ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Un referent en la formació de músics de jazz

El nostre municipi torna a acollir aquests dies el Begues Jazz Camp, una proposta de la que gaudeix tot el municipi

L’any passat la continuïtat del Begues Jazz Camp es trobava en perill. Així ens ho va fer saber el seu impulsor, el veí de Begues i figura destacada en el món de la música, Jordi Rossy. Des de l’Ajuntament aquesta va ser una notícia rebuda amb preocupació ja que ens sentim orgullosos de rebre un esdeveniment que no només és un referent en la formació d’intèrprets de jazz, sinó que permet que en gaudim tots els veïns i veïnes de la seva celebració. Per aquest motiu veure com aquests dies torna a celebrar-se aquesta proposta que conjuga formació i cultura ens ha de complaure doblement.

Des de l’Ajuntament de Begues ens vam posar a disposició del Jordi per tal de posar al seu abast el suport necessari per continuar tirant endavant el Begues Jazz Camp. Per una banda perquè, tot i ser un municipi petit, ens situa en el mapa musical com a un espai a tenir en compte i que s'ha convertit en un focus d'atracció. I, per una altra, perquè el propi disseny d’aquesta escola d’estiu està pensat per a que en gaudim de retruc tots els beguetans i beguetanes, que cada any ho esperem amb molta il·lusió.

Aquest any hem pogut assistir a una sessió inaugural a la terrassa del Centre Cívic, que de manera especial es va complementar amb el servei de restauració que ofereix el bar del centre. Durant tota la setmana, hem pogut i podem assistir a Can Rigol als concerts que ofereixen de manera diària els alumnes per posar en pràctica els coneixements que adquireixen. I dissabte arriba el colofó amb un concert de professors que ens permet veure sobre l’escenari els músics de reconegut prestigi que han impartit les seves lliçons magistrals. Sens dubte es tracta d’una oportunitat i d’un privilegi que no totes les poblacions poden gaudir i a Begues ja ho tenim ben arrelat.

Més enllà del compromís de persones, institucions i administracions concretes no tinc cap dubte que la inquietud i l’interès que tenim les persones que vivim a Begues per la cultura són el veritable impulsor de la programació que tenim a la nostra disposició.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
carnestoltes (1) · LOEPSF (2) · Bruguers (1) · civisme (8) · sostenibilitat (8) · 9N (5) · aplec (1) · patrimoni; (9) · festa major (10) · yu (1) · finançament (2) · transparència (15) · hospital (1) · 2016 (1) · reflexions (4) · tecnologia (6) · ermita (3) · parc del garraf (7) · participació, (1) · pagesia (2) · medi ambient (24) · pobresa energètica, (1) · policia local (7) · alcaldia (16) ·  (268) · felicitació (2) · joventut (12) · equipaments (12) · OAC (1) · habitatge (2) · 2019 (10) · entitats (25) · reflexions (286) · AMI (5) · cultura (35) · empresa (2) · camí ral (9) · lleure (31) · pobresa energètica (2) · gent gran (17) · diputació de barcelona (4) · cinema (1) · solidaritat (13) · LRSAL (4) · consulta (11) · parc metropolità (2) · desnonaments (1) · subvencions (4) · biblioteca (6) · seguretat (13) · parellada (1) · salut (3) · refugiats (1) · catalunya (25) · alta tensió (4) · eleccions (10) · infants (4) · ensenyament (6) · 25N (3) · dona (11) · ocupació (4) · petit casal (1) · 2017 (3) · pressupostos (13) · família (7) · 2018 (4) · 902 (2) · llei (3) · tapatast (2) · explosió (1) · alcohol (1) · carretera (2) · abocador (4) · mobilitat (8) · patrimoni; (22) · Eramprunyà (1) · patrimoni (17) · telecomunicacions (2) · participació (31) · sanitat (5) · centre cívic (9) · 2014 (2) · esport (11) · AMB (7) · pedrera (4) · serveis (27) · ordenances (2) · Nadal (10) · comerç (11) · coronavirus (25) · parlament (3) · centre de dia (2)