ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Desafiament del món local en defensa dels nostres ciutadans

Amb llei o sense, seguirem treballant per garantir els drets bàsics i lluitant contra els desnonaments i la pobresa energètica

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosaltres, com a administració més propera al ciutadà, tenim la responsabilitat de lluitar contra les desigualtats i contra aquelles situacions que considerem injustes i que afecten, principalment, a aquells que disposen de menys recursos.

Un cop més el Govern Espanyol ha presentat un recurs davant el Tribunal Constitucional per derogar una llei catalana (Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica). Una llei, a més, sorgida d’un moviment social i que va ser aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya.

Tots els grups polítics, sense excepcions, van donar suport a aquesta iniciativa i, ara, és el món local el que es posa dempeus i diu “prou” a una forma sistemàtica de derogar lleis que volen garantir els drets bàsics de la ciutadania. Aquells que s’omplen de paraules en defensa de la Constitució i asseguren que les nostres lleis envaeixen les competències de l’Estat, haurien de reflexionar i veurien que l’únic que estan aconseguint és privar a les persones dels drets que, precisament, defensa el text constitucional.

Amb llei o sense, a Begues seguirem oferint la nostra mà a aquells que més ho necessiten. Des de l’equip de govern prioritzem les polítiques socials; apostem pels ajuts a les persones amb menys recursos; treballem per aconseguir que els beguetans i beguetanes puguin optar per un lloguer social; i volem fer possible que hi hagi acords amb les companyies de llum i aigua per garantir els serveis bàsics a aquelles persones que tenen dificultats per fer front al cost dels subministraments.

No podem restar impassibles davant situacions que afecten als nostres veïns i veïnes, com els desnonaments i la pobresa energètica. Per això, des del món local ens mobilitzem per mostrar el nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (3) · empresa (2) · 2016 (1) · ocupació (4) · parlament (3) · telecomunicacions (2) · OAC (1) · habitatge (2) · alta tensió (4) · patrimoni (17) · consulta (11) · AMB (7) · transparència (14) · participació, (1) · pagesia (2) · serveis (27) · entitats (25) · desnonaments (1) · 25N (3) · carnestoltes (1) · finançament (2) · patrimoni; (9) · 9N (5) · camí ral (9) · tapatast (2) · dona (10) · ensenyament (6) · ordenances (2) · pressupostos (13) · pobresa energètica, (1) · 2018 (4) · esport (11) · cinema (1) · patrimoni; (22) · alcohol (1) · pobresa energètica (2) · participació (30) · lleure (31) · comerç (10) · AMI (5) · coronavirus (18) · 2014 (2) · catalunya (25) · parellada (1) · ermita (3) · sanitat (4) · Eramprunyà (1) · explosió (1) · felicitació (2) · alcaldia (16) · abocador (4) · festa major (10) · eleccions (8) · infants (3) · sostenibilitat (7) · joventut (11) ·  (252) · yu (1) · parc del garraf (7) · 902 (2) · Bruguers (1) · carretera (2) · aplec (1) · policia local (7) · medi ambient (23) · civisme (8) · cultura (35) · centre de dia (2) · família (7) · equipaments (12) · diputació de barcelona (4) · solidaritat (13) · 2019 (10) · llei (3) · refugiats (1) · parc metropolità (2) · petit casal (1) · reflexions (279) · centre cívic (9) · salut (2) · seguretat (13) · pedrera (4) · hospital (1) · mobilitat (7) · gent gran (16) · tecnologia (5) · biblioteca (6) · LRSAL (4) · 2017 (3) · subvencions (4) · LOEPSF (2) · Nadal (8)