3)  alta tensi (4)  explosi (1)  pedrera (4)  ensenyament (5)  joventut (11)  abocador (4)  LRSAL (4)  dona (10)  902 (2)  infants (3)  LOEPSF (2)  equipaments (12)  finanament (2)  participaci, (1)  felicitaci (2)  subvencions (4)  parc del garraf (7)  medi ambient (23)  parlament (3)  salut (2)  entitats (23)  Bruguers (1)  tapatast (2)  2014 (2)  civisme (8)  empresa (2)  AMB (7)  habitatge (2)  esport (11)  9N (5)  pobresa energtica, (1)  biblioteca (6)  ordenances (2)  policia local (7)  participaci (29)  2019 (10)   (241)  Erampruny (1)  famlia (7)  cam ral (9)  refugiats (1)  25N (3)  2017 (3)  mobilitat (7)  carnestoltes (1)  pagesia (2)  yu (1)  petit casal (1)  AMI (5)  alcaldia (16)  centre cvic (9)  comer (9)  parc metropolit (2)  patrimoni; (9)  2018 (4)  solidaritat (13)  aplec (1)  gent gran (16)  seguretat (13)  OAC (1)  reflexions (269)  festa major (9)