Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A punt per rebre el setembre

L’arribada del setembre suposa l’inici d’un nou curs ple de propostes i d’activitats per a tots els beguetans i beguetanes

Independentment de quan haguem gaudit de les nostres vacances d’estiu, l’arribada del setembre suposa per a tothom un retorn a les rutines habituals que mantindrem en bona mesura al llarg dels propers 11 mesos. Aquesta realitat també afecta de manera directa als municipis. L’inici de curs suposa també un canvi de rutines per Begues.

En primer lloc hem de tenir en compta els serveis que s’ofereixen des del municipi: des de l’escola bressol passant per la resta d’equipaments municipals, que tornaran a reprendre el seu dia a dia. I a aquests hem de sumar totes les activitats que promouen les entitats i associacions amb les que comptem al municipi i que també tenen un punt de partida amb l’inici de l’agost. Així tindrem a la nostra disposició activitats lúdiques, solidàries, culturals o esportives de les que prendre part.

Entre els trets més característics del nostre poble sempre hem de destacar la gran activitat que s’hi viu pel nombre d’habitants que tenim. A Begues són moltes les persones que treballen per fer realitat que puguem participar de propostes tan diferents com la pràctica del futbol, el rugbi, els castellers, els geganters, el cant coral o la dansa per esmentar només algunes.

Però aquesta oferta no es pot mantenir exclusivament amb la bona voluntat de les persones que assumeixen la seva organització. Per tal que continuem gaudint-ne, és imprescindible que la resta de veïns i de veïnes hi prenguem part. L’únic que hem de fer és participar-hi i ajudar amb la nostra presència a mantenir el ventall de possibilitats que ens ofereix Begues a l’hora de decidir a què dedicarem el nostre lleure.

El nostre municipi és molt més que un lloc on viure. Amb el pas dels anys i la suma de voluntats i esforços, a dia d’avui és també un lloc on realitzar-se personalment a tots els nivell. No perdeu l’oportunitat.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
LRSAL (4) · diputació de barcelona (4) · llei (3) · infants (6) · aplec (1) · abocador (4) · tapatast (2) · 25N (4) · carretera (2) · alcaldia (16) · coronavirus (31) · carnestoltes (2) · AMI (5) · comerç (13) · subvencions (5) · mobilitat (10) · pedrera (4) · 2014 (2) · família (8) · esport (12) · reflexions (5) · cinema (1) · ocupació (4) · reflexions (289) · alta tensió (4) ·  (305) · pobresa energètica (2) · camí ral (9) · patrimoni; (9) · alcohol (1) · parellada (1) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (22) · felicitació (2) · explosió (1) · participació (35) · LOEPSF (2) · 902 (4) · transparència (18) · entitats (28) · lleure (31) · 2016 (1) · Nadal (10) · medi ambient (28) · Eramprunyà (1) · parc metropolità (2) · habitatge (2) · Bruguers (1) · cultura (39) · sostenibilitat (8) · biblioteca (6) · 2018 (4) · eleccions (10) · patrimoni (21) · hospital (1) · gent gran (17) · sanitat (5) · pobresa energètica, (1) · solidaritat (15) · petit casal (1) · tecnologia (7) · participació, (1) · festa major (11) · civisme (8) · centre de dia (2) · joventut (14) · catalunya (26) · pressupostos (16) · refugiats (1) · AMB (7) · desnonaments (1) · ermita (3) · parc del garraf (7) · 2019 (10) · consulta (11) · ensenyament (7) · yu (1) · ordenances (2) · parlament (3) · seguretat (14) · finançament (2) · equipaments (12) · OAC (1) · empresa (2) · 2017 (3) · centre cívic (9) · pagesia (2) · salut (3) · policia local (7) · dona (12) · serveis (27) · 9N (5)