Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Celebrem un cop més ser de Begues

Carnestoltes és una oportunitat més de gaudir d’una celebració ciutadana al nostre municipi

Aquest dissabte se’ns convida, amb la celebració del Carnestoltes, a participar d’una de les principals festes ciutadanes de les que tenen lloc al llarg de l’any. Per una banda tindrem la possibilitat d’oblidar-nos de qui som amb l’excusa que ens ofereixen les disfresses i deixar d’aquesta manera enrere les preocupacions i els problemes del dia a dia. I per una altra podrem gaudir d’un dels esdeveniments que més gent aplega dels que tenen lloc al poble a banda de les festes majors.

Crec que aquestes celebracions no poden ser vistes com una part menor de l’activitat municipal. La part lúdica és essencial en la convivència i en la identificació que podem assolir amb una municipi o qualsevol altre indret. Però, a més, ens permeten enfortir i fer créixer una part tan important de les rutines d’una població com són els llaços i les relacions entre les persones que hi viuen.

Participar en programes com el que ens proposa el Carnestoltes ens ajuda doncs a créixer com a comunitat ja que fa que ens coneguem millor, que gaudim més de viure on vivim i que ens sentim més propers a la resta de persones que hi viuen.

Sempre he pensat que a Begues caminem envers un model de municipi en el que mantenim una part l’esperit de poble petit. En concret conservem el sentit de proximitat i la preocupació per la gent que ens envolta. Però de la mateixa manera ens esforcem per tal d’avançar i aplegar totes les comoditats i els serveis que qualsevol ciutat del nostre entorn.

Dissabte el Rei Carnestoltes ens anima a la festa. Aprofitem-ho i gaudim-la!

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el seg√ľent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
civisme (8) ¬∑ transpar√®ncia (18) ¬∑ pagesia (2) ¬∑ salut (3) ¬∑ pobresa energ√®tica, (1) ¬∑ centre de dia (2) ¬∑ policia local (7) ¬∑ lleure (31) ¬∑ reflexions (289) ¬∑ eleccions (10) ¬∑ centre c√≠vic (9) ¬∑ 2017 (3) ¬∑ 2014 (2) ¬∑ desnonaments (1) ¬∑ llei (3) ¬∑ 902 (4) ¬∑ Bruguers (1) ¬∑ festa major (11) ¬∑ diputaci√≥ de barcelona (4) ¬∑ infants (6) ¬∑ seguretat (14) ¬∑ ordenances (2) ¬∑ aplec (1) ¬∑ ermita (3) ¬∑ participaci√≥ (35) ¬∑ participaci√≥, (1) ¬∑ esport (12) ¬∑ mobilitat (10) ¬∑ parellada (1) ¬∑ patrimoni (21) ¬∑ OAC (1) ¬∑ Nadal (10) ¬∑ ensenyament (7) ¬∑ Erampruny√† (1) ¬∑ carretera (2) ¬∑ subvencions (5) ¬∑ 2018 (4) ¬∑ cultura (39) ¬∑ 2016 (1) ¬∑ biblioteca (6) ¬∑ sostenibilitat (8) ¬∑ cam√≠ ral (9) ¬∑ 2019 (10) ¬∑ entitats (28) ¬∑ felicitaci√≥ (2) ¬∑ patrimoni; (22) ¬∑ carnestoltes (2) ¬∑ abocador (4) ¬∑ parc metropolit√† (2) ¬∑ LRSAL (4) ¬∑ AMI (5) ¬∑ ocupaci√≥ (4) ¬∑ cinema (1) ¬∑ 9N (5) ¬∑ tecnologia (7) ¬∑ pressupostos (16) ¬∑ fam√≠lia (8) ¬∑ empresa (2) ¬∑ explosi√≥ (1) ¬∑ pobresa energ√®tica (2) ¬∑ refugiats (1) ¬∑ parlament (3) ¬∑ tapatast (2) ¬∑ telecomunicacions (2) ¬∑ gent gran (17) ¬∑ medi ambient (28) ¬∑ AMB (7) ¬∑ yu (1) ¬∑ 25N (4) ¬∑ LOEPSF (2) ¬∑ reflexions (5) ¬∑ patrimoni; (9) ¬∑ catalunya (26) ¬∑ alta tensi√≥ (4) ¬∑  (305) ¬∑ parc del garraf (7) ¬∑ joventut (14) ¬∑ equipaments (12) ¬∑ alcaldia (16) ¬∑ hospital (1) ¬∑ serveis (27) ¬∑ comer√ß (13) ¬∑ pedrera (4) ¬∑ habitatge (2) ¬∑ coronavirus (31) ¬∑ finan√ßament (2) ¬∑ dona (12) ¬∑ solidaritat (15) ¬∑ petit casal (1) ¬∑ sanitat (5) ¬∑ alcohol (1) ¬∑ consulta (11)