ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A les portes de l’agost

Ens preparem per a començar un mes atípic per al conjunt de municipis

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de beguetanes com de la pròpia administració. No significa en tot cas que el poble quedi aturat i en suspens fins a l’arribada del setembre. En absolut. Les necessitats d’aquestes setmanes són diferents i des de l’Ajuntament treballem per adaptar-nos.

Per una banda es realitza una tasca de racionalització dels equipaments i serveis municipals per tal que aquests estiguin en consonància amb les necessitats reals de la ciutadania per a aquests dies i, per una altra, avancem en l’inici de curs que suposa el setembre. D’aquí només a uns dies es produirà un reinici de les nostres rutines. Això ens afecta no només a nivell individual, sinó també com a població.

Les administracions hem d’arribar al setembre amb una part important de la nostra feina avançada. Ens enfrontarem a un moment clau en el que es posaran en marxa els centres d’estudi, en el que engegarem novament una part important dels serveis que oferim i en el que continuarem donant suport a l’activitat que posaran en marxa les nombroses entitat i associacions.

Tota aquesta és una feina que no pot quedar ajornada i que no podem deixar pendent per a quan acabi l’estiu. Per aquest motiu ja hem avançat molt en les passades setmanes i us puc garantir que continuarem treballant en les que han de venir.

De la mateixa manera, som conscients que l’activitat a Begues, tot i que es pugui reduir, no queda en suspens fins al curs vinent. Per aquest motiu seran molts els treballadors municipals que continuaran al peu canó dedicant-se a qüestions com la seguretat, els tràmits o, fins i tot, el lleure. Vagi per endavant el nostre reconeixement a la seva tasca.

No voldria acomiadar aquest escrit sense desitjar-vos el millor agost possible. A aquells que continuareu a Begues us animo a descobrir i gaudir de tot el que ens pot oferir el municipi en matèria de patrimoni natural i cultural. A més d’un espai privilegiat en el que viure, Begues també és un municipi ideal per al descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
finançament (2) · refugiats (1) · 25N (3) · aplec (1) · desnonaments (1) · civisme (8) · infants (4) · habitatge (2) · 2014 (2) · consulta (11) · petit casal (1) · sostenibilitat (8) · reflexions (286) · joventut (12) · 2017 (3) · ermita (3) · reflexions (4) · serveis (27) · participació, (1) · coronavirus (25) · Nadal (10) · parlament (3) · cinema (1) · carnestoltes (1) · ordenances (2) · alcohol (1) · comerç (11) · yu (1) · equipaments (12) · sanitat (5) · família (7) · ocupació (4) · empresa (2) · parellada (1) · participació (31) · policia local (7) · subvencions (4) · tecnologia (6) · pagesia (2) · eleccions (10) · parc del garraf (7) · transparència (15) · 2018 (4) · AMI (5) · alcaldia (16) · 2019 (10) · patrimoni (17) · 2016 (1) · 9N (5) · carretera (2) · catalunya (25) · mobilitat (8) · entitats (25) · festa major (10) · centre de dia (2) · diputació de barcelona (4) · pressupostos (13) · OAC (1) · abocador (4) · AMB (7) · lleure (31) · parc metropolità (2) · tapatast (2) · salut (3) · patrimoni; (22) · esport (11) · camí ral (9) · dona (11) · telecomunicacions (2) · hospital (1) · biblioteca (6) · gent gran (17) · pobresa energètica, (1) · ensenyament (6) · medi ambient (24) · Eramprunyà (1) · llei (3) · pedrera (4) · 902 (2) · pobresa energètica (2) · patrimoni; (9) · cultura (35) · centre cívic (9) · explosió (1) · LOEPSF (2) · LRSAL (4) ·  (268) · alta tensió (4) · solidaritat (13) · felicitació (2) · seguretat (13) · Bruguers (1)