ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Adéu 2016

Acomiadem un any en el què finalment el treball en positiu s’ha imposat als imprevistos

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balanç del que ha suposat per a la nostra població des de la perspectiva de l’Ajuntament. De la mateixa manera que ens pot passar a qualsevol de nosaltres, alguns anys per a l’administració també poden venir marcats pels imprevistos. Així ha estat per al consistori amb les indemnitzacions que hem de pagar a l’empresa concessionària del servei de la piscina municipal que provenen de modificacions realitzades els anys 2005 i 2006.

Independentment de la legislatura en que es produïssin aquestes modificacions i de les persones que ocupessin en aquell moment les responsabilitats municipals, la realitat és que el problema s’ha d’afrontar aquí i ara. Assumim doncs la situació i ja hem posat els mitjans necessaris per donar-li solució.

Aquest seria el principal pes que posaríem en el platet negatiu de la balança. Sortosament el platet en el que posem allò que considerem positiu per a Begues de la nostra gestió és més pesat i estic segura que fa que sigui un any satisfactori.

Per una banda hem culminat projectes tan importants com la reurbanització del Camí Ral. Amb aquesta obra hem acomplert amb un compromís que beneficia al conjunt del municipi ja que ens acosta una mica més al model de població que perseguim: un poble tranquil on el protagonisme és per a les persones, per sobre del trànsit.

Però també hem engegat d’altres que són igualment engrescadors i que esperem que al llarg dels propers anys culminin. Trobem d’aquesta manera propostes en ferm, com la creació d’un parc metropolità a Begues o les millores de les que seran objecte els equipaments esportius. I trobem també projectes dels que confiem que, amb el suport d’altres administracions seran realitat com el desviament de les línies elèctriques d’alta tensió o la creació d’un centre de dia. No voldria en tot cas deixar d’esmentar també el treball que hem realitzat per posar sobre la taula l’obligació de restaurar la part de l’abocador del Garraf que es troba situada al nostre terme municipal i en la qual continuarem insistint sens dubte en el futur.

Podem doncs mirar al futur immediat amb tot l’optimisme de que podrem continuar creixent en serveis i en qualitat de vida. Aquesta és la voluntat que tenim com a ajuntament i el principal objectiu que ens hem marcat les persones que som responsables de la seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
petit casal (1) · pedrera (4) · 2014 (2) · Eramprunyà (1) · festa major (11) · pagesia (2) · 25N (3) · empresa (2) · consulta (11) · Bruguers (1) · ocupació (4) · salut (3) · entitats (26) · lleure (31) · felicitació (2) · parlament (3) · família (7) · centre cívic (9) · cultura (38) · aplec (1) · solidaritat (13) · gent gran (17) · subvencions (5) · AMI (5) · seguretat (13) · refugiats (1) · parc del garraf (7) · tecnologia (6) · medi ambient (25) · centre de dia (2) · carnestoltes (1) · catalunya (26) · esport (11) · ensenyament (6) · patrimoni; (9) · diputació de barcelona (4) · 2018 (4) ·  (284) · Nadal (10) · civisme (8) · camí ral (9) · reflexions (289) · pobresa energètica, (1) · comerç (12) · alcaldia (16) · ordenances (2) · finançament (2) · alcohol (1) · LRSAL (4) · ermita (3) · participació, (1) · equipaments (12) · infants (4) · mobilitat (8) · telecomunicacions (2) · parc metropolità (2) · habitatge (2) · tapatast (2) · sanitat (5) · LOEPSF (2) · explosió (1) · 902 (2) · joventut (12) · 2016 (1) · abocador (4) · 2019 (10) · yu (1) · reflexions (4) · AMB (7) · desnonaments (1) · carretera (2) · transparència (16) · pobresa energètica (2) · pressupostos (14) · 2017 (3) · 9N (5) · eleccions (10) · patrimoni; (22) · dona (11) · participació (32) · hospital (1) · parellada (1) · cinema (1) · alta tensió (4) · sostenibilitat (8) · OAC (1) · serveis (27) · policia local (7) · biblioteca (6) · llei (3) · patrimoni (20) · coronavirus (31)