Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El Tapatast es consolida amb una segona edició

La proposta ha aconseguit desenvolupar-se gràcies al treball conjunt del col·lectiu jove amb la restauració local

Aquest diumenge tornarem a tenir l’oportunitat de gaudir amb una proposta que apareixia a les nostres agendes l’any passat i que, enguany, es consolida amb una segona edició: el Tapatast. A partir de les 12 h la plaça de l’Ateneu esdevindrà un espai en el que gaudir amb les creacions de restaurants, bars i pastisseries locals amb l’acompanyament de música en directe.

Crec que hem de valorar doblement aquesta cita. Per una banda pel que suposa per a l’enriquiment del nostre lleure ja que de ben segur satisfarà els interessos gastronòmics i culturals de molts beguetans i beguetanes. I per una altra penso que és molt necessari destacar la col·laboració que suposa entre dos col·lectius que, a priori, podria sembla que no tenen molt en comú com són els joves, a través de l’associació 6TRES9, i el sector de la restauració local.

La inquietud d’uns i dels altres ens permet gaudir a la resta de persones que vivim a la població d’aquest esdeveniment, genera una proposta lúdica més per al nostre jovent i serveix per donar a conèixer i promocionar els establiments que hi participen. La jugada és, sens dubte, rodona. I encara ho és més si comptem amb que la barra de begudes serà gestionada per l’entitat Chromo 22 que destinarà els beneficis a la lluita contra la neurofibromatosi tipus 2.

A Begues tenim experiència en com de positiu pot ser el treball conjunt i com d’enriquidor és sumar els coneixements i les capacitats. Totes elles ens demostren que és més fàcil aconseguir assolir els nostres objectius i, fins i tot millorar-los, quan posem al servei de la nostra idea els coneixements d’altres.

Voldria doncs que la felicitació a l’organització del Tapatast fos en primer lloc per consolidar la seva proposta, però a més, per tornar a demostrar que amb l’esforç conjunt i la capacitat de participació no tenim límits.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (5) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ 2014 (2) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ sostenibilitat (8) ¬∑ parlament (3) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ joventut (14) ¬∑ empresa (2) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑ AMB (7) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ fam√≠lia (8) ¬∑ llei (3) ¬∑ carretera (2) ¬∑ pagesia (2) ¬∑ 25N (4) ¬∑ solidaritat (15) ¬∑  (305) ¬∑ parellada (1) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ transpar√®ncia (18) ¬∑ cultura (39) ¬∑ civisme (8) ¬∑ serveis (27) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ 9N (5) ¬∑ aplec (1) ¬∑ ermita (3) ¬∑ consulta (11) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ esport (12) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ entitats (28) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ AMI (5) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ cinema (1) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ Bruguers (1) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ patrimoni; (9) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ festa major (11) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ OAC (1) ¬∑ yu (1) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ 902 (4) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ infants (6) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ hospital (1) ¬∑ policia local (7) ¬∑ lleure (31) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ dona (12) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ salut (3) ¬∑ tapatast (2) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ abocador (4)