Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A les portes de l’agost

Ens preparem per a començar un mes atípic per al conjunt de municipis

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de beguetanes com de la pròpia administració. No significa en tot cas que el poble quedi aturat i en suspens fins a l’arribada del setembre. En absolut. Les necessitats d’aquestes setmanes són diferents i des de l’Ajuntament treballem per adaptar-nos.

Per una banda es realitza una tasca de racionalització dels equipaments i serveis municipals per tal que aquests estiguin en consonància amb les necessitats reals de la ciutadania per a aquests dies i, per una altra, avancem en l’inici de curs que suposa el setembre. D’aquí només a uns dies es produirà un reinici de les nostres rutines. Això ens afecta no només a nivell individual, sinó també com a població.

Les administracions hem d’arribar al setembre amb una part important de la nostra feina avançada. Ens enfrontarem a un moment clau en el que es posaran en marxa els centres d’estudi, en el que engegarem novament una part important dels serveis que oferim i en el que continuarem donant suport a l’activitat que posaran en marxa les nombroses entitat i associacions.

Tota aquesta és una feina que no pot quedar ajornada i que no podem deixar pendent per a quan acabi l’estiu. Per aquest motiu ja hem avançat molt en les passades setmanes i us puc garantir que continuarem treballant en les que han de venir.

De la mateixa manera, som conscients que l’activitat a Begues, tot i que es pugui reduir, no queda en suspens fins al curs vinent. Per aquest motiu seran molts els treballadors municipals que continuaran al peu canó dedicant-se a qüestions com la seguretat, els tràmits o, fins i tot, el lleure. Vagi per endavant el nostre reconeixement a la seva tasca.

No voldria acomiadar aquest escrit sense desitjar-vos el millor agost possible. A aquells que continuareu a Begues us animo a descobrir i gaudir de tot el que ens pot oferir el municipi en matèria de patrimoni natural i cultural. A més d’un espai privilegiat en el que viure, Begues també és un municipi ideal per al descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
cinema (1) ¬∑ aplec (1) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑  (306) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ 9N (5) ¬∑ tapatast (2) ¬∑ serveis (27) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ esport (13) ¬∑ solidaritat (15) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ 25N (4) ¬∑ cultura (39) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ empresa (2) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ dona (12) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ OAC (1) ¬∑ parlament (3) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑ policia local (7) ¬∑ Bruguers (1) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ pagesia (2) ¬∑ consulta (11) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ 2014 (2) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ joventut (14) ¬∑ AMB (7) ¬∑ ermita (3) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ lleure (31) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ sostenibilitat (8) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ abocador (4) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ infants (6) ¬∑ entitats (28) ¬∑ parellada (1) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ llei (3) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ transpar√®ncia (18) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ hospital (1) ¬∑ salut (3) ¬∑ civisme (8) ¬∑ 902 (4) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ festa major (11) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ reflexions (5) ¬∑ fam√≠lia (8) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ AMI (5) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ carretera (2) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ yu (1) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ patrimoni; (9)