ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Celebrem un cop més ser de Begues

Carnestoltes és una oportunitat més de gaudir d’una celebració ciutadana al nostre municipi

Aquest dissabte se’ns convida, amb la celebració del Carnestoltes, a participar d’una de les principals festes ciutadanes de les que tenen lloc al llarg de l’any. Per una banda tindrem la possibilitat d’oblidar-nos de qui som amb l’excusa que ens ofereixen les disfresses i deixar d’aquesta manera enrere les preocupacions i els problemes del dia a dia. I per una altra podrem gaudir d’un dels esdeveniments que més gent aplega dels que tenen lloc al poble a banda de les festes majors.

Crec que aquestes celebracions no poden ser vistes com una part menor de l’activitat municipal. La part lúdica és essencial en la convivència i en la identificació que podem assolir amb una municipi o qualsevol altre indret. Però, a més, ens permeten enfortir i fer créixer una part tan important de les rutines d’una població com són els llaços i les relacions entre les persones que hi viuen.

Participar en programes com el que ens proposa el Carnestoltes ens ajuda doncs a créixer com a comunitat ja que fa que ens coneguem millor, que gaudim més de viure on vivim i que ens sentim més propers a la resta de persones que hi viuen.

Sempre he pensat que a Begues caminem envers un model de municipi en el que mantenim una part l’esperit de poble petit. En concret conservem el sentit de proximitat i la preocupació per la gent que ens envolta. Però de la mateixa manera ens esforcem per tal d’avançar i aplegar totes les comoditats i els serveis que qualsevol ciutat del nostre entorn.

Dissabte el Rei Carnestoltes ens anima a la festa. Aprofitem-ho i gaudim-la!

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ordenances (2) · 25N (3) · alcaldia (16) · sostenibilitat (7) · salut (1) · explosió (1) · 902 (2) · desnonaments (1) · petit casal (1) · parc del garraf (7) · lleure (29) · tapatast (2) · ermita (3) · participació, (1) · 2016 (1) · aplec (1) · policia local (7) · biblioteca (6) · LRSAL (4) · civisme (8) · entitats (21) · família (6) · pressupostos (11) · LOEPSF (2) · centre cívic (9) · Bruguers (1) · seguretat (13) · solidaritat (12) · cinema (1) · diputació de barcelona (4) · OAC (1) · patrimoni; (22) · joventut (11) · patrimoni (15) · ensenyament (5) · ocupació (3) · patrimoni; (9) · 9N (5) · pedrera (4) · alcohol (1) · pobresa energètica, (1) · parellada (1) · sanitat (4) · mobilitat (6) · empresa (2) · 2019 (10) · AMB (7) · Nadal (7) · 2018 (4) · llei (3) · reflexions (3) · 2017 (3) · yu (1) · medi ambient (23) · cultura (33) · finançament (2) · Eramprunyà (1) · telecomunicacions (2) · 2014 (2) · felicitació (2) · AMI (5) · hospital (1) · transparència (13) · infants (3) · serveis (25) · centre de dia (2) · refugiats (1) · consulta (11) · alta tensió (4) · comerç (9) · participació (28) · tecnologia (4) · dona (10) · equipaments (11) · gent gran (14) · camí ral (9) · esport (11) · pagesia (1) · parc metropolità (2) · reflexions (247) · carretera (2) · habitatge (2) · eleccions (8) · subvencions (4) · carnestoltes (1) · parlament (3) · festa major (9) · pobresa energètica (1) · catalunya (25) · abocador (4) ·  (218)
BeguesApp